Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، حجت الاسلام سعید لواسانی امام  جمعه لواسان در گفت و گویی با شبکه افق درباره ساخت و سازهای ویلاهای متخلف لواسان گفت: مسائل سیاسی و اجتماعی روز موضوعاتی هستند که حضرت امام بر آن تاکید بسیار دارند تا به مردم اطلاع بدهیم و ما در خطبه های نماز جمعه باید مسائلی را که درگیرشان هستیم را بیان کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: من در یکی دو سال گذشته  تحفظ داشته  و تلاش می کردم  تا در پشت پرده با ارتباطاتی که با مسئولین مربوطه ارتباط بر قرار کرده و موضوع را پیگیری کنم. بعد از گذشت زمان متوجه شدم که  از صحبت هایی که مطرح می شد؛ عملا نمی توان نتیجه گرفت ؛ضمن آن که بهتر است این مطالب با مردم در میان گذاشته شود. زمان ی که مردم در جریان قرار میگیرند؛ یک فرهنگ شکل می گیرد چرا که یکی از وظایف امام جمعه فرهنگ سازی است.

وی تصریح کرد: فرهنگ سازی باید صورت بگیرد تا با فساد و اشرافیت مقابله کنیم؛ به همین دلیل تریبون نماز جمعه می تواند این مطالب را با رعایت تقوا و مسائل شرعی مطرح کرده و به همین دلیل فکر کردم که خوب است که در نماز جمعه مطرح شود.

امام جمعه لواسان با اشاره به ویلاهای ساخته شده در لواسان گفت: باید به پدیده هایی که با آن مواجه هستیم توجه کرد. در شهر لواسان که ساخت و ساز های خلاف قاعده مقرراتی داریم؛  ۴۵۰ متر یا در برخی مواقع ۶۰۰ متر می توان ویلا ساخت اما به طور مثال ویلای ۱۴۰۰ متر خانوم نعمت زاده که تخریب شد؛ ۹۰۰ متر اضافه بنا داشت. اضافه بنای ساخته شده به کمیسیون ماده ۱۰۰ می رود که یا حکم تخریب  یا جریمه صادر شود.

وی افزود: این موضوع بدی است که ما اختیار را به دست مرجعی داده ایم. قانون ما شفاف نیست. قانون باید کاملا در رابطه با  زیر بنا و اضافه بنای ساخته شده شفاف باشد.

سعید لواسانی گفت: در این صورت من تشخیص می دهم که ویلای شما را تخریب می کنم و برای دیگری را خراب نکنم.  در این هنگام است که خطاها و رشوه های جا به جا می شود که دیگر نمی توان برآن چشم بست. بحث خطرناکی پیش می آید که از جهت عدالت، بحث تبعیض است. من به عنوان یک مامور دولتی و با فردی که به طور مثال ۶۰ متر دیوار ساخته است سریع برخورد می کنم اما در کنارش یک ویلای  بسیار بزرگ ساخته می شود که اصلا نگاهش نمی کنم.

این امام جمعه  در اشاره به دو ماده قانونی گفت: در ماده ۳ قانون می گوید که تخریب کنید و در ماده ۱۰ می گوید می توانید صبر کنید. ما یک بار از ماده ۱۰ و بار دیگر از ماده ۳ استفاده می کنیم و این موضوع مردم را بسیار اذیت می کند.

او در رابطه با معماری شهر و ویلاها افزود: موضوع دیگری که در لواسان باید به آن توجه کرد؛ از بین بردن معماری شهر است .شما در لواسان ویلاهایی را  می بینید شبیه کاخ سفید یا کلیسا می باشد.  و هر کس هر طور که دلش خواسته است ویلا را ساخته است

حجت الاسلام لواسانی گفت: وقتی مجموع این قضایا و آدم هایی که به هیچ کاری ندارند را بررسی می کنیم، خانه نیست، قلعه است. دیوار های آن بالای ده متر است. بالای ۳ متر دیوار ساختن خلاف قانون است اما کسی کاری ندارد. من به دوستانی که اعتراض کردند ؛ گفتم خودتان را دست کم گرفتید. جریان عدالت و فریادها باعث ترک خوردن دیوار اَشرافیت شده و این خیلی مهم است.

 او با بیان خاطره ای ادامه داد: یک روز که در دفتر نماز جمعه بودم؛ یکی از سرمایه داران گفت که  هیچ کاری نمی توانی بکنی چون معیار، پول است و پول هم دست من است.

