Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از لرستان، سید محمد پژمان معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل بازآفرینی شهری در جریان سفر به بروجرد از طرح‌های بازآفرینی این شهرستان، سه راه جعفری و امامزاده جعفر (ع) بروجرد بازدید کرد و در جریان روند امور قرار گرفت.

سید محمد پژمان معاون وزیر راه و شهرسازی در حاشیه این بازدید‌ها در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ما طبق نشستی که با شهرداری بروجرد در مورد چند پروژه بازآفرینی که برای شهر تعریف شده داشتیم و با توجه به ابهاماتی که در اجرا وجود داشت در بروجرد حضور یافتیم، اظهار داشت: در رابطه با ابعاد پروژه و منابع مالی مورد نیاز که فراتر از مقدار رقم تأمین شده بود بحث‌هایی شد و در نهایت قرار بر بازدید شد تا از نزدیک پروژه را ببینیم و ارزیابی دقیقی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پروژه بازآفرینی سه راه جعفری بروجرد نیازمند به یک کار مشاوره دقیق و کامل است و کار انجام شده در حد قابل قبول نبود، تصریح کرد: فردا انتخاب مشاور انجام و قرارداد بسته می‌شود تا در مدت کوتاهی طرح را تهیه کنند و برآورد دقیقی از هزینه‌ها داشته باشیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: همزمان هم در مورد امامزاده جعفر (ع) برای بحث‌های توسعه‌ای نظراتی داشتند که بازدید شد، قرار شد مشاوری که دارد را فردا دعوت کنیم نتیجه مطالعات را بیاورند و اگر تصویب شد برای کمک به این بخش اقدام شود.

پژمان با اشاره به اینکه برای اینکه بتوانیم از بافت فرسوده هم نوسازی داشته باشیم، چند قطعه زمین را در بروجرد بازدید کردیم تا کار تولید مسکن را بتوانیم در فرجه کوتاه یک تا دو ماهه آغاز کنیم، گفت: امیدواریم در تداوم این اقدام فرصتی شود واحد‌ها را به ساکنان واحد‌های نامناسب بدهیم و عرصه آن‌ها را در اختیار بگیریم.

وی با بیان اینکه برای نوسازی بافت‌های فرسوده تأمین اعتبار کرده ایم و تسهیلات ارزان قیمت می‌دهیم، تصریح کرد: مردم باید بیایند از شهرداری پروانه بگیرند و می‌توانند در سامانه‌های ایجاد شده ثبت نام کنند و برای دورانی که می‌خواهند خانه خود را تخلیه کنند ودیعه مسکن بگیرند و برای ساخت خانه نیز تسهیلات مسکن بگیرند.

معاون وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: اجرای طرح‌های عمومی مشابه خیابانی که پیشنهاد پیاده راه شده یا امامزاده جعفر (ع) مستلزم همکاری دولت و مردم و مدیریت شهری است. مردم باید تشریک مساعی جدی داشته باشند.

پژمان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به طرح‌های بازآفرینی شهری در کشور گفت: ۲۷۰۰ محله داریم در کل کشور برای اجرای طرح بازآفرینی شهری انتخاب شده که این تعداد در قالب ۱۴۰ هزار هکتار عرصه بازآفرینی می‌شود.

وی با بیان اینکه این محلات در ۵۴۳ شهر کشور قرار دارند و ‬جمعیت بیست میلیون نفری را شامل می‌شوند، تصریح کرد: در ‬اولین گام ۱۰۰ هزار فقره تسهیلات ارزان برای کسانی که می‌خواهند واحد‌های خود در محلات و بافت‌های فرسوده را نوسازی کنند اختصاص یافته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه منابعی هم برای ودیعه مسکن می‌دهیم، افزود: در محدوده این طرح‌ها و محلات غیر از نو شدن خانه، ۸۰۰ پروژه بازآفرینی را در جریان ساخت داریم.

پژمان خاطرنشان کرد: از محل منابع دولت ۱۵۰۰ پروژه در دست آغاز عملیات و انعقاد قرارداد است و در مجموع ۲۳۰۰ پروژه در جهت بهبود شرایط زندگی مردم در بافت‌های فرسوده در دستور کار است.

وی یادآور شد: ۴۰ میلیون تومان تسهیلات با نرخ سود ۹ درصد برای نوسازی واحد‌های مسکونی بافت‌های فرسوده اعطا می‌شود که علاوه بر این میزان ۲۰ میلیون تسهیلات با سود ۱۸ درصد هم در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/د

۲۳۰۰پروژه بازآفرینی اجرا میشود/اختصاص۱۰۰هزار فقره وام نوسازی مسکن

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وضعیت راه ها گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۱۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال + تصاویر

بر اساس اعلام مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران قرار است بلدیه تهران پس از ۵۰ سال در محدوده میدان امام خمینی(ره) بازآفرینی شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، صبح امروز بازدید خبرنگاران از 3 پروژه شهری از جمله مجتمع ورزشی امامزاده یحیی، میدانگاه سبزه‌میدان و خانه بلدیه (خانه شهر) انجام شد.

مسعود حق‌لطفی؛ مدیر عامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران اظهار کرد: مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در منطقه 12 و در محدوده بافت فرسوده قرار دارد که احداث این پروژه پیش از این در اختیار شهرداری منطقه بود که با هماهنگی ایجاد شده فرآیند احداث این پروژه به سازمان عمرانی معاونت فنی عمرانی شهرداری تهران سپرده شد.

وی تصریح کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده مجموعه آبی، توپی، بیلیارد و ... در مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در نظر گرفته شده و ان‌شاءالله این مجموعه در زمان معین و مشخص به بهره‌برداری خواهد رسید.

حق‌لطفی در پاسخ به این سؤال چرا پارکینگی برای مجتمع ورزشی امامزاده یحیی(ع) پیش‌بینی نشده ادامه داد: با توجه به اینکه قرار است از این مجموعه ورزشی اهالی این محله و منطقه استفاده بکنند پارکینگی برای آن پیش‌بینی نشده است.

وی تصریح کرد: مجتمع ورزشی امامزاده یحیی در منطقه 12 در زمینی به مساحت 1100 متر و شامل 2 بلوک است که بلوک اول دو طبقه ساخته و مجموعه مختلف ورزشی در این مجتمع در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران با بیان اینکه سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران به عنوان بازوی اجرایی معاون فنی عمرانی شهرداری تهران در پروژه‌های بزرگ‌مقیاس ورود پیدا کرده است، افزود: از جمله این پروژه‌ها می‌توان به پردیس شماره سه و چهار، ساختمان شهرداری منطقه 6، احداث سوله‌های بحران، احداث شتاب‌نگاره‌ها برای مدیریت بحران، احداث میادین میوه و تره‌بار و همچنین احداث مراکز نگهداری برای مجموعه سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران جهت نگهداری معتادان متجاهر، اشاره کرد.

وی افزود: یکی از پروژه‌های مهمی که در دستور کار سازمان عمرانی قرار دارد،‌ همان خانه بلدیه است. این پروژه در محدوده میدان امام خمینی در حال اجرا است.

حق لطفی در ارتباط با هزینه اجرای این پروژه گفت: پیش بینی ما از احداث و تجهیزات و بهره‌برداری از این مجموعه رقمی حدود 30 میلیارد تومان است.

مدیر عامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در رابطه با جزئیات احداث ساختمان شهر (ساختمان بلدیه) اظهار کرد: ساختمان بلدیه‌ای در سال 1303 در همین محدوده ساخته و در سال 1305 به بهره‌برداری رسید که بهره‌برداری آن فراتر از شهرداری بود و اقداماتی در حوزه اقتصاد و دارایی انجام می‌شد.

وی ادامه داد: در سال 1348 ساختمان بلدیه تهران تخریب و جای آن را به پارکینگ اتوبوس‌های بین شهری داد و در ادامه از سال 96 بازآفرینی بلدیه یا خانه شهر در دستور کار شهرداری تهران قرار گرفت.

حق‌لطفی با اشاره به اینکه در حال حاضر این پروژه 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اضافه کرد: ان‌شاءالله قبل از روز تهران و در شهریورماه امسال این پروژه به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران درباره کاربری خانه شهر (بلدیه) تهران اظهار کرد: رویکرد و کاربری در این مجموعه فرهنگی و تاریخی است البته قرار است بخشی از روابط عمومی شهرداری تهران در این مجموعه جهت نگهداشت این ساختمان حضور پیدا کنند.

وی درباره نحوه دسترسی به خانه شهر (بلدیه) گفت: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پارکینگی برای این مجموعه پیش‌بینی نشده است و افراد می‌توانند از مترو که به این مجموعه متصل شده است استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۸ پروژه شاخص بافت تاریخی قم در سال گذشته
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده
  • بازآفرینی بلدیه تهران پس از ۵۰ سال + تصاویر
  • اجرای بسته تشویقی نوسازی بافت فرسوده شش شهرستان سیستان وبلوچستان
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت
  • ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد
  • تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند
  • ساخت ۱۵۰ هزار مسکن استطاعت پذیر در تهران | ۵۵۰۰ خانه فرسوده و خطرناک نوسازی می شوند
  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور