Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از کردستان رئیس دانشگاه کردستان افزود: ایراد کار اینجاست که صنعت و دانشگاه به صورت مستقل از هم کار می‌کنند و احساس نیاز به یکدیگر ندارند.

وی اضافه کرد: آنچه که اهمیت دارد ارتباط بین این ۲ نیست بلکه مهم این است صنعت از دل دانشگاه بیرون بیاید و دانشجویان و اساتید طرح‌های پژوهشی را به سمتی ببرند که منجر به ایجاد اشتغال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس دانشگاه کردستان تاکید کرد: اگر می‌خواهیم در شرایط کنونی که اشتغال فارغ‌التحصیلان معضلی اساسی شده است، ایجاد اشتغال کنیم، باید دانشگاه را در پرتو گفتمان سازی به سمت و سوی گفتمان سازی در این باره هدایت کنیم که یکی از بستر‌های گفتمان سازی برگزاری این رویدادهاست.

صادقی با تاکید براینکه باید بخشی از پژوهش‌های دانشگاهی به سمت محصولات و خدماتی برود که شرکت‌های زایشی را در برداشته باشد، افزود: باید با کمک دانشجویان و اساتید در مراحل گوناگون علمی این حرکت دنبال و تا مرحله تجاری سازی پیش رود.

وی به نگاه ویژه مجموعه فناوری دانشگاه و پارک علم و فناوری به رویداد‌های نوآورانه اشتغالزایی، گفت: برای حمایت از ایده‌ها محدودیتی نداریم و به جای تکیه برمنابع زیرزمینی باید به دنبال اقتصاد دانش بنیان باشیم.

رئیس دانشگاه کردستان به مزیت‌های نسبی استان شامل گیاهان دارویی، طیور، آب، باغات، شیلات و گردشگری اشاره و اظهار داشت: در برگزاری رویداد‌ها نباید به این مزیت‌ها محدود شویم بلکه باید مزیت‌آفرینی کنیم.

صادقی تمرین کارگروهی را از دیگر مزایای برگزاری این برنامه‌ها اعلام کرد و افزود: هنوز در کشورمان در زمینه کار گروهی مشکل داریم.

شناسایی توانمندی‌ها در بستر رویداد‌های نوآورانه اشتغالزایی از دیگر مواردی بود که صادقی به آن اشاره کرد و گفت: آموزه‌های تئوری و فکر و اندیشه در این رویداد‌ها به بستر عمل می‌نشیند و در کسب و کار‌ها به کار گرفته می‌شود.   انتهای پیام/7727

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۲۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاری زیر دریای عمان با ماشین حفاری دانش‌بنیان ایرانی

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شدند، دستگاه حفاری زیر دریا را داخلی‌سازی کنند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ماشین حفاری زیر دریا محصولی است که طراحی و بخش اعظمی از آن را یک شرکت دانش‌بنیان در قزوین انجام داده است. 

این دستگاه برای پروژه‌ای ساخته شده که برای نخستین بار در کشور اجرا می‌شود و قرار است که کار حفاری را در زیر دریای عمان انجام دهد.

این شرکت تجربه موفق به روش میکروتونلینگ در حفاری فاضلاب اهواز را در گذشته دارد و همین امر، متخصصان این شرکت را برای ساخت ماشینی بزرگتر و به مراتب پیچیده‌تر امیدوار کرد.

در محیط کاری این دستگاه بحث فشار آبی وجود دارد و تجهیزات خاصی در این پروژه استفاده می‌شود؛ براساس شرایط زمین، نوع کاتر تعیین می‌شود که چه نوع TBM و چه نوع کلّه حفاری، مناسب آن زمین است.

تولید آب از طرح‌های شیرین‌سازی آب دریا در استان بوشهر بیش از 3 برابر افزایش یافت + تصویر

حاصل تلاش چندین ماه کار مهندسی، ساخت ماشینی با قابلیت حفر تونل به قطر 2500 میلی‌متر است. سرِ حفار دستگاه یا "کاترهد" دستگاه با حرکت چرخشی که انجام می‌دهد سنگ‌ها و مصالحی که داخل و زیرزمین است را می‌کَنَد. همچنین از کلّه حفار تا قسمت‌های بیرونی دستگاه، از طریق کنترل کابین انجام می‌شود.

این محصول دانش‌بنیان امروز به سواحل دریای عمان در چابهار می‌رود تا توانمندی صنعت کشور در حفاری زیر دریا به اثبات برسد.

دو خط 850 متری وجود دارد و آبگیر محسوب می‌شود و یک خط نیز مربوط به پساب است.

آب شیرین‌کن‌هایی که در گذشته ساخته شده‌اند به صورت لوله‌گذاری داخل دریا بوده است و تنها چیزی که آن متمایز می‌کند میکروتونلینگ زیر دریا است.

هدف طرح، انتقال آب دریا برای شیرین‌سازی به درخواست پتروشیمی مکران است. استفاده از روش حفاری زیر دریا علاوه برتوجه به الزامات زیست محیطی، افزایش ظرفیت شیرین‌سازی آب و شکوفایی صنعت کشور را به همراه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزارتخانه‌های اقتصادی جذب ایده فناورانه را در دستور کار قرار دهند
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • افتتاح خوابگاه دانشجویی و رونمایی محصولات دانش بنیان در سمنان
  • مهلت ارسال ایده به ششمین دوره رویداد «از ایده تا بازار» تمدید شد
  • انعقاد ۷۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان
  • حفاری زیر دریای عمان با ماشین حفاری دانش‌بنیان ایرانی
  • برنامه پیشگیری و درمان اعتیاد با رویکرد مردمی سازی
  • معاون اول رئیس جمهور: حمایت از حرکت‌های دانش بنیان، وظیفه همه وزارتخانه‌ها است
  • امسال سال سرنوشت‌سازی برای شرکت‌های دانش‌بنیان است
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA