Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@12:13:16 GMT

۵۶ خانواده دارای چند معلول در البرز خانه دار شدند

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۲۰۳۱۷

۵۶ خانواده دارای چند معلول در البرز خانه دار شدند

به گزارش ایرنا، طرح احداث سرپناه و مسکن برای خانواده‌های دارای ۲ معلول با همکاری بنیاد مستضعفان، بهزیستی و بنیاد مسکن، حساب ۱۰۰ حضرت امام (ره)، شرکت عمران شهرهای جدید به اجرا درآمده است.

مدت‌ها ست که از اجرایی شدن طرح تأمین مسکن برای خانواده‌های دارای ۲ معلول می‌گذرد و سازمان بهزیستی بر اساس رسالت خطیر خود ضمن به کارگیری امکانات بالقوه خود از ظرفیت های سایر نهادهای متولی امر مسکن از جمله وزارت راه و شهرسازی کمک گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل بهزیستی استان البرز به خبرنگار ایرنا گفت: امروز ۵۶ واحد مسکونی از پروژه ۱۲۰ و احدی در دست ساخت برای مددجویان استان به خانواده‌های ۲ معلول و چند معلول واگذار شد.
اسدالله حیدری افزود: دولت «تدبیر و امید» به همراه دستگاه‌های اجرایی متولی در امر مسکن تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات معلولان در حوزه مسکن داشته است.
وی ادامه داد: این ۵۶ واحد مسکونی در شهر جدید هشتگرد و هریکبار زیربنای ۸۸ متر مربع آماده شده است.
به گفته مدیرکل بهزیستی استان البرز کمیته راهبری بر اساس تفاهم نامه ۱۲ گانه نهادها از جمله بهزیستی، بنیاد مستضعفان، حساب ۱۰۰ حضرت امام (ره)، انجمن خیرین مسکن ساز ایران، شرکت عمران شهرهای جدید این سرپناه‌ها را آماده کرده است.
حیدری با اشاره به اینکه مابقی واحدهای مسکونی پروژه ۱۲۰ و احدی شهر جدید هشتگرد در استان البرز ویژه خانوارهای معلول در هفته دولت امسال واگذارمی شود گفت: هزینه این واحدهای از سوی کمیته راهبردی مسکن معلولان بر اساس تفاهم نامه ۱۲ گانه تأمین شده است.
وی اظهار داشت: سهم خانواده های مددجو در پرداخت هزینه های مسکن معلولان تنها ۴۵۰ میلیون ریال بوده که به صورت اقساط پنج میلیون ریالی پرداخت خواه. شد.

بهزیستی استان البرز ۲۸ هزار معلول زیر چتر حمایتی خود دارد.

۸۰۲۹/‏‬ ۶۱۵۵

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۰۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود حسین آبادی اظهار کرد: آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد، با هدف پیشگیری اولیه از مصرف مواد اعتیاد آور و اطلاع رسانی ویژه به گروه مخاطب والدین در خصوص توجه به فرزندان و افزایش دانش والدین برگزار می‌شود.

وی افزود: این کارزار به مدت ۱۰ روز با هدف حساس سازی والدین تنها با این جمله که آیا میدانی الان فرزندت کجاست آغاز شده است چرا که بیشترین آسیب‌های که فرزندان و جامعه ما از جمله اعتیاد با آن درگیر هستند بیشتر به دلیل عدم آموزش و آگاهی والدین است.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی به اهداف عملیاتی و راهبرد این طرح اشاره کرد و گفت: اطلاع رسانی به گروه مخاطب والدین در خصوص توجه به فرزندان و افزایش دانش والدین در زمینه پیشگیری از اعتیاد از اهداف عملیاتی این کارزار بوده و حساس سازی و آگاه سازی و اطلاع رسانی ۲ راهبرد مهم در اجرای این کارزار است.

حسین آبادی گفت: در این بازه زمانی سعی شده با نصب بنر، آموزش، ساخت موشن و پخش در فضای مجازی در سطح شهر و وسایل حمل و نقل عمومی، مدارس، بانک‌ها، ادارات، منطقه‌های گردشگری، فروشگاه‌های بزرگ و مردم را نسبت به این امر آگاه کرده و در این مدت تنها با این جمله که «آیا میدانی الان فرزندت کجاست؟» روبه رو شوند.

وی اظهار کرد: این طرح در تمام مراکز تحت پوشش سازمان بهزیستی اعم از مراکز مثبت زندگی، مراکز مشاوره، ترک اعتیاد، اماکن عمومی، مراکز بهداشتی و درمانی، بانک‌ها، دفترخانه‌ها و ادارات استان مرکزی، عملیاتی خواهد شد.

حسین آبادی گفت: موضوع مشاوره و پیشگیری در سطح جامعه و به ویژه در بین خانواده‌ها به یک گفتمان تبدیل شود تا از این طریق گام‌های مؤثری در زمینه پیشگیری از اعتیاد برداریم.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به شیوه تعامل مؤثر خانواده‌ها با فرزندان جهت پیشگیری از روی آوردن آنان به انواع مواد مخدر و آسیب‌های اجتماعی افزود: ایجاد عزت نفس در فرزندان، گسترش فضای همدلی در خانواده، آگاهی خانواده‌ها از رفت و آمد فرزندان و آموزش مهارت نه گفتن از عوامل پیشگیرانه روی آوردن نوجوانان به اعتیاد است.

کد خبر 6085590

دیگر خبرها

  • هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست
  • توزیع بیش از ۸ میلیارد ریال فطریه میان مددجویان بهزیستی البرز
  • تکریم فرزندان مستقل بهزیستی در البرز
  • «صفر» شدن تعداد زنان سرپرست خانوار پشت نوبت حمایت بهزیستی
  • احداث ۴۰۰ واحد مسکن برای مددجویان بهزیستی استان اردبیل
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • اوتیسم؛ اختلالی که ناشناخته ماند
  • ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات مسکن به مددجویان بهزیستی سبزوار پرداخت شد
  • بهره مندی ۸۰ معلول میبدی از حق پرستاری
  • ارائه ۵۱ هزار مشاوره تلفنی در‌ بهزیستی البرز