Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس و عضو فراکسیون کارگری گفت: سازمان تامین اجتماعی طی سال های اخیر به خصوص در حوزه درمان، اقدامات بسیار قابل توجهی را به جمعیت تحت پوشش خود ارائه داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از روابط عمومی تامین اجتماعی، دکتر فاطمه ذوالقدر به مناسبت هفته تامین اجتماعی اظهار داشت: سازمان تامین اجتماعی با جذب پزشکان متخصص و فوق تخصص در مراکز درمانی تابعه، خدمات مناسب و مطلوبی را به مردم ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: این سازمان در اجرای برنامه تحول سلامت که یکی از اولویت های مهم دولت است نیز نهایت همکاری را داشته است.
این استاد دانشگاه ادامه داد: خدمت رسانی مراکز درمانی موجود بخصوص در مناطق محروم اگر چه هنوز به حد مطلوب نرسیده است اما نسبت به قبل بهتر است و با جدیت بیشتری دنبال می شود.
نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: سازمان تأمین اجتماعی خدمات بیمه ای گسترده ای از طریق واحدهای تحت پوشش ارائه می دهد و برای تسهیل امور و دسترسی آسانتر، واحدهایی وابسته به شعب به خدمت رسانی مشغولند.
وی با بیان اینکه مجموع عملکرد سازمان تامین اجتماعی مثبت ارزیابی می شود، گفت: طرح دولت الکترونیک نیز در راستای کاهش مراجعات حضوری شرکای سازمانی اعم از بیمه شدگان, کارفرمایان، بازنشستگان و ازکارافتادگان شده است.
وی افزود: همچنین در طرح دولت الکترونیک اقدام به ایجاد و راه اندازی سامانه دریافت لیست حقوق و دستمزد بیمه شدگان و پرداخت حق بیمه آنان و همچنین صدور فیش و پرداخت حق بیمه بیمه شدگان مشاغل آزاد و اختیاری تو سط خود آنها شده است که از طرحهای مثبت این دوره است.
دکترذوالقدر با بیان اینکه در سازمان تأمین اجتماعی باید یک نظام ارتباطی توسعه‌یافته تشکیل شود که پاسخگوی افراد تحت پوشش باشد، گفت: دریافت مطالبات سازمان از دولت سبب       می شود این نظام ارتباطی، بهتر شکل بگیرد تا شاهد مسائل چالش برانگیز چگونگی تسویه حساب و پرداخت هزینه خدماتی مراکز درمانی طرف قرارداد و در نتیجه ایجاد اختلال در کار آنان نباشیم و به نحو احسنت به مردم خدمات بهداشتی و درمانی ارائه کنند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: بخشودگی جرائم بیمه ای توسط سازمان تامین اجتماعی نیز کمک بزرگی به کارفرمایان بدهکار است و از تعطیلی کارگاه ها و رکود اقتصادی پیشگیری می کند.
وی افزود: در شرایط سخت اقتصادی و نیاز شدید کشور به افزایش تولید و اشتغال، مساعدت و همکاری تامین اجتماعی در پویایی واحدهای تولیدی بسیار مؤثر است بخصوص در شرایط زمانی حاضر که با تحریم ها مواجه هستیم و نرخ ارز دارای نوساناتی است، این موضوع کمک بسیاری به کارفرما و در نتیجه به کارگر و پیشگیری از افزایش نرخ بیکاری و کمک به اشتغال زایی و مساعدت به صنعت و تأثیرگذار در رونق هرچه بیشتر در تولید ملی است.
عضو فراکسیون کارگری گفت: تعامل سازمان تأمین اجتماعی با مجلس شورای اسلامی می باید جهت بهبود وضعیت کارگران و گسترش هرچه بیشتر رفاه و سلامت جامعه افزایش داشته باشد و با توجه به مطرح بودن لوایح و طرح هایی در ارتباط با امور رفاهی و خدمات رسان در مجلس شورای اسلامی، با در نظر گرفتن منافع مردم بویژه اقشاری که نیازمند حمایت بیشتری هستند، قوانین مفید و موثری در این راستا تصویب و به بهترین نحو ممکن اجرایی شود. از اینرو که این قوانین و اجرای آن نقطه  اتکا و امید قشر زحمتکش و کم درآمد جامعه است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۶۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام جزییاتی از بیمه تامین اجتماعی اصحاب فرهنگ و هنر در سال ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی صندوق اعتباری هنر، سید مجید پوراحمدی برخورداری از بیمه پایه تامین اجتماعی را یکی از مهمترین خواسته‌های اهالی فرهنگ و هنر عنوان کرد و افزود: صندوق اعتباری هنر طی این سال‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود نسبت به ارایه خدمات بیمه تامین اجتماعی به واجدین شرایط در سراسر کشور اقدام نموده است.

وی افزود: در حال حاضر بیش از ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآن و عترت از سوی صندوق به سازمان تامین اجتماعی معرفی شدند که بیشترین تعداد بیمه‌شدگان به ترتیب به رشته‌های موسیقی، تجسمی، نمایشی و قرآن و عترت مربوط می‌شود.

