Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی خراسان رضوی گفت:۱۳۰ فرصت اشتغالزایی و سرمایه گذاری در استان شناسایی شد که می‌تواند، نزدیک به ۲۰ هزار نفر شغل ایجاد کند.

به گزارش قدس آنلاین، ابوالفضل مکرمی‌فر مدیرکل میراث فرهنگی وگردشگری خراسان رضوی در دیدار با فرماندار خلیل‌آباد گفت: در راستای سخنان رهبری در سال رونق تولید و در جهت طرح مثلث اقتصادی استاندار خراسان رضوی، در یک اقدام میدانی توسط کارشناسان این اداره کل، ۱۳۰ فرصت اشتغالزایی و سرمایه گذاری در استان شناسایی شد که می‌تواند، نزدیک به ۲۰ هزار نفر شغل ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد : طرح‌های شناسایی شده در بحث بوم‌گردی، صنایع‌دستی و گردشگری است و رویکرد ما در اجرای این طرح‌ها جلوگیری از مهاجرت مردم از روستا به شهر است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان رضوی  با اشاره به اینکه از محل این سرمایه‌گذاری‌ها، اشتغال ۱۹ هزار و ۴۸۰ نفر در نظر گرفته شده است، گفت : سرمایه‌گذاران برای اجرای این طرح‌ها که توجیه اقتصادی آن لحاظ شده و تمام تحلیل‌های طرح‌ها انجام شده است، هیچ نیازی به‌مطالعه ندارند و توسط این اداره تمام زوایای آن دیده شده است.

مکرمی‌فر با بیان اینکه اجرای این طرح‌ها هیچ ضرری را متوجه سرمایه‌گذار نمی‌کند، افزود: در این طرح‌ها نکات لازم اقتصادی دیده شده است و حتما برای سرمایه‌گذار درآمدزا است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر برای ۲۰ شهرستان این طرح‌ها دیده شده و زیرساخت‌های گردشگری از جمله آب، گاز، تلفن و برق فراهم است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان رضوی از سفر ۳۱ میلیون گردشگر داخلی و ۳ میلیون گردشگر خارجی در طول سال به استان خبر داد و گفت : تپه کندر دارای یک قدمت طولانی است و مراحل ثبت آن در دست انجام است و حریم آن نیز حفظ می‌شود.

مکرمی‌فر  از ۷۶۸ اشتغال دائم در خراسان رضوی خبر داد و افزود: سال گذشته ۱۴ میلیارد تومان اعتبار جذب شد که در اختیار کارگاه‌های کوچک و بوم‌گردی‌ها قرار گرفت.

وی با اشاره به شناخت جاذبه‌های گردشگری استان ادامه داد : در حال حاضر ۱۵۸ مکان بوم‌گردی در استان در دست ساخت است که از این تعداد ۵۵ مورد به بهره‌برداری رسیده و مابقی به مرور در حال راه‌اندازی و تجهیز است.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان رضوی گفت: موزه باستان‌شناسی این شهر طراحی و اشیاء آن تأمین شده است و مشاور موزه نیز در شهرستان حضور دارد، کار راه‌اندازی آن نیز سرعت بیشتری می‌گیرد و امیدواریم در هفته دولت یا دهه فجر افتتاح شود.

مکرمی‌فر  با بیان اینکه ۲ اقامتگاه بومگردی در خلیل آباد در حال افتتاح و یکی در حال اجرا است، افزود :  کتابچه میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و راهنمای سفر برای هر شهرستان پیش‌بینی و کارهای پژوهشی، عکاسی‌ها و خرید عکس آن نیز تهیه شده است و با مشارکت بخش خصوص چاپ و در اختیار گردشگران نیز قرار می‌گیرد.

ابراهیم قاسم‌پور  فرماندار بردسکن نیز در این دیدار با توجه بیشتر به صنعت گردشگری و توسعه صنایع‌دستی تاکید کرد و گفت: گردشگری محصولات در این شهرستان یک فرصت است، زیرا تولید ۱۸۰ هزار تن انگور از سطح ۶ هزار هکتار باغات انگور می‌تواند یک ظرفیت بزرگ باشد.