این امام جمعه تصریح کرد:  دیوار اشرافیت ترک خورده  و این دست آورد مهمی است.  امام جمعه ای که از امیدیه یا اهواز به اینجا می آیدیا از اینجا به گرگان می رود، یعنی یک فرهنگ شده است. این فرهنگ اگر جا بیافتد و قوی پیش برود یعنی اتفاق مهمی است. در همین صدا و سیما مگر اجازه بود که این حرف ها گفته شود؟ من یک بار در صد ا و سیما و در شبکه ۵ این صحبت ها را کردم، مستقیم گفتند تو دیگر صحبت نکن.

او با اشاره به رشد رسانه ها گفت:  مطبوعات و فضای مجازی وارد گود شده اند.  این فرهنگ  در  چهلم دوم انقلاب باعث شده  است تا این جریان دیگر نتواند رشد کند. مطالعه عدالت جز ذات و ماموریت های انقلاب اسلامی است، مگر ما می توانیم عدالت نداشته باشیم. اگر من آخوند در این مملکت از مبارزه با فساد حرف نزم چه کسی باید حرف بزند؟ این یک سوال جدی است.

حجت الاسلام لواسانی با بیان ایرادی که از او گرفته می شود خاطر نشان کرد: یکی از ایراداتی که از من گرفته و پاسخی که به آن می دهم، این است که می گویند شما بحث هایی که مطرح می کنید ایجاد نا امیدی در جامعه می کند.  من عرض می کنم  که  به چند دلیل این صحبت ها ایجاد امید می کند. دلیل اول آن است  که بدون هیچ شکی ریل گذاری نظام ما عدالت است و در آن شکی نیست.  ما اصلا فساد سیستماتیک در نظام نداریم و در درون همین نظام اتفاقاتی می افتد که ما باید این ها را جبران  و برخورد کنیم.

او افزود:  برداشت که من این است که بیان این موضوعات تسهیل در ورود قوه قضاییه تسهیل می کند و مسئولین می توانند وارد این مشکلات شود و مطالبات مردم را پیگیری کنند و امیدی در جامعه ایجاد می کند .

۲۷۲۱۵

کد خبر 1280318

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویلا ائمه جمعه فساد مالی باشگاه پرسپولیس ایالات متحده آمریکا تیم ملی فوتبال ایران ایران و آمریکا شورای نگهبان قوه قضاییه سینمای ایران فدراسیون فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۷۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الیمالات نور نابود شد؛ با عوامل اصلی برخورد کنید

امام جمعه شهرستان نور با بیان اینکه اکوسیستم منطقه جنگلی الیمالات به دلیل قطع درختان و انتقال شن و ماسه به زمین‌های جنگلی از بین رفته و قابل بازگشت نیست، خواستار حد اعلای برخورد با همه مسئولان، عوامل اصلی و پشت پرده این جنایت محیط زیستی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حجت‌الاسلام رحمت الله حاجی‌زاده امام جمعه نور گفت: افرادی که به عنوان سرمایه‌گذار و مجری پروژه شروع به کار کردند برای تأمین پارکینگ آن ادعا دارند که با موافقت شفاهی مسئولان اداره منابع طبیعی و بدون اخذ مجوزهای کتبی لازم کار را شروع کردند.

وی افزود: در مسطح کردن زمین برای پارکینگ مجموعه، در محلی که دکل‌های بزرگ برق وجود داشت درخت‌های زیادی را قطع کردند.

امام جمعه نور بیان کرد: دو روایت وجود دارد؛ اول اینکه گفته شده قطع این درختان به دلیل اینکه در حریم دکل‌های برق بوده باید انجام می‌شده و از وظایف محیط زیست است که این درخت‌ها را قطع کند و در روایت دوم برخی می‌گویند که محیط زیست فقط وظیفه دارد سرشاخه‌های درختان را کوتاه کند تا فاصله آن تا سیم‌های فشار قوی حدود پانزده متر باشد.

حجت‌الاسلام حاجی‌زاده گفت: به هر حال این بحث‌ها برای حدود یک ماه بود که در این مدت بسیاری از درختان قطع شدند و برخی نیز از ریشه در آمدند، این در حالی است که به صورت غیرمجاز از شن و ماسه کف رودخانه هم برای محوطه سازی استفاده و خاک نیز از وضعیت طبیعی خارج شده است و دو آب‌راه که در زمان سیل محل عبور آب بود، را مسدود کردند.

