Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- معاون قضایی رییس کل و سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان آذربایجان شرقی بر حل مشکلات مرتبط با «سامانه تصمیم» تأکید کرد.
به گزارش خبرنگار ما؛ بابک محبوب علیلو در جلسه شورای مشورتی مراکز مشاوره خانواده با اشاره به اینکه در 14 شهرستان استان، مراکز مشاوره خانواده تشکیل یافته و در کنار دادگاه های خانواده مشغول فعالیت اند اظهار امیدواری کرد «سامانه تصمیم» بتواند در کاهش آمار طلاق مؤثر واقع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این جلسه گزارش ارجاعات به «سامانه تصمیم» توسط اداره کل بهزیستی استان آذربایجان شرقی ارائه و در خصوص مشکلات و مسایل مرتبط با ارجاعات و راهکارهای بهبود و ارتقای کیفیت عملکرد مراکز مشاوره بحث و بررسی و مقرر شد اداره کل بهزیستی استان ضمن ارائه گزارش عملکرد و اقدامات صورت گرفته در ارتباط با سامانه تصمیم، مسایل و مشکلات و نارسایی ها بویژه در ارتباط با مشکلات بوجود آمده با دفاتر خدمات قضایی را با جزئیات به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گزارش کند؛ اورژانس اجتماعی بهزیستی استان نیز گزارشی از اقدامات در راستای کنترل و کاهش آسیب ها ی اجتماعی بویژه در ارتباط با همسر آزاری، کودک آزاری، سالمند آزاری ... و ارائه خدمات حمایتی به افراد در معرض آسیب با تأکید ویژه بر دانش آموزان به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ارائه کند.
همچنین مقرر شد دادگاه خانواده در کنار استفاده از ظرفیت مددکار مستقر در دادگاه خانواده از ظرفیت مددکاری اورژانس اجتماعی اداره کل بهزیستی استان نیز استفاده کند.
سازمان بهزیستی به منظور ارائه خدمات مشاوره‌ای به زوج‌ها  در آستانه طلاق و منصرف کردن آن‌ها از طلاق با همکاری معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه سامانه‌ای به نام «تصمیم» راه اندازی کرده است. زوج‌هایی که از ادامه زندگی منصرف می‌شود و قصد طلاق دارند باید قبل از مراجعه به دادگاه در سامانه تصمیم ثبت نام کنند. این سامانه زوجین را به نزدیک‌ترین مراکز مشاوره و مددکاری ارجاع می‌دهد. در مراکز مشاوره و مددکاری سعی می‌شود خانواده‌ها را از طلاق منصرف کنند. «سامانه تصمیم» از اردیبهشت امسال در استان آذربایجان شرقی شروع به کار کرده است. ایازی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دادگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۶۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی دو هزار و 613 کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی اصفهان با اشاره به شناسایی ۲ هزار و ۶۱۳ کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان گفت: حدود ۴۷۷ نفر کودک از خدمات ۱۳ مرکز روزانه توانبخشی طیف اوتیسم استفاده می‌کنند.


پژمان پورشبانان افزود: یک مرکز شبانه روزی بستری موقت برای این بیماران فعال است اما سیاست بهزیستی مبنی بر افزایش مراکز شبانه روزی نیست زیرا معتقد به استفاده از مراکز روزانه و آموزش از طریق خانواده است.


وی گفت: براساس بررسی ها شمار این اختلال در حال افزایش و در پسرها چهار برابر بیشتر از دخترها رخ می‌دهد.


معاون امور توانبخشی اداره کل بهزیستی اصفهان ادامه داد: در کنار ارائه خدمات مراکز بهزیستی، روش‌های متمرکز فردی و چهره به چهره و در برخی موارد برگزاری کلاس دو یا سه نفره به صورت گفتار درمانی و کار درمانی با هدف بهبود فرد صورت می‌گیرد.


وی گفت: سن ۲ تا ۵ سالگی دوران طلایی یک فرد اوتیسمی است که باید مداخلات درمانی و آموزشی برای فرد انجام شود که این امور از سال ۱۳۸۰ وارد فرایند توانبخشی بهزیستی و از آن زمان این اختلال درمان می‌شود.


پورشبانیان با اشاره به اینکه عمده برنامه های آموزشی بهزیستی متمرکز بر ایجاد تعاملات اجتماعی فرد است، بیان داشت: یکی از روش‌ها برنامه جامع (ABA) است که حوزه‌های مختلفی از جمله مهارت‌های آموزشی، مهارت‌های اجتماعی، شناخت، کارکردهای اجرایی، حرکت، مهارت‌های انطباقی، بازی و زبان را شامل می‌شود که اگر به تعداد ساعات لازم انجام شود، برای یک کودک مبتلا به اوتیسم کافی است و این کودکان نیازی به شیوه‌های دیگر ندارند.


اختلال طیف اوتیسم یک اختلال نورولوژیکی است که خودش را در سال‌های اولیه رشد کودک نمایان می‌کند.


این اختلال در بیماران اوتیستیک موجب می‌شود که مغز فرد مبتلا به اوتیسم نتواند در زمینه رفتارهای اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی به‌درستی عمل کند و مزاحم او برای یادگیری چگونگی ارتباط و تعامل با دیگران به ‌طور اجتماعی می‌شود.
کودکان و بزرگسالان دارای اختلال طیف اوتیسم در زمینه ارتباط کلامی و غیر کلامی، مهارت‌های شناختی معمول، رفتارهای اجتماعی، فعالیت‌های سرگرم‌کننده و بازی دارای مشکل می‌باشند.

دیگر خبرها

  • ازدواج فامیلی عاملی برای افزایش آمار معلولان
  • ارائه ۵۰۰ هزار خدمت آزمایشگاهی
  • روند کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان
  • تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟
  • افتتاح سامانه تلفنی رایگان مشاوره حقوقی در تبریز
  • شناسایی دو هزار و 613 کودک دارای اختلال اوتیسم در اصفهان
  • افتتاح سامانه تلفنی رایگان مشاوره حقوقی در آذربایجان شرقی
  • مشاوران پلیس مرکزی بیش از ۴۲ هزار خدمت روانشناختی ارائه کردند
  • بررسی عملکرد مراکز مهر خانواده در سلماس
  • نظر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص تعطیلی پنجشنبه و کاهش ساعت کار بخش خصوصی