Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین مرکزی، استاندار استان مرکزی با بیان اینکه امسال کاهش ارتفاع آب در دشت های ساوه وزرندیه نخواهیم داشت، گفت : آب سد ساوه را برای استفاده کشاورزان خواهیم داشت.

سیدعلی آقازاده  با بیان اینکه مصرف بهینه در هر زمان لازم است، تاکید کرد :  با آنکه امسال بارندگی خوبی را شاهد بودیم، اما مردم هنوز باید  صرفه جویی آب وبرق را جدی بگیرند زیرا با همین صرفه جویی مردم بود که ما بحران کمبود برق را تا این لحظه توانسته ایم کنترل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقازاده متذکر شد: با تمهیداتی که انجام شده است امسال کاهش ارتفاع آب در دشت های ساوه وزرندیه نخواهیم داشت.

مدیر ارشد اجرایی استان مرکزی از ذخیره سازی  آب چاه ها در دشت ساوه و زرندیه خبرداد و گفت : حدود ۴۰ حلقه چاه با توافقی که سازمان آب منطقه ای استان وکشاورزان وبهره وران این چاه هابه عمل امد، ذخیره سازی می شوند. این چاه ها اکنون بلااستفاده هستندوآب از سد تامین می شودو باعث می شود ۱۰هامیلیون مترمکعب اب از دشت های ساوه وزرندیه خارج نشود.

 سیدعلی اقازاده خاطر نشان کرد:تمام چاه های ساوه وزرندیه باید به کنتور وسیستم های هوشمند مجهز شوند تا شاهد برداشت بهینه ومنطقی باشیم.

اقازاده در رابطه با  رودخانه های پر خطر اطراف کرهرود گفت: سریعا بایداین موضوع پیگیری شود واز ۴۳سد خاکی در اختیار جهادکشاورزی ۱۲ سد تحویل آب منطقه ای استان شود.

آقازاده  تصریح کرد : آزاد سازی حریم رودخانه ها در  اراضی و  قطعاتی که در حریم هستند، باید تامین شود.

استاندار مرکزی با تاکید بر لزوم مرمت دیواره های سنگی رودخانه مرکزی شهر اراک گفت:
شهرداری باید  طی ۲تا۳ماهه آینده وقبل از شروع بارندگی هاترمیم دیواره ها وهمچنین احداث دیواره هارا از منطقه کرهرود وجایی  که آزاد سازی باید انجام شود، اقدام کند.

46

کد خبر 1280247

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان مرکزی سد آبی کم آبی خشکسالی کشاورزی ایالات متحده آمریکا باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران شورای نگهبان اتحادیه اروپایی ایران و آمریکا فدراسیون فوتبال استان لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۳۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاخص های سازمان غذاودارو برای صادرات محصولات کشاورزی

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدحیدر محمدی، به اقدامات و برنامه‌های سازمان غذا و دارو در حوزه غذا و صادرات محصولات خام کشاورزی اشاره کرد و گفت: طرح غنی‌سازی نان با آهن و اسید فولیک را توانستیم اجرا کنیم و همه شرکت‌های تولید کننده آرد، غنی‌سازی آرد را با آهن و اسید فولیک انجام می‌دهند.

وی افزود: در تداوم طرح غنی سازی شیر با ویتامین D موفق شدیم مراحل اولیه غنی سازی آرد با ویتامین D را شروع کنیم، چون قوت قالب مردم ما نان است و بیشترین مصرف در کالاهای اساسی هم گندم است.

محمدی ادامه داد: یکی از اقدامات بزرگ ما در سال گذشته، توسعه پایش سموم در مواد غذایی است که ما هر سال این کار را انجام می‌دهیم و سال ۱۴۰۲ بسیار بیشتر انجام دادیم و اقلامی که آلودگی با آفت کش‌ها، سموم و نیترات را دارند، شناسایی می‌کنیم.

وی افزود: بالغ بر ۵۰۰ آزمایشگاه در سراسر کشور داریم که ۵۳ آزمایشگاه مربوط به وزارت بهداشت است، دانشگاه‌های علوم پزشکی و آزمایشگاه مرجع که این آلودگی‌ها را اندازه‌گیری می‌کند. مثلاً برای پسته یکی از شاخص‌هایی که همه کشورها از ما می‌خواهند، آلفاتوکسین پسته است و سه آزمایشگاه در تهران، رفسنجان و کرمان توسط اتحادیه اروپا تأیید شده است.

محمدی در ارتباط با آلفاتوکسین، گفت: با توجه به مشکلاتی که برای صادرات به وجود آمد تاکید شد که همه محصولات خام کشاورزی مشمول آزمایش شوند، یعنی موقع صادرات ما شاخص مورد تأیید کشور مقصد را می‌گیریم.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۸ هزار شاخص را تدوین و کتابچه آن را در اختیار همه دستگاه‌های ذی‌ربط قرار دادیم که بومی‌سازی شده است. یعنی بر اساس میزان مصرف همه محصولات خام کشاورزی؛ مثل ذرت، فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی، هویج و…، در کشور ما این میزان مشخص است. حالا اگر بخواهیم این محصولات را صادر کنیم، سطح شاخص را باید کشور مقصد به ما بدهد، یعنی مقصد صادراتی اعلام می‌کند که سطح آرسنیک برنج مورد قبول من مثلاً ۲۵۰ است، در کشور ما این سطح بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ است. ما بر اساس استاندارد آن کشور اگر سختگیرانه‌تر باشد به صادر کننده‌ها اعلام می‌کنیم که مقصد صادراتی شما تا این سطح را قبول می‌کند بیش از این سطح ما غیر منطبق اعلام می‌کنیم؛ در نتیجه اجازه صادرات نمی‌دهیم، به همین دلیل ما در رابطه با پسته و محصولات خام کشاورزی، تا زمانی که جواب آزمایش مشخص نشود اجازه صادرات نمی‌دهیم، طبیعتاً به مواردی اجازه صادرات می‌دهیم که منطبق باشند.

کد خبر 6063231 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مجتمع‌های تجاری محدوده مرکزی شهر تبریز ایمن سازی می‌شوند
  • جای خالی مبحث ۱۹ در ساختمان‌سازی
  • جمع خوانی قرآن در ساوه
  • مشارکت مردم در بهینه‌سازی مصرف انرژی چگونه به جهش تولید و اقتصاد کمک خواهد کرد؟
  • بهنگام سازی متناسب با پیشرفت‌های جهانی حلقه مفقوده کاربردی سازی علوم مهندسی
  • خطر بیخ گوش ماست
  • سوختگی گندم در برخی مزارع «هلیلان»
  • شاخص های سازمان غذاودارو برای صادرات محصولات کشاورزی
  • شرط سازمان غذاودارو برای صادرات محصولات کشاورزی
  • کشف و معدوم سازی ۶۳ کیلوگرم تخم مرغ غیر قابل مصرف در کاشمر