پوراحمدی درباره نسبت سنی جمعیت تحت پوشش بیمه تامین‌ اجتماعی صندوق هنر اظهار کرد: ۶۸ درصد بیمه‌شدگان کمتر از ۴۴ سال و ۳۱ درصد بین ۴۵ تا ۶۴ سال قرار دارند. کمتر از یک درصد بیمه‌شدگان بالای ۶۴ سال هستند. همچنین ۶۲ درصد بیمه‌شدگان مرد و ۳۸ درصد زن هستند. این در حالی است که نزدیک به ۷ هزار نفر از اعضای صندوق در سال ۱۴۰۲ به سازمان تامین اجتماعی معرفی و تعداد بیمه‌شدگان صندوق با رشد ۱۲ درصدی به ۶۱ هزار نفر رسید.

مشاور وزیر فرهنگ با اشاره به تخصیص یارانه به خدمات بیمه تامین اجتماعی صندوق هنر تصریح کرد: تلاش می‌کنیم با تخصیص یارانه و تسهیل فرایند، تمامی اهالی فرهنگ، هنر و رسانه که فاقد بیمه هستند بتوانند به سهولت از مزایای بیمه تامین اجتماعی برخوردار شوند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: صندوق به طور میانگین ۶۰ درصد از حق بیمه تامین اجتماعی سهم اعضا را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت می‌کند که در سال ۱۴۰۳ ماهیانه ۷۱۷ هزار تومان به ازای هر بیمه‌شده به عنوان سهم پرداختی صندوق هنر به سازمان تامین اجتماعی پرداخت و پیش‌بینی می‌شود سهم پرداختی صندوق به سازمان تامین اجتماعی برای اعضای بیمه‌شده در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان باشد.

پوراحمدی با اشاره به نرخ‌های بیمه تامین اجتماعی صندوق هنر گفت: بیمه اعضای صندوق هنر ذیل بیمه حرف و مشاغل آزاد سازمان تامین اجتماعی تعریف می‌شود و بیمه‌شدگان بر اساس نیاز و به اختیار خود یکی از نرخ های۱۴ یا ۱۸ درصدی را انتخاب می‌کنند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در بخش دیگر سخنان خود به سهم پرداختی بیمه‌شدگان اشاره و اظهار کرد: در سال ۱۴۰۳ مبلغ ماهیانه حق بیمه تامین اجتماعی (سهم فرد) در نرخ ۱۴ درصد ۲۸۶ هزار و ۶۴۷ تومان و ۱۸ درصد ۵۷۳ هزار و ۲۹۵ تومان از سوی سازمان تامین اجتماعی در ماه‌های ۳۰‌روزه تعیین شده است.

رییس هیات مدیره صندوق اعتباری هنر در خصوص شرایط سنی برخورداری از خدمات بیمه تامین اجتماعی صندوق اعتباری هنر گفت: شرایط سنی متقاضیان این بیمه برای درخواست و عقد قرارداد حداقل ۱۸ و حداکثر ۵۰ سال است. افراد بالای ۵۰ سال سن باید دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی به میزان برابر مدت مازاد حداکثر سنی باشند.

به گفته وی افرادی که حداقل ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند از اعمال شرط سنی معاف هستند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در ادامه سخنان خود با اشاره به تسریع در معرفی متقاضیان به سازمان تامین اجتماعی گفت: پیش از این معرفی افراد به صورت شش ماهه و سه ماهه انجام می‌گرفت. طی پیگیری و توافق با سازمان تامین اجتماعی جهت کاهش مدت زمان انتظار برای برقراری بیمه، هم اکنون معرفی افراد در کمترین زمان ممکن یعنی به صورت ماهانه انجام می‌شود.

پوراحمدی در پایان با اشاره به اضافه‌شدن بیمه توافقی ۲۷ درصد به سایر نرخ‌های مصوب، گفت: بر اساس توافق به‌عمل‌آمده، مقرر شد با مهیاشدن زیر ساخت‌های فنی سازمان تامین اجتماعی به‌زودی این نرخ در دسترس اعضای واجد شرایط قرار گیرد.

کد خبر 6085583 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • بهره مندی ۱۳۸ هزار کارگر در لرستان از پوشش بیمه تأمین اجتماعی
  • افزایش بیمه شده‌های تأمین اجتماعی در استان مرکزی
  • بیمه فراگیر خانواده ایرانی برای تحقق توسعه پوشش‌های بیمه‌ای در خوزستان
  • ۵۰۰۰ دانشجوی دستیاری و دکترای تخصصی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند
  • طلب ۶۹۶ میلیارد تومانی تامین اجتماعی از کارفرمایان قمی
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • خبر مدیرعامل تامین اجتماعی درباره سن بازنشستگی
  • اعلام جزییاتی از بیمه تامین اجتماعی اصحاب فرهنگ و هنر در سال ۱۴۰۳
  • علیرضا گرشاسبی: برای 60 میلیون تحت پوشش و تنها 18 میلیون بیمه پرداز داریم / نیمی از بازنشستگی های 1400 پیش از موعد بود