Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-03-28@23:03:46 GMT

الکام ترندز، بخش جذاب الکامپ امسال

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۲۱۶۶۸

الکام ترندز، بخش جذاب الکامپ امسال

ایتنا - سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور در راستای هدف ترویج و توسعه بازار محصولات مبتنی بر فناوری‌های نوظهور، امکان حضور شرکت‌های دارای محصولات با فناوری های نوین را در بیست و پنجمین نمایشگاه الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ 2019) فراهم کرده است. امسال به همت سازمان نصر، قرار است فعالان حوزه فناوری های نوین بر اساس رویه‌ای مشخص و به صورت موردی با تسهیلات و امکانات ویژه، در سالن 6، در فضایی بالغ ‌بر 3070 مترمربع، که به صورت اختصاصی در این نمایشگاه برای بخش الکام ترندز در نظر گرفته شده است، حضور ‌یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این نمایشگاه سالانه ذینفعان توسعه و تحول اقتصاد دیجیتال با بررسی فرصت‌های بازار به جایگاه‌سازی محصولات و خدمات خود پرداخته و عملکرد سالانه خود را در معرض دید و داوری عموم قرار می‌دهند تا با تحریک تقاضای بازار به تعمیق و گسترش اقتصاد کشور یاری رسانند.

در کنار برگزاری نمایشگاه الکامپ رویدادهای دولت الکترونیک،، الکام ترندز،  الکام استارز، الکام جابز، الکام تاکز و الکام گیم نیز برگزار می‌شود. 

بخش الکام ترندز شامل محصول، خدمت یا مطالب قابل ارایه در هر یک از زمینه‌های زیر خواهد بود: Data Science/Big Data/Data Analytic
IOT/IOE/Digital TWIN/Smart City
AI/AR/VR
Edge Cloud/Cloud Computing/Virtualization/NFV
Fintech/RegTech/InsurTech
Robotics/3D Printing
Open Data
5G/SDN گفتنی است، نمایشگاه الکامپ با شعار آینده بهتر و با هدف ارائه دستاوردهای عرصه طراحی، ساخت و تولید و پشتیبانی از محصولات، خدمات، محتوا و راهکارهای صنایع الکترونیکی، کامپیوتر و دیجیتال در اقتصاد ایران از پنج شنبه پیش رو توسط سازمان نظام صنفی رایانه‌ای برگزار خواهد شد. 


 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: الکامپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۱۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندوزی، وزیر اقتصاد: با نسلی مواجه‌ هستیم که انگیزه و تمایلی در امر اداره کشور ندارند

به گزارش جماران؛ نشست مشترک وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی و اقتصاد پیرامون تبیین شعار سال «جهش تولید و مشارکت مردم» با حضور محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی شامگاه سه‌شنبه (۷فروردین‌ماه) در نمایشگاه قرآن کریم برگزار شد.

احسان خاندوزی در این نشست با قدردانی از برگزاری نمایشگاه قرآن کریم در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: به جهات متعددی نمایشگاه قرآن با دیگر نمایشگاه‌ها تفاوت دارد. نمایشگاه قرآن یک پاتوق فرهنگی و معنوی ویژه است که به جهت کارویژه‌هایی که نمایشگاه قرآن ایفا می‌کند امروز به نقطه خوبی رسیده است.

وی با اشاره به شعار سال «جهش تولید و مشارکت مردم» که از سوی رهبر معظم انقلاب برای سال ۱۴۰۳ نامگذاری شده اظهار کرد: در شرایط امروز اقتصاد ایران و جامعه ایرانی باید به این شعار توجه کنیم تا گام‌های بیشتری به هدف‌گذاری اهداف شعار سال نزدیک شود.

خاندوزی تاکید کرد: با توجه به قرار دادن محور اقتصاد از ناحیه مشارکت مردم، در این بخش یک غفلت یا شاید یک انتخاب راهبردی پنهان در دهه‌های گذشته صورت گرفته است که انتخاب راهبردی اساسا منحصر کردن حوزه اداره امور به طبقه خاصی از دیوان سالاران کشور است. این نگاه به شکل کاملا روشن و آشکاری مغایر ایده‌های بنیانگذاران جمهوری اسلامی است.

وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه اداره امور به نحوی باید صورت بگیرد که آحاد مردم مشارکت در رهبری کشور داشته باشند، ادامه داد: ما میراث‌دار یک انحراف در دهه‌های قبل هستیم که اعتقادی به فراهم کردن مشارکت عامه در رهبری کشور نداشت، بلکه مشارکت مردم را مخل پیشبرد اهداف و منافع خود تلقی می‌کرد.

وزیر اقتصادی یادآور شد: ساختارها و نهادسازی‌هایی که در دهه‌های اخیر شکل گرفته باعث شده که عامه مردم کم توجه و بلکه بی تفاوت در موضع دفع قرار بگیرند و در مقابل برای کسانی که بخواهند در عرصه اداره کشور نیز نقش ایفا کنند، دست انداز ایجاد کرده است. امروز ثمره‌اش این شده که با نسل نسبتا وسیعی در جامعه مواجه‌ هستیم که اساسا انگیزه و تمایلی در امر اداره کشور ندارند.