وی تصریح کرد : رسیدگی فوری به وضعیت تپه تاریخی در کندر، تجهیز بوم‌گردی‌ها و دیگر اماکن گردشگری در خلیل‌آباد را امری ضروری است
منبع: باشگاه خبرنگاران انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اشتغال زایی سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۰۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان معرفی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، عصر امروز_یکشنبه دوم اردیبهشت_ در نشست شورای معاونان اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان و با حضور جواد واحدی معاون امور مجلس، حقوقی و امور استان‌های وزارت میراث فرهنگی، آئین تکریم حمید رضا محققیان سرپرست پیشین و امیر کرم زاده مدیرکل جدید اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان برگزار شد.

در این نشست جواد واحدی پس از ارائه گزارشی از سوی سرپرست پیشین و مدیران اداره کل اظهار داشت: گزارشات واصله حاکی است که در طول ایام مختلف به ویژه ایام عید نوروز امسال، همکاران این اداره کل، با کمترین امکانات لکن خالصانه و با عشقی که به تاریخ و هویت این سرزمین دارند به میلیون‌ها نفر گردشگر از سراسر ایران و جهان خدمات رسانی کردند.

وی افزود: معتقدم اصفهان شناسنامه کشور در ۳ حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است، لذا خوشحالم که امروز اعلام کنم در هر سه خوش درخشیده به گونه‌ای که در حوزه صنایع‌دستی این استان دو شهر جهانی دارد، همچنین در حوزه میراث فرهنگی در کنار هزاران اثر تاریخی ،۱۷ اثر جهانی دارد و در حوزه گردشگری نیز این استان همه ساله مقصد میلیون‌ها نفر گردشگر است.

واحدی عنوان کرد: معتقدم در حوزه صنایع دستی در بحث صادرات، در حوزه گردشگری در خصوص بهره‌گیری هرچه بهتر از تشکل‌های گردشگری و خدمات‌رسانی و همچنین در حوزه میراث می‌بایست در بحث جذب بودجه‌های مرمت بیش از گذشته کار کنیم.

معاون امور حقوقی، مجلس و امور استان‌های وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی همچنین در بخش دیگری از سخنانش بیان داشت: آقای محققیان به عنوان یکی از همکاران پیشکسوت در طی ۹ ماه گذشته با صبر و بردباری و با اخلاق شایسته خود توانست به عنوان سرپرست، اداره کل استان را به خوبی اداره کند، لکن معتقد بودیم باید هرچه سریع‌تر با توجه به اهمیت استان اصفهان، مدیریت استان ساماندهی شود، لذا پس از بررسی‌های کمیته انتصابات و با نظر وزیر محترم، آقای امیر کرم‌پور را به‌عنوان فردی جوان، با تجربه و در عین کوشا و خلاق برای مدیریت اداره کل استان انتخاب و امروز و در نشست شورای معاونین اداره کل به عنوان مدیرکل جدید میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان با حکم مهندس ضرغامی منصوب شده و از امروز رسماً فعالیت خود را در سمت جدید آغاز می‌نماید.

واحدی همچنین خاطر نشان کرد: یکی از مهمترین اولویت‌های مدیرکل جدید رسیدگی به رفاهیات همکاران اداره کل است و سپس در هر سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در انتظار رخدادهای جدید توسط مدیرکل جدید و همکاران ایشان در سراسر استان اصفهان هستیم.

کد خبر 6084825

دیگر خبرها

  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • آیین سنتی پخت شیربرنج در روستای توندر کوهسرخ خراسان رضوی برگزار می‌شود
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خوزستان
  • انتصاب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان
  • اصفهان شناسنامه کشور در بخش میراث فرهنگی است
  • مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان معرفی شد
  • مدیرکل جدید میراث فرهنگی استان اصفهان معرفی شد
  • نقش مهم اشتغالزایی در ماندگاری ساکنان مناطق مرزی خراسان رضوی