Web Analytics Made Easy - Statcounter

عوامل موثر سه آرایشگاه تهرانی سواستفاده‌کننده از بانوان جوان، با حکم دادسرای ارشاد دستگیر شدند. ۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۷ اجتماعی حقوقی و قضایی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم، از شگردهای این سه گروه که در پوشش برندهای اکستنشن و دیگر خدمات آرایشی به بانوان در حال فعالیت بودند، استفاده از جاذبه جنسی در تبلیغات و فریب مشتری برای خرید کالا و خدمات -نه به دلیل کیفیت آن، بلکه به دلیل تبلیغات جنسی‌زده- بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



استفاده از دختران نیمه‌عریان در تبلیغات اینترنتی توسط این برندها به حدی بود که حتی با اعتراض برخی کاربران و مشتریان همراه شده بود.

این سه برند به ظاهر تجاری، با جذب دختران جوان از طریق اینستاگرام به عنوان مشتری و سپس با افزایش مراودات با آنها، متاسفانه موجبات فساد و تشویق علنی این افراد به فساد را فراهم می‌کردند.

از دیگر فعالیت‌های این آرایشگاه‌ها، مشارکت در برگزاری مجالس فحشا و کشاندن پای برخی از مشتریان جوان، به چنین مجالسی بوده است.

دادسرای ارشاد پیگیر صدور احکام قضایی قاطع و بازدارنده برای متهمین، به استناد ماده 639 قانون مجازات اسلامی و... است.

کشف، شناسایی و برخورد با این سه آرایشگاه متخلف، پیرو گزارش خانواده‌های چند تن از قربانیان به سامانه دادسرای ارشاد اتفاق افتاده است و با حکم دادسرا، عوامل موثر در این واقعه، توسط پلیس اطلاعات و امنیت تهران بازداشت شدند.

خانواده‌های تهرانی می‌توانند در صورت مشاهده موارد مشکوک و مشابه، این موارد را از طریق ارسال پیام به شماره 09054309484 در پیام‌رسان‌های بله، سروش، ایتا و گپ، از دادسرای ارشاد استعلام کنند و یا در صورت داشتن اطلاعاتی در مورد برندهای سواستفاده کننده از دختران، موارد را به همین شماره در پیام‌رسان‌های داخلی اطلاع دهند.

دادسرای ارشاد|بازداشت 3 نفر در عملیات ویژه پلمب کافه‌های مشروب‌فروش در تهراناینستاگرام صفحه "دادسرای ارشاد" را مسدود کردکانال "دادسرای ارشاد" برای دریافت گزارش‌های هنجارشکنی راه‌اندازی شد

انتهای پیام/

R1014142/P/S2,18,20,21,1392/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۳۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر، عباس محمدیان اظهار کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را که در اجرای بند ۱۶ ماده ۲ قانون اهداف و وظایف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تدوین شده است، ابلاغ کرد.

محمدیان با اعلام این مطلب افزود: دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی بر اساس قانون و مصوبات شورای راهبری توسعه مدیریت و در راستای ساماندهی مجوزهای این وزارتخانه تهیه و پس از تصویب، از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برای اجرا به معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات ابلاغ شد.

وی گفت: بر اساس این دستورالعمل، معاونت امور رسانه‌ای و تبلیغات موظف شده است مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را از طریق درگاه ملی صدور مجوزها و بستر الکترونیک سامانه جامع تبلیغات با هماهنگی کامل با مراکز استان و شهرستان‌های سراسر کشور حداکثر ظرف ۲ ماه صادر کند. بدین ترتیب و بر اساس مفاد دستورالعمل ابلاغ شده، تمامی متقاضیان دریافت مجوز فعالیت تبلیغاتی می‌توانند از طریق سامانه جامع تبلیغات که به درگاه ملی مجوزها مرتبط است، درخواست مجوز ارائه دهند.

محمدیان با اشاره به سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر تسهیل و تسریع فرآیندهای قانونی برای متقاضیان تأسیس مراکز فرهنگی افزود: در این ارتباط، دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی نیز هم‌راستا با سیاست‌های کلان دولت، بسترهای لازم را برای تحقق تسهیل روند صدور مجوز کانون‌های آگهی و تبلیغاتی فراهم کرده و این دستورالعمل به انجام فعالیت‌ها در چارچوب‌های تعیین شده، کمک خواهد کرد.

مدیرکل تبلیغات و اطلاع‌رسانی تاکید کرد: پیش از این، دستورالعمل انتشار محتوای تبلیغاتی نیز از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ و بر اساس آن، نحوه انتشار محتوای تبلیغاتی چارچوب انتشار انواع محتوا در حوزه تبلیغات را ترسیم شده است.

بدین ترتیب، تمامی فعالیت‌های تبلیغاتی در چهار رسته «تبلیغات فضای مجازی»، «تبلیغات پخشی و سمعی و بصری»، «تبلیغات محیطی» و «تبلیغات چاپی» ملزم به دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند.

کد خبر 6087981

دیگر خبرها

  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • شناسایی باند‌های سازمان یافته قاچاق دختران و خانه‌هایِ فحشا و فساد
  • شناسایی باندهای سازمان یافته قاچاق دختران و خانه‌هایِ فحشا و فساد
  • حمایت قاطع از بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌ها
  • فرهنگ‌سازی در حوزه حجاب همراه با برخورد قهری نتیجه عکس می‌دهد
  • حمایت قاطع آقاتهرانی از بازگشت گشت ارشاد به خیابان‌ها
  • حمایت قاطع آقاتهرانی از بازگشت گشت ارشاد به خیابان ها /جزئیات جلسه کمیسیون فرهنگی با سردار رادان
  • برخورد قاطع با قاچاقچیان چوب در بهشهر
  • سعیدی: روش برخورد با دختران سرزمینم با شعار‌های زمان انتخابات تناقض دارد