خاندونزی ابراز کرد: نهادسازی‌ها هزینه مشارکت یک فرد، گروه، انجمن و نهادهای مختلف را بالا برده و موانعی را ایجاد کرده است و این دسترسی را نداده تا مردم بیایند و نقش آفرین باشند. این معضل باعث شده که با فراگیر شدن حزب غائبین زمانه مواجه باشیم.

وزیر اقتصاد با بیان اینکه تلاش‌هایی در دو سال گذشته صورت گرفته و با نگاه مثبتی که رئیس جمهور داشتند توانستیم به سمتی برویم که به مردم بازگردیم و مردم را به عرصه اداره کشور بازگردانیم. با روش‌های مختلف موانع زدوده شد و موفق شدیم آرام آرام موازنه را برگردانیم که امکان فراهم شود و موانع تسهیل و مردم تشویق شوند.

خاندوزی گفت: در عرصه اقتصاد نمود این نگاه این است که بسیاری از مواردی که مردم اساسا مطلع از آن نبودند و امکان ورود، اظهارنظر و اصلاح و حل مشکل وجود نداشت و سال‌ها در نهان‌خانه‌ها باقی مانده بود گشایش بیابد تا جامعه بداند ابربدهکاران بانکی چه کسانی هستند. بیشترین چرخش مالی و سرمایه‌ای در کجا و چه بخش‌هایی صورت می‌گیرد. اطلاعات بسیار ارزشمند شرکت‌های دولتی که مال مردم بودند و به بدترین شیوه‌ها مدیریت می‌شدند در چه وضعیتی هستند.

وی افزود: گام دوم غیر از اطلاع پیدا کردن و اشراف مردم اجازه پیدا کردن برای نقش آفرینی بود. فردی که سال‌ها باید التماس می‌کرد یا دست به رشوه می‌زد تا سرمایه خودرا وارد یک پروژه اقتصادی کند، با ایجاد درگاه ملی مجوزها دیگر از این اتفاقات رخ نمی‌دهد.

وزیر اقتصادی تصریح کرد: گام سوم برای جاهایی است که مردم مالکیت داشتند، اطلاعات هم وجود داشت، اما امکان اعمال مدیریت نداشتند. در دولت این امکان را فراهم کردیم که ظرفیت مدیریتی مردم نقش آفرین باشند.

وی با بیان اینکه در بسیاری از جاها کم کاری کردیم و به وضوح هزار راه نرفته و عقب افتادگی وجود دارد، اظهار کرد: اگر در این مسیرهای اصلاحی که در طول یکی دو سال اخیر شروع شده حرکت کنیم و بهانه‌ای قرار دهیم برای اصلاح تربیت اقتصادی جامعه، آن‌وقت است که موفق شده‌ایم از تهدید تحریم‌ها و نفت کم فروخته و تلاطم‌های ارزی یک فرصتی برای رشید شدن جامعه خود بسازیم.

خاندوزی گفت: ۱۰ تا ۱۵ سال قبل هم دچار همین کاستی‌ها بودیم، اما به اندازه امروز محتاج این نبودیم که بر عناصر فرهنگ اقتصادی تمرکز کنیم و بر گشودن باب مشارکت باب عامه مردم در نظارت اقتصادی، در ایده‌های اقتصادی و مدیریت بنگاه‌های اقتصادی تمرکز و توجه کنیم.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که تغییر رویکردی که در دولت آقای رئیسی ایجاد شده بتواند برگ جدید از نوع تعامل مردم و عامه تولیدکنندگان و سرمایه گذاران با نظام سیاست گذاری کشور فراهم کند.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • فروش ۲۴ میلیارد ریالی محصولات صنایع دستی ایلام در نمایشگاه‌های نوروزی
  • سهم قرآن، در نمایشگاه قرآن کریم باید سهم پررنگی باشد
  • برپایی نمایشگاه میش مرغ در بوکان
  • خاندوزی، وزیر اقتصاد: با نسلی مواجه‌ هستیم که انگیزه و تمایلی در امر اداره کشور ندارند
  • زمینه‌های مناسب برای حضور ایران در بازار بزرگ اسباب بازی روسیه
  • استقبال از نمایشگاه قرآنی امسال بیش از توقع بود/ ۱۰۰ جلد از آثار اندیشمندان مسیحی در مورد اهل‌بیت (ع) به چاپ می‌رسد
  • نمایشگاه صنایع دستی و محصولات تولیدی محلی در رودسر
  • مهمترین تفاوت نمایشگاه قرآن ۱۴۰۳ نسبت به سال‌های قبل چیست؟
  • استقبال از اسباب بازی‌های ایرانی در بازار‌های روسیه
  • خاندوزی: جهش تولید با مشارکت مردم سال‌ها مورد غفلت بوده است