Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «دیمیتری پولیانسکی» معاون نماینده دائم روسیه در سازمان ملل اعلام کرد: روسیه مساله تخطی کی‌یف از پیمان مینسک را در جلسه امروز (۱۶ جولای) شورای امنیت که درباره اوکراین برگزار می‌شود مطرح خواهد کرد.

وی افزود که در قانون مینسک ماده‌ای گنجانده شده است که طبق آن ساکنین منطقه «دونباس» اجازه تعیین زبان خود را دارا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کی‌یف این قانون را زیر پا گذاشته است و روسیه آن را یک تخطی آشکار از قوانین سازمان ملل می‌داند.

روسیه پیشتر نیز خواستار نشست فوری شورای امنیت درباره تخطی اوکراین از قانونی درخصوص زبان شده بود ولی این درخواست از طرف آمریکا، انگلیس، فرانسه، لهستان، بلژیک و آلمان رد شد.

منطقه دونباس در شرق اوکراین قرار دارد و از سال ۲۰۱۴ مورد مناقشه روسیه و اوکراین قرار دارد.

کد خبر 4667799

منبع: مهر

کلیدواژه: روسیه اوکراین شورای امنیت سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۲۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر وزیر خارجه آمریکا به چین با چاشنی هشدار و تهدید/ واشنگتن نگران رابطه تسلیحاتی پکن و مسکو است

به گزارش جماران، آنتونی بلینکن ، وزیر خارجه ایالات متحده دوباره به چین سفر می کند اما این بار با دستور کار هشدار درباره کمک های نظامی چین به روسیه در میانه جنگ اوکراین. به گزارش رسانه ها، آنتونی بلینکن این هفته با هشدار به چین برای محدود کردن پشتیبانی فنی خود از ارتش روسیه راهی پکن خواهد شد. سفر سه روزه بلینکن که از چهارشنبه آغاز می شود، پس از تصویب بسته کمکی 61 میلیارد دلاری به اوکراین توسط مجلس نمایندگان آمریکا و در بحبوحه نگرانی پایتخت های غربی مبنی بر افزایش کمک چین به مسکو برای ساخت سخت افزارهای نظامی صورت می گیرد.

یک مقام وزارت امور خارجه پیش از سفر بلینکن به خبرنگاران گفت: «ما آماده ایم در مواقعی که لازم بدانیم علیه شرکت هایی که به شدت امنیت را در اوکراین و اروپا تضعیف می کنند، اقداماتی انجام دهیم. ما تمایل خود را برای انجام این کار در مورد شرکت‌هایی از تعدادی از کشورها، نه فقط چین، نشان داده‌ایم.»

از چندی پیش گزارش هایی منتشر شده مبنی بر اینکه چین همه چیز را از وسایل نقلیه گرفته تا جلیقه‌های ضد گلوله به روسیه برای استفاده در جنگ خود علیه اوکراین می‌فرستد. استدلال چین در ارسال برخی تجهیزات این است که این کالاها  دارای کاربرد دوگانه هم  غیرنظامی و هم نظامی هستند.

به گزارش رسانه ها، یک مقام ارشد وزارت امور خارجه روز جمعه درباره جزئیات سفر بلینکن به چین به خبرنگاران گفت: بلینکن روز جمعه با همتایان خود از گروه هفت درباره نگرانی در مورد انتقال طیف وسیعی از مواد و اجزای تسلیحاتی با کاربرد دوگانه که روسیه برای پیشبرد تولید نظامی خود از آنها استفاده می کند، از شرکت های تجاری در چین صحبت کرده است. این نگرانی وجود دارد که روسیه از طریق حمایت چین تا حد زیادی پایگاه صنعتی دفاعی خود را بازسازی کرده است. این موضوع  نه تنها در میدان نبرد در اوکراین تأثیر دارد بلکه به اعتقاد ما، تهدید بزرگ‌تری برای امنیت گسترده‌تر اروپا است.

مقامات ایالات متحده در این ماه گزارش داده اند که چین همچنین قطعات و ریزتراشه های مورد استفاده برای تولید پهپاد، موشک های کروز و خودروهای زرهی را به روسیه ارسال می کند.

به گفته این مقام آمریکایی، وزیر خارجه و  دیگر دیپلمات‌های آمریکایی این نگرانی‌ها را به چین ابراز خواهند کرد. مشخص نیست که آیا بلینکن با شی جین پینگ، رئیس جمهور چین دیدار خواهد کرد یا خیر.  به گفته وزارت امور خارجه، سفر بلینکن تا جمعه ادامه دارد و قرار است شانگهای و پکن را نیز شامل شود.

در نشست وزرای خارجه گروه ۷ در اواخر هفته گذشته در ایتالیا، دیپلمات‌های ارشد غرب هشدار مشترکی به ایران دادند که اگر مشخص شود که موشک‌های بالستیک و فناوری نظامی مرتبط به روسیه ارسال می‌کند، با تحریم‌های بیشتری مواجه خواهد شد. بلینکن در سخنانی پس از نشست جی 7 گفت که چین کمک کننده اصلی به روسیه در حوزه تسلیحاتی است. او در این باره گفته بود: «ما می بینیم که چین در حال استفاده از ماشین آلات، نیمه هادی ها و سایر موارد استفاده دوگانه است که به روسیه در بازسازی پایگاه صنعتی دفاعی کمک کرده است.»

 

دیگر خبرها

  • درخواست زلنسکی برای تغییر توجه غرب از اسرائیل به اوکراین
  • «میر» روسیه در ایران فعال می‌شود | جزئیات پیوستن ایران به شبکه کارت‌های اعتباری روسیه
  • حمله به پایگاه راداری استراتژیک روسیه؛ کی‌یف از خط قرمز هسته‌ای مسکو عبور کرد؟
  • هشدار مسکو درباره شکست تحقیرآمیز آمریکا در اوکراین
  • چرا جنگ آینده می‌تواند میان روسیه و چین باشد؟
  • خشم روسیه از کمک گزاف آمریکا به اوکراین
  • سفر وزیر خارجه آمریکا به چین با چاشنی هشدار و تهدید/ واشنگتن نگران رابطه تسلیحاتی پکن و مسکو است
  • مسکو: جنگ ترکیبی با روسیه به قیمت تحقیر آمریکا تمام می‌شود
  • بلینکن با موضع تهدید به چین می‌رود
  • رسانه عبری: تل‌آویو نگران گام بعدی مسکو است