Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از کردستان، سید صباح قریشی، مدیرکل بهزیستی استان کردستان شامگاه گذشته، 24 تیرماه در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان کردستان اظهار کرد: ۱۲۸ هزار نفر آسیب دیده در استان کردستان تحت پوشش بهزیستی هستند.
وی افزود: از سال گذشته تاکنون دو بار رئیس سازمان بهزبستی کشور به استان کردستان سفر کرده که ثمرات بسیار خوبی برای استان در پی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل بهزیستی کردستان به راه‌اندازی اورژانس اجتماعی در تمامی شهرهای بالای ۵۰ هزار نفر جمعیت در استان اشاره و عنوان کرد: مرکز اورژانس اجتماعی در منطقه منفصل شهری نایسر نیز که یکی از مناطق حاشیه‌ای و پرجمعیت استان است، بزودی افتتاح می‌شود.
استان کردستان رتبه سیزدهم کشور در طلاق را دارد
وی همچنین به خدمات آموزشی و اجتماعی در حوزه سوء تغذیه و طلاق و ... اشاره و بیان کرد: استان کردستان در سال‌ 85 رتبه پنجم در حوزه طلاق را داشته است که براساس آمار سال 96 در رتبه سیزدهم کشور قرار داریم که به دلیل افزایش ازدواج و کاهش طلاق بوده است.
قریشی به حضور تیم مداخله‌ای بهزیستی در امر طلاق زوجین کردستانی اشاره و اعلام کرد: با همکاری تیم‌های مداخله‌ای ما ۳۵ درصد از افرادی که قصد طلاق داشته‌ به کانون خانواده بازگشته‌اند.
وی ادامه داد: در سال جاری مجوز ۱۱ مرکز روزانه خدمات‌رسانی به معلولان در سطح کشور صادر شده که پنج مرکز آن در استان کردستان دایر شده است که در شهرهای دیواندره، دهگلان، کامیاران، بانه و بیجار راه‌اندازی می‌شود.
اضافه شدن 3750 نفر مستمری بگیر معلول در کردستان
مدیرکل بهزیستی کردستان همچنین به اخذ مجوز راه‌اندازی دو مرکز نگهداری شبانه‌روزی معلولان روانی نیز اشاره و اعلام کرد: امسال سه هزار و ۷۵۰ نفر مستمری بگیر جدید از خانوارهای معلول دار تک نفره به مجموع مستمری بگیران تحت پوشش بهزیستی استان اضافه شدند.
وی گفت: تا قبل از سال ۹۷ بالغ بر ۱۴ هزار خانوار تحت پوشش بهزیستی بودند که از سال گذشته تاکنون ۱۰ هزار خانوار جدید به مجموع خانوارهای تحت پوشش بهزیستی اضافه شده است و هم اکنون هشت درصد جمعیت استان کردستان تحت پوشش این نهاد هستند.
قریشی در بخشی دیگر از سخنان خود به اقدامات حوزه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر اشاره و ذکر کرد: ما دو مرکز نگهداری معتادان متجاهر را در شهرهای سنندج و سقز داریم که به طور میانگین ظرفیت نگهداری ۱۸۰ نفر را در سال دارند.
وی در ادامه با اشاره به شناسایی ۲۴ هزار معلول که دسترسی به اداره بهزیستی نداشتند، افزود: تسهیلگران بخش خصوصی این معلولان را شناسایی کرده‌اند و به آنان نیز خدمات ارائه می‌شود.
واگذاری 137 واحد مسکونی به خانواده‌های دارای دو معلول
وی به تعهد احداث یک هزار واحد مسکونی برای خانواده‌های دارای دو معلول با همکاری بسیج سازندگی نیز اشاره کرد و ادامه داد: از سال گذشته تاکنون ۱۳۷ واحد مسکونی احداث شده و به خانواده‌های دارای دو معلول واگذار شده است.
مدیرکل بهزیستی استان کردستان ادامه داد: در بخش اشتغال نیز از سال گذشته تاکنون دو هزار و ۱۰۰ شغل ایجاد شده که یک هزار و ۴۰۰ نفر از طریق پرداخت تسهیلات و ۷۰۰ نفر نیز از محل توسعه مراکز تحت پوشش ما بوده است.
وی اعلام کرد: در سال گذشته بالغ بر ۴۱ میلیارد تومان جلب مشارکت‌های مردمی داشتیم که این کمک‌ها به افراد نیازمند اختصاص یافته است.
قریشی در پایان با بیان اینکه در حوزه غربالگری شنوایی و بینایی نیز جزو سه استان برتر کشور هستیم، یادآور شد: در حال حاضر بهزیستی استان کردستان ۸۵ درصد کارهای خود را به بخش خصوصی واگذار کرده‌ است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کردستان اجتماعی معلولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۲۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۷ درصدی بستری شدگان در کردستان طی ایام نوروز

ایسنا/کردستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کردستان گفت: در ایام نوروز تعداد مراجعان به اورژانس بیمارستان های استان که منجر به بستری شده اند سه هزار و ۳۰۸ نفر به ثبت رسیده که نسبت به مشابه سال گذشته ۳۷ درصد افزایش داشته است.

 دکتر فریدون عبدالملکی‌ در گفت و گو با ایسنا ضمن تشریح اقدامات و عملکرد دانشگاه در ایام تعطیلات نوروز گفت: در راستای دستورالعمل مدیریت سفر در سال ۱۴۰۳  و شرح وظایف کمیته خدمات بهداشتی، سلامت و محیط زیست دانشگاه، در ایام تعطیلات نوروز در تمامی حوزه های درمان، بهداشت، غذا و دارو و فوریت‌های پزشکی (اورژانس ۱۱۵)، ضمن هماهنگی با سایر سازمان ها و ستاد سفر استان در قالب طرح سلامت نوروزی، از ساعت ۸ صبح  ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ آغاز  و تا پایان روز ۲۵ فروردین ماه جاری به ‌صورت فعال با نظارت و پایش مستقیم ستادی به مسافران و همشهریان خدمت رسانی در قالب این طرح تدوام داشت.

