Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: کارگاه‌های پیشین به صورت متمرکز در اصفهان برگزار می‌شد. مربیان کارگاه‌های پیشین تا کنون بیش از دو هزار و ۵۰۰ باشگاه تشکیل داده‌اند.

اصغر مختاری، معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان صبح امروز_ سه شنبه ۲۵ تیر ماه_ در حاشیه کارگاه اموزشی چهارمین جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان، که در کتابخانه مرکزی شهرداری اصفهان بر گزار شد؛ در گفت و گو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: طی پنج سال اخیر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طرح‌ها و پروژه‌هایی را دنبال می‌کند که در راستای ایجاد فرهنگ کتاب و کتاب خوانی به فعالیت می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جام باشگاه‌های کتاب خوانی،پایتخت کتاب ایران، روستای کتاب دوستار ایران، طرح‌های تابستانه و... از جمله این طرح‌ها است. 
وی افزود: طرح جام باشگاه‌های کتابخوانی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این طرح در سنین کودک و نوجوان اجرا می‌شود و مقطع بسیار مناسبی برای توسعه کتاب و کتاب خوانی است. این طرح‌ها با تشکیل تیم‌های ۱۴ نفری ایجاد می‌شود که این مسئله خود باعث تقویت کار تیمی است.
معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان تصرح کرد: سال گذشته در استان اصفهان شاهد تشکیل بیش از دو هزار و ۵۰۰ باشگاه بودیم که منجر به کسب رتبه نخست در کشور شد. پس از پایان کارگاه کتاب خوانی شاهد یک رقابت استانی و پس از آن رقابت کشوری خواهیم بود. در المان‌هایی مانند فیلم موبایلی برتر،نویسنده برتر، کتاب برتر و... که برای انتخاب برترین استان انتخاب شده بود استان اصفهان موفق به کسب رتبه‌های برتر در این زمینه‌ها شده است.
مختاری افزود: از سوی دیگر این کارگاه‌ها باعث به وجود آمدن جریانی می‌شود تا کتاب و کتاب خوانی افزایش یابد و باعث توسعه فرهنگ کتابخوانی و افزایش سرانه مطالعه در کشور شود.
وی در خصوص کارگاه‌های پیشین جام کتابخوانی کودکان و نوجوانان گفت: کارگاه‌های پیشین به صورت متمرکز در اصفهان برگزار می‌شد. مربیان کارگاه‌های پیشین تا کنون بیش از دو هزار و ۵۰۰ باشگاه تشکیل داده‌اند. در سال جاری کارگاه‌ها را در شهرستان‌های دیگر شامل چادگان، شهرضا، نایین و نطنز برگزار کرده‌ایم. در شهرستان‌های همجوار به صورت مشترک برگزار کردیم تا تعداد شرکت کنندگان کمتر باشد و نتیجه بهتری دریافت کنیم.
معاون فرهنگی و رسانه‌ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفت: پس از آموزش مربیان، به مدارس و مراکز کودکستان می‌روند و تیم‌های ۱۴ نفره تشکیل می‌دهند و به خوانش، تجزیه و تحلیل کتاب می‌پردازند و پس از آن کودکان را برای رقابت‌های کشوری آماده می‌کنند.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان کتاب کتابخانه مرکزی اصفهان كتاب و كتاب خواني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۴۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های عمومی با برگزاری برنامه‌های فرهنگی مردم را به کتاب‌خوانی ترغیب کنند

استاندار کردستان گفت: کتابخانه‌های عمومی باید با برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی با محوریت کتاب و کتابخوانی برای گروه‌های مختلف مردم و استفاده از مشارکت سایر دستگاه‌ها، مردم را به کتاب‌خوانی ترغیب کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا امروز _دوشنبه سوم اردیبهشت_ در دیدار با مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان، با تاکید بر حمایت از این نهاد اظهار کرد: ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی و ارتقای سرانه مطالعه امری ضروری برای جامعه است.

وی برگزاری جلسات انجمن کتابخانه‌های عمومی استان را در راستای رفع مسائل و مشکلات این نهاد مهم ارزیابی کرد و افزود: ارتباط مؤثر رؤسای کتابخانه‌های عمومی با فرمانداران در شهرستان‌ها می‌تواند به نفع کتابخانه‌های عمومی باشد و به ارتقای شاخص‌های کتاب‌خوانی کمک کند.

استاندار کردستان خاطرنشان کرد: کتابخانه‌های عمومی باید با برگزاری برنامه‌های متنوع فرهنگی با محوریت کتاب و کتاب‌خوانی برای گروه‌های مختلف مردم و استفاده از مشارکت سایر دستگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها توجه داشته باشند.

فعالیت ۸۴ باب کتابخانه عمومی در کردستان

معصومه حسنی‌خونسار، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان نیز در این دیدار با اشاره به فعالیت ۸۴ باب کتابخانه عمومی در استان تاکید کرد: از این تعداد ۵۴ باب نهادی و ۲۸ باب دیگر مشارکتی است.

وی افزود: هم‌اکنون بالغ بر ۴۵ هزار نفر در کتابخانه‌های عمومی استان عضویت دارند که بخش زیادی از اعضا را کودکان و نوجوانان تشکیل می‌دهند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان، حمایت مسئولان از کتابخانه‌های عمومی را در ایجاد دلگرمی متولیان این حوزه بسیار مهم ارزیابی کرد و گفت: این حمایت‌ها در نهایت به نفع استان و کشور است و سبب توسعه فرهنگی می‌شود.

حسنی‌خونسار با اشاره به بعضی مشکلات عمرانی در کتابخانه‌های عمومی استان تصریح کرد: کتابخانه باید محیطی امن و آرام برای اعضا و علاقه‌مندان به کتاب و کتاب‌خوانی باشد که این امر زمینه را برای توسعه فرهنگ مطالعه در جامعه فراهم می‌کند.

وی اضافه کرد: حمایت‌های استاندار کردستان از مقوله کتاب و کتاب‌خوانی مایه دلگرمی فعالان این حوزه است و بدون شک در ارتقای شاخص‌های فرهنگی اثرگذار خواهد بود.

کد خبر 746838

دیگر خبرها

  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • چالشی به نام سرانه مطالعه در ایلام/ کتاب همچنان مغفول است
  • نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده است
  • اجرای طرح کوله پشتی کتاب در مناطق عشایری چهارمحال و بختیاری
  • فرهنگ کتابخوانی را بین پیشکسوتان جهاد و مقاومت ترویج دهیم
  •  اجرای طرح «کوله پشتی کتاب» در چهارمحال و بختیاری
  • لزوم اجرای برنامه های فرهنگی با محوریت کتاب و کتابخوانی
  • ترویج فرهنگ کتابخوانی نیاز امروز جامعه است
  • کتابخانه‌های عمومی با برگزاری برنامه‌های فرهنگی مردم را به کتاب‌خوانی ترغیب کنند
  • کتابخانه‌های عمومی با برگزاری برنامه‌های فرهنگی مردم را به کتابخوانی ترغیب کنند