Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا سیدجلال سیدمحمدی فرماندار صومعه سرا با همراهی مسئولان شهرستانی از روند لایروبی کانال آب‌رسانی کشاورزی بازدید کرد.

به گفته سرپرست اداره منابع آب صومعه سرا، در فصل آبیاری جاری حدود ۸۰ درصد از آب بندان های شهرستان آبگیری و برای آبیاری شالیزارها مورد استفاده قرار گرفت.

افشین جارچی ادامه داد: برای آبرسانی مطمئن به کشاورزان صومعه سرا حدود ۱۱۵ کیلومتر از انهار و زهکش های شهرستان لایروبی و در فصل آبیاری جاری، ۳۰ ایستگاه پمپاژ آب سطحی و ۱۵ حلقه چاه عمیق تعمیر و راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: ۲۰ دستگاه دریچه تقسیم آب در شهرستان تعمیر و یا ساخته و همچنین ۳۰ شاخه کانال مستهلک در سطح شبکه مدرن آبیاری نیز تعویض شد.

جارچی با اشاره به سردهنه سازی ۲۰ دهنه از انهار منشعب از رودخانه‌ها بالاخص در مناطق سنتی آبخور افزود: در فصل آبیاری جاری حدود ۸۰ درصد از آب بندان های شهرستان آبگیری و جهت آبیاری شالیزارها مورد استفاده قرار گرفت.

سیدمحمدی فرماندار صومعه سرا همچنین از منطقه طاهرگوراب و باغ گل آناهیتا واقع در منطقه بازدید کرد.

صومعه سرا با سه بخش مرکزی، تولمات و میرزاکوچک در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است و این شهرستان ۲۸ هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد که سالانه ۱۳۵ هزار تن شلتوک معادل ۶۵ هزار تن برنج سفید توسط برنجکاران تولید می‌شود.

۷۲۹۲/‏۲۰۰۷/‏

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صومعه سرا گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۱۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ هزار هکتار از توسعه سامانه‌های نوین آبیاری با مشارکت مردم انجام شد

فریبرز عباسی، مجری طرح توسعه سامانه نوین آبیاری گفت:  بیش از ۹۰درصد طرح های توسعه سامانه های نوین آبیاری توسط مردم و بخش خصوصی عملیاتی می‌شود.   به گفته او، وزارت جهادکشاورزی به عنوان نماینده دولت و حاکمیت با برنامه‌ریزی، سیاست گذاری و نظارت بر اجرا نقش ۱۰ درصدی را در این میان ایفا می کند.   عباسی ادامه داد: طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری از اوایل دهه ۷۰ در کشور شروع شد و همواره در اسناد بالادستی و برنامه‌های توسعه‌ ای کشور مانند برنامه اقتصاد مقاومتی از  طرح‌های محوری وزات جهاد کشاورزی بوده و در سراسر کشور اجرا شده است.   مجری طرح توسعه سامانه نوین آبیاری ادامه داد:  با توجه  به نحوه مدیریت و بهره‌برداری از طرح توسعه سامانه ها تا ۴۰درصد در افزایش تولید اثرگذار است.   به گفته او، تاکنون حدود ۳ میلیون هکتار توسعه انواع سامانه های نوین آبیاری در کشور داشته ایم که حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد از آن بر عهده مردم است.    مجری طرح توسعه سامانه‌های نوین آبیاری گفت: از ۳ میلیون هکتار توسعه انواع سامانه های نوین آبیاری حدود ۳۰۰هزار هکتار به دلیل اثربخشی طرح ۱۰۰درصد با مشارکت مالی مردم بوده است. باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • رونمایی از مجموعه شعر «پیراهن تو کنار پیراهن من» در صومعه‌سرا
  • اختصاص 350 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه طرحهای آبیاری در شهرستان مهاباد
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از مصوبه رئیس جمهور
  • خدمت رسانی به گردشگران و مسافران بهاباد به نحو احسن
  • محور پارگ به بخش پیرسهراب چابهار و مسیر دج‌ها مسدود است
  • قلع و قمع ساخت و ساز غیر مجاز در صومعه بخش مرکزی شهرستان نیشابور
  • توزیع حدود هشت هزار تن کود یارانه‌ای در شهرستان میاندوآب در سال ۱۴۰۲
  • ۳۰۰ هزار هکتار از توسعه سامانه‌های نوین آبیاری با مشارکت مردم انجام شد
  • ضرورت مصرف بهینه و جلوگیری از هدر رفت منابع آب موجود شفت
  • لایروبی انهار کشاورزی در تالش