اکوسیستم منطقه نابود شد

امام جمعه نور افزود: اکوسیستم این منطقه به دلیل قطع درختان و انتقال شن و ماسه به زمین‌های جنگلی از بین رفته است.

وی تصریح کرد: با این پاکسازی آقای کریمی؛ دادستان استان وارد عمل شد و همزمان با بازدید مرجع قضایی، وقایع رسانه‌ای شد.

حاجی زاده افزود: گزارشی با مضمون انجام تخلف در منطقه مسکوت مانده و سعی کرده‌اند خبری به جایی درز داده نشود.

وی ادامه داد: خبرهای تأیید نشده حاکی از آن است که سرجنگلبان به جای تشویق توبیخ هم شده است که چرا به این مسأله ورود کرده است.

ورودی صدهزار تومانی ؟!

حجت‌الاسلام حاجی‌زاده با اشاره به اخذ ورودی به مبلغ صد هزار تومان به ازای هر نفر بیان کرد: دبیر حفظ بیت‌المال مازندران از میزان مبالغ دریافتی اطلاع دارد و مبالغ دریافتی را قابل توجه توصیف می‌کند، درحالی که قبلاً هیچ مبلغی بابت ورودی دریافت نمی‌شد.

امام جمعه نور اضافه کرد: این افراد محکوم شدند و قرار است مواردی از تخریب را جبران کنند، اما همه خسارات وارده قابل جبران نیست، زیرا درخت‌های ریشه کن شده یا خاک مخلوط شده با شن و ماسه را نمی‌توان به حال اول باز گرداند.

صدور مجوزها از طریق قدرت‌های  پشت پرده

حجت‌الاسلام حاجی‌زاده گفت: بی‌توجهی و ترک فعل‌ها باعث این تخریب  شده و این کاری نبوده است‌که یک فرد با یک‌ بیل و تبر انجام دهد و  وجود ادوات سنگین باید توجه مسئولان‌ را جلب می‌کرد.

وی افزود: مجموعه‌ای که با حجم زیاد تخلفاتی را انجام می‌دهد، به تنهایی وارد عمل نشده و قدرت‌های پشت پرده در صدور مجوزهای ضمنی مؤثر بوده‌اند، اما اکنون پا پس کشیده‌اند.

امام جمعه نور خواستار مقابله با قدرت‌های پشت پرده شد و گفت: کسانی که پشت پرده این ماجرا هستند در مشهد و شهرهای دیگر سرمایه‌گذاری می‌کنند و دارای قدرت هستند.

گلایه داریم؛ با عوامل اصلی برخورد کنید

حجت‌الاسلام حاجی‌زاده یادآور شد: با توبیخ یک مدیر استانی که او هم تحت فرمان فرد دیگری بوده مسأله به صورت ریشه‌ای حل نمی‌شود.

امام جمعه نور افزود: برکناری رئیس منابع طبیعی شهرستان مسأله را حل نمی‌کند و از احکام صادره مشمول عوامل پشت پرده نیست.

وی گفت: گلایه داریم که به جای تعویض یکی دو مدیر پایین دستی متخلف، اصل داستان تحت نظارت قرار نگرفت.

وی خواهان حد اعلای مقابله و برخورد با قدرت‌های پشت پرده و عوامل اصلی در مسئله الیمالات شد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • امام جمعه سابق جوانرود درگذشت
  • تسهیل امر مسکن و مشارکت مردم در این حوزه بسیار مهم است
  • وزیر علوم به یاسوج سفر می‌کند
  • توانمندسازی مددجویان هدف اصلی کمیته امداد است
  • (تصاویر) آستیپالیا؛ جزیره‌ای دیدنی در یونان با ۳ هزار نفر جمعیت
  • معارفه امام جمعه جدید شهر میانرود دزفول
  • ۲۰۰۰ اصله درخت جایگزین ویلاهای غیرمجاز
  • حمایت بانوان شهر بهارستان از اجرای طرح نور(حجاب وعفاف)
  • الیمالات نور نابود شد؛ با عوامل اصلی برخورد کنید
  • مراسم معارفه امام جمعه بخش سردشت دزفول