وی افزود: از اقدامات صورت گرفته ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی در حوزه سلامت می‌توان به راه اندازی ایستگاه های سلامت خدمات رسان اورژانس ۱۱۵و مرکز بهداشت در ورودی شهرهای استان، استقرار سیستم گزارش گیری و جمع‌بندی روزانه در حوزه‌های مختلف درمانی، بیمارستانی، اورژانس ۱۱۵، بهداشتی و غذا و دارو، کنترل شاخص‌های مهم طی ایام تعطیلات نوروزی و اتخاذ تدابیر لازم، نظارت بر حضور و تاثیر پرسنل حاضر در قالب کشیک‌های سازماندهی شده در تمامی حوزه ها، با نظارت مستقیم واحد پایش و ارزیابی عملکرد مدیریت بازرسی دانشگاه اشاره کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کردستان به عملکردها و اقدامات صورت گرفته در مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه اشاره کرد و ادامه داد: ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮﺭ ﺍﻃﻼﻉ ﺭﺳﺎﻧﯽ ﻭ ﺳﺮﻋﺖ ﺩﻫﯽ ﺩﺭ ﺍﻣﺮ ﺧﺪﻣﺖﺭﺳﺎﻧﯽ ﻭ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﺍﻣﻨﯿﺖ ﺧﺎﻃﺮ ﻣﺴﺎﻓران، ﺁﻣﺒﻮﻻﻧﺲﻫﺎﯼ ﺍﻭﺭﮊﺍﻧﺲ ۱۱۵، ﺍﺯ ﺳﺎﻋﺖ ۸ ﺻﺒﺢ ﺍﻟﯽ ۱۲ ﻇﻬﺮ ﻭ ﺍﺯ ۱۶ ﺍﻟﯽ ۱۸ ﺩﺭ ﺣﺎﺷﯿﻪ ﺟﺎﺩﻩ ﻫﺎ ﺑﺎ ﺁﻻﺭﻡ ﻭ ﻋﻼﺋﻢ ﺍﺧﺒﺎﺭﯼ ﺭﻭﺷﻦ ﻣﺴﺘﻘﺮ شدند.

دکتر عبدالملکی با بیان اینکه، طبق آمار ثبت شده از ابتدای طرح تعداد  ۲۷ هزار و ۶۳۴  تماس با مرکز ۱۱۵ اورژانس گرفته شده است، بیان کرد: از این تعداد ۷ هزار و ۴۶۵ ماموریت منجر به اعزام آمبولانس شده، پنج هزار و ۱۴۹ مورد مشاوره تلفنی و یک هزار و ۴۹۸ مورد مزاحمت تلفنی و ۱۳ هزار و ۵۲۲ مورد هم سایر موارد بوده است.

وی تصریح کرد: از ماموریت های انجام شده یک هزار و ۱۰۱ مورد آن یعنی حدود  ۱۵درصد از ماموریت ابلاغی، حوادث ترافیکی بوده که ۷ فوتی و ۱۲۵۰ مصدوم داشته است و پنج بیمار نیز توسط بالگرد اداره اورژانس هوایی به مرکز درمانی مرکز استان منتقل شده است.

 رئیس دانشگاه به اقدامات صورت گرفته در حوزه معاونت درمان پرداخت و اظهار داشت: طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته در ایام اجرای طرح سلامت نوروزی، فعالیت تمام وقت بیمارستان‌ها و مراکز درمانی سطح استان بصورت  شبانه‌روزی  ادامه داشت.

دکتر فریدون عبدالملکی با بیان اینکه، در این ایام تعداد مراجعان به اورژانس بیمارستان های استان که منجر به بستری شده اند سه هزار و ۳۰۸  نفر به ثبت رسیده که نسبت به مشابه سال گذشته ۳۷ درصد افزایش داشته است، گفت: همچنین در مدت اجرای طرح مذکور، تعداد ۱۸۶ هزار و ۵۴۷ نفر به صورت سرپایی مراجعه داشته ایم که در قسمت مراجعه بیماران به صورت سرپایی حدود ۵/۶ درصد کاهش مراجعه به اورژانس بیمارستان ها نسبت به مشابه سال گذشته به ثبت رسیده است.

وی عنوان کرد: در ایام طرح، ۴ هزارو ۴۲۳ مورد عمل جراحی انجام شده که نسبت به مشابه سال گذشته ‌۵ نفر افزایش داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • یک سوم تلفات رانندگی در شهرهای کردستان مربوط به عابران پیاده است
  • راه‌اندازی اورژانس دریایی خارگ تسریع شود
  • راه‌اندازی ۲ بخش بیمارستانی به ظرفیت ۲۱ تخت در صورت وجود بحران
  • پایگاه اورژانس بانوان در همدان راه‌اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی محل ملاقات خانوادگی عمومی در شهر آلمانی
  • مدارس برخی شهرهای سیستان و بلوچستان تعطیل شد
  • مدارس برخی شهرهای جنوب سیستان و بلوچستان غیرحضوری شد
  • امدادرسانی اورژانس هوایی کردستان به مادر باردار
  • لزوم راه اندازی مرکز شوق زندگی در کرمان/ انسجام بخشی در جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی کودکان و نوجوانان
  • افزایش ۳۷ درصدی بستری شدگان در کردستان طی ایام نوروز