Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعتراف وزیر بهداشت به توزیع داروی تقلبی در بازار دارویی کشور آنچنان تکان‌دهنده است که اعتماد عمومی مردمی را که ناگزیر از مصرف دارو هستند، خدشه‌دار کرده است. به گزارش جنوب نیوز، «زهرا چیذری» در یادداشت روزنامه «جوان» نوشت:

افشاگری‌های میلیاردی وزیر بهداشت به جلسه‌اش با فراکسیون ولایی مجلس محدود نشده و به شکل‌های مختلف ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها هرکس رشته توییت‌های وزیر بهداشت را دنبال کند و اظهارات وی را از رسانه‌ها بشنود، وحشت و تأسف را تجربه خواهد کرد. نمکی از شبکه رانت، فساد و انحصاری می‌گوید که به هزار و یک رنگ از جیب ملت ارتزاق کرده‌اند و داروی مورد نیاز مردم را در بازار سیاه عرضه می‌کنند، در انبارهای پیدا و پنهان احتکار و از همه بدتر داروی تقلبی در بازار توزیع می‌کنند. اعتراف وزیر بهداشت به توزیع داروی تقلبی در بازار دارویی کشور آنچنان تکان‌دهنده است که اعتماد عمومی مردمی را که ناگزیر از مصرف دارو هستند، خدشه‌دار کرده و آن‌ها را دچار یأس و ناامیدی می‌کند.

وزیر بهداشت از گم شدن یک‌میلیارد و ۳۰۰‌میلیون‌دلار ارز تجهیزات پزشکی صحبت می‌کند و می‌گوید هنوز معلوم نیست چه کسی برده؟ کجا برده؟ و با این پول چه کار کرده‌است؟ برای درک بهتر از یک‌میلیارد و ۳۰۰‌میلیون تومان بهتر است تا آن را به تومان تبدیل کنیم.

این عدد به ارز ۱۳‌هزار تومانی حدود ۱۷‌هزار میلیارد تومان است. بودجه آغاز طرح تحول سلامت در سال‌۹۳ دقیقاً ۴۸‌هزار میلیارد تومان بود و در سال‌۹۷ به قولی به ۳۱‌هزار میلیارد تومان رسید و در سال‌۹۸ صحبت از ۱۲‌هزار یا ۳۶ هزار میلیارد تومان بودجه طرح تحول سلامت است.

به عبارتی پولی که نمکی از گم شدنش در نظام سلامت خبر می‌دهد، چیزی حدود نیمی از بودجه طرح تحول در سال‌۹۷ است. اظهارات مبهم وزیر بهداشت و استفاده از ضمیر سوم شخص غایب برای ارتکاب به این تخلفات و دزدی‌های گسترده و با مبالغ چند ده‌هزار میلیارددلاری در عین حال که نمایش پاکدستی و مطالبه‌گری نمکی را هیجان انگیزتر می‌کند بر اعتماد عمومی میان مردم و دولت بیش از پیش خدشه وارد می‌سازد.

حداقل انتظار از وزیر بهداشت این است که اگر به پشت پرده و منشأ این تخلفات دسترسی دارد که ریز آمار و ارقام ارائه شده از سوی وی بیانگر این دسترسی است، برای احقاق حقوق مردم این تخلفات را پیگیری قضایی کند تا در کنار روشن شدن ریشه‌ها و نقش‌آفرینان این باندهای فساد و رانت، از ادامه فعالیت آن‌ها و بازی با جان و سلامت مردم جلوگیری شود. در غیر این صورت صرف بیان این اعداد درشت از تریبون‌های مختلف و رشته توییت‌هایی که کشور را مأمن باندهای فساد و مافیایی نشان می‌دهد، دردی از دردهای مردم دوا نمی‌کند و بیشتر برای آقای وزیر مصرف رسانه‌ای و تبلیغاتی دارد.

بعد تبلیغاتی اظهارات نمکی وقتی بیشتر جلوه نمایی می‌کند که با رفتارهای متناقض وی در حوزه برخورد با کانون‌های فسادی که خودش معرفی کرده‌است، مواجه می‌شویم. نمکی که همواره هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی و سازمان غذا و دارو را دو کانون فساد در وزارتخانه‌اش معرفی می‌کرد و نخستین اقدامش عزل غلامرضا اصغری از سازمان غذا و دارو بود، چندی بعد اصغری را به عضویت هیئت امنای ارزی برگزید تا فردی را از ریاست بر یکی از کانون‌های فساد به عضویت در کانون فساد دیگر در آورد!

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۸۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر اقتصاد تشریح کرد؛ جزئیات معامله ۶ هزار میلیاردی سرخ‌آبی‌ها با پتروشیمی و بانک‌ها

به گزارش قدس آنلاین، سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در گفت و گوی تلویزیونی در خصوص واگذاری استقلال و پرسپولیس گفت: امروز ۸۵ درصد سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش غیردولتی واگذار شد. سال ۱۴۰۰ دولت سیزدهم در شرایطی روی کار آمد که هر دو باشگاه به‌جهت عدم رعایت ضوابط AFC دچار محرومیت شده بودند، در همان سال ستادی برای هماهنگی واگذاری دو باشگاه بین وزارت ورزش و سازمان خصوصی‌سازی و سازمان بورس به‌نمایندگی از وزارت اقتصاد در این ستاد حضور داشتند.

وی افزود: در اسفند ماه ۱۴۰۰ اولین گام در این حوزه برداشته شد، این اتفاق در حالی انجام شد که در طول سه دولت گذشته و از سال ۱۳۷۶ شاهد تلاش ناکامی بودیم. در سال ۱۴۰۰ و با حضور ۴۰۰ هزار نفر از طرفداران افزایش سرمایه دو باشگاه انجام شد.

خاندوزی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۱ سه مرتبه تلاش شد تا از طریق عرضه به بخش خصوصی انتقال مالکیت دو باشگاه انجام شود، گفت: با وجود این، این مزایده‌ها با اقبال خوبی از سوی بخش خصوصی و تعاونی‌ها روبه‌رو نشد. با توجه به پایان مهلت AFC مقرر شد که با مشارکت طلبیدن مجموعه‌های اقتصادی یعنی کنسرسیومی از بانک‌های غیردولتی و کنسرسیومی از صنایع پتروشیمی ذیل عنوان پتروشیمی خلیج فارس این اتفاق رخ دهد، این اتفاق امروز صبح در فرابورس ایران محقق شد.

قطعی‌شدن معامله ۶ همتی سرخابی‌ها تا روز چهارشنبه

وی در خصوص قیمت واگذاری استقلال و پرسپولیس گفت: طبق اطلاعاتی که فرابورس اعلام کرده است، ارزش نهایی سهام این دو باشگاه برای استقلال به‌ارزش تقریبی ۲,۸۰۰ میلیارد تومان و پرسپولیس به‌ارزش ۳,۲۰۰ میلیارد تومان نهایی شد. امیدوار هستیم روز چهارشنبه و در یک مراسم رسمی قطعی‌سازی انجام شود.

پرداخت ۹۰ درصد ارزش استقلال و پرسپولیس به‌صورت اقساط ۶ ماهه

وزیر اقتصاد در مورد روند پرداخت پیش‌بینی‌شده از سوی خریداران گفت: با توجه به اینکه ۱۰ درصد معامله باید به‌صورت نقدی و ۹۰ درصد دیگر به‌صورت اقساطی انجام شود، بخش نقدی قطعی شد و بخش اقساطی بر اساس بازه‌های ۶ ماهه توسط کنسرسیوم‌ها پرداخت خواهد شد.

وی اظهار کرد: تلاش دولت این بود که هم‌زمان با اینکه یک بار برای همیشه موضوع مالکیت را حل می‌کند، بحث شفافیت مالی، اقتصادی و مدیریت را حل‌وفصل کند، به همین دلیل مقرر شده است تا زمانی که مساله درآمد پایدار ناشی از حق پخش به سرانجام برسد (که مساله را به‌شکل اساسی‌تری حل خواهد کرد) جریمه آسیایی را به فرصتی برای اصلاح ساختار مدیریت باشگاه‌ها تبدیل کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • فیلم| گفت‌وگوی بی‌پرده ده‌نمکی در برنامه برمودا/وقتی مسعود ده‌نمکی قرار بود وزیر ارشاد شود
  • وزیر کشاورزی اوکراین مظنون پرونده زمین‌خواری ۷ میلیون دلاری
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت سیزدهم است
  • مبارزه با فساد شعار اساسی دولت
  • وزیر اقتصاد تشریح کرد؛ جزئیات معامله ۶ هزار میلیاردی سرخ‌آبی‌ها با پتروشیمی و بانک‌ها
  • پشت پرده بحران اقتصادی ونزوئلا / تاراج منابع نفتی توسط مدیران حکومتی
  • پشت پرده بحران اقتصادی ونزوئلا
  • افشاگری دبیر ستاد امر به معروف:رئیسی دستور تشکیل ستاد حجاب را داد /رئیس ستاد، وزیر کشور است /از طرح نور حمایت می کنیم اما از مأموران متخلف نه!
  • اختصاص جایزه ۴ میلیاردی برای طرح برگزیده «آسمانه هنر ایران»
  • رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی منصوب شد