Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- 66 هزار بیمار مبتلا به پرفشاری خون در خراسان رضوی شناسایی شدند که 33 هزار نفر آنان از بیماری خود اطلاع نداشتند.
به گزارش خبرگزاری آریا، در اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشار خون 66 هزار بیمار مبتلا به پرفشاری خون در مناطق زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در استان خراسان رضوی شناسایی شدند که 33 هزار نفر آنان از بیماری خود اطلاع نداشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مراسم تجلیل از تلاشگران طرح غربالگری فشار خون در خراسان رضوی گفت: این طرح که از 27 اردیبهشت ماه همزمان با سراسر کشور در این استان آغاز شد تا 15 تیر ماه ادامه داشت.
محمد رضا دارابی افزود: براساس برآوردها بیش از نیمی از مبتلایان به بیش فشاری خون از بیماری خود اطلاع ندارند، لذا طرح بسیج همگانی کنترل فشار خون نقش مهمی در شناسایی و کنترل مبتلایان به این بیماری دارد، چرا که برای مبتلایان به این بیماری پرونده بهداشتی ایجاد شده و تحت کنترل و مراقبت‌های درمانی قرار می‌گیرند.
وی اظهار داشت: دو میلیون و 500 هزار فرد بالای 30 سال در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد واجد شرایط کنترل فشار خون بودند که طبق برنامه ریزی ها باید نیمی از آنها در مرحله اول طرح بسیج کنترل فشار خون غربالگری می‌شدند.
وی گفت: در این مدت یک میلیون و 350 هزار نفر در مناطق زیر پوشش این دانشگاه معادل 57 درصد از این جمعیت غربالگری شدند که این امر موفقیت چشمگیری برای این دانشگاه محسوب می‌شود.
دارابی افزود: بیماری بیش فشاری خون در صورت کنترل نشدن عوارض مختلف نظیر بیماری های قلبی، کلیوی و مغزی برای بیمار دارد، لذا شناسایی افراد جدید مبتلا به بیش فشاری خون گام مؤثری در پیشگیری از بیماری های مرتبط و کاهش آسیب های ناشی از آن دارد.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم اکنون پنج میلیون نفر از جمعیت 6 و نیم میلیون نفری استان خراسان رضوی را زیر پوشش دارد و مابقی این جمعیت زیر پوشش سایر دانشکده ها و دانشگاه های علوم پزشکی مستقر در دیگر شهرهای خراسان رضوی از قبیل گناباد، سبزوار، تربت حیدریه، تربت جام و نیشابور هستند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شناسایی بیمار بی خبر ابتلا پرفشاری خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۱۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان

نماینده ولی فقیه در استان گفت: اسلام دوست دارد برنامه‌ای پیاده کند تا بشر هم ازسلامت جسم و هم سلامت روح برخوردار باشد و بکوشد تا همه جنبه‌های زندکی خود راتامین سازد.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم افزود: دین اسلام برای بهتر زیستن بشر به سلامتی انسان‌ها توجه بسیاری قایل است، زیرا سلامتی انسان سبب می‌شود اززندکی خود لذت برده و به سعادت نزدیک شود.

وی با بیان اینکه پیامبر اکرم (ص) می‌فرماید قدر جوانی را قبل از پیری، سلامتی را قبل از بیماری، غنای خود را راقبل ازفقیری و زندگی تان را قبل ازمرگ دانسته و غنیمت بشمارید افزود: در دین اسلام تاکید بیشتری به پیشگیری قبل از درمان شده است و حتی اهمیت داده شده است و سعی دارد برای انسان‌ها راه‌هایی که سلامت راحفظ می‌کندمعرفی کند.

وی ورزش کردن، پرهیز از فشار‌های روحی در مواقع مختلف، روزه داری، پرهیز از اسراف در همه بخش‌ها و در نهایت ازدواج را از تاکیدات دیگر اسلام برای سلامتی انسان برشمرد و گفت: ازدواج سبب سلامتی روح و جسم شده و از بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری می‌کند، اسلام سعی دارد ورزش کردن رادر بین مردم نهادینه کند تا سلامتی مردم به خطر نیفتد و با ورزش سلامت روح و سلامت جان خود راتامین کند.

امام جمعه تبریز در بخش پایانی سخنان خود لظهار داشت: رسانه ملی نقش مهمی در سلامت جامعه دارد، چون مردم باید ببینند و بشنوند تا موضوع فرهنگ سازی در زمینه سلامت و ورزش کردن نهادینه شود.

 رییس دانشگاه علوم پرشکی تبریز نیزگفت: یکم تا هفتم اردیبهشت هفته سلامت نامگذاری شده است و امسال با شعار «سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت» در خصوص پیشگری از بیماری‌ها اقدام می‌شود.

نقی پور افزود: برای سلامت مردم و گسترش عدالت در بخش سلامت، برنامه سلامت خانواده که ازمنویات مقام معظم رهبری است به کارنامه تبدیل شده است و در شهر‌های بالای ۵۰ هزارنفر هم اجرایی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • سه بیمار شیرازی با اهدای عضو دختر ۱۸ ساله تربت جامی جان دوباره گرفتند
  • اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ را نفر را نجات داد
  • برپایی ایستگاه سلامت در شهرک سلامت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد
  • دیدار جمعی از مدیران دانشگاه علوم پزشکی با نماینده ولی فقیه در استان
  • اعضای بانوی مرگ مغزی در مشهد به پنج بیمار زندگی بخشید
  • اعضای بانوی مرگ مغزی ساکن بجنورد به پنج بیمار زندگی بخشید
  • کنترل و مهار پشه آئدس در گیلان
  • کمک ۱۰۰۰ میلیارد تومانی خیرین در حوزه سلامت گیلان