Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور در تشریح اهمیت دوچرخه‌سواری در تمامی کشور، گفت: بحث دوچرخه سواری نباید به موضوعات حمل و نقلی در گذشته تبدیل شود و نباید اصرار شود که در مبحث دوچرخه‌سواری ابتدا فرهنگ‌سازی و سپس زیرساخت آماده شود.

مهدی جمالی‌نژاد در گفت‌وگو با این شبکه خبری ضمن بیان این مطلب که در ترویج دوچرخه سواری نباید منتظر آماده شدن زیرساخت‌ها ماند، افزود: باید فرهنگ‌سازی استفاده از دوچرخه و آماده کردن زیرساخت‌ها توامان با یکدیگر برای ترویج دوچرخه سواری بکار گرفته شود تا اهمیت استفاده از این وسیله نقلیه پاک بیش از گذشته مورد دقت نظر قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر این مطلب که فرهنگ‌سازی از مباحث مهم ترویج استفاده از دوچرخه در کلان‌شهرها است، افزود: زیرساخت ترویج دوچرخه سواری مجموعی از اقدامات متفاوت است که باید به یکایک آن‌‌ها در کنار ترویج دوچرخه سواری توجه شود.

جمالی‌نژاد به ضرورت ایجاد فضای دوچرخه سواری در شهر و در کنار آن اختصاص مکانی به تعمیر دوچرخه در شهر، تصریح کرد: باید در ادامه سیاست ترویج دوچرخه سواری در کشور بستر مناسب برای تحویل و یا فروش دوچرخه ارزان قیمت را برای در اختیار مردم قرار دادن فراهم ساخت.

این مقام مسئول به پیش‌بینی فضایی برای پارک دوچرخه در شهرها پرداخت و گفت: متناظر ترویج دوچرخه سواری باید امکانات استفاده از دوچرخه به ویژه درکلان‌شهرها آماده شود اما نباید به موازات کارهای سخت‌افزاری، فرهنگ‌سازی به فراموشی سپرده شود.

معاون وزیر کشور به ترویج مطلوب استفاده از دوچرخه در دو کلان‌شهر اصفهان و یزد به دلیل وضعیت اقلیم آن‌ها اشاره کرد و گفت: متاسفانه ترویج دوچرخه سواری در تهران با کمی دشواری همراه است. شیب خیابان‌ها به نحوی است که در همه نقاط آن نمی‌توان از دوچرخه معمولی استفاده کرد. به همین دلیل باید از نوع برقی این وسیله نقلیه پاک نیز در تهران بهره برد.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: دوچرخه سواری وزیر کشور مهدی جمالی نژآد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۷۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و راه‌ها در سیستان وبلوچستان

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان و بلوچستان، وزیر کشور در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران سیستان و بلوچستان در فرمانداری شهرستان کنارک گفت: توجه به راه‌های استان به ویژه در جنوب استان برای توسعه سواحل مکران بسیار مفید است، زیرا راه؛ زیربنای توسعه است و باید برای ارتقای راه‌ها و استانداردسازی آنها با سرعت بیشتری حرکت کنیم و مسئله راه‌ها در دستور کار جدی مسئولان باشد.

وحیدی وزیر کشور افزود: مسائل و مشکلات سیل‌زدگان از لحظات اولیه توسط مسئولان به ویژه استاندار و فرمانداران در حال پیگیری است و مشکلات براساس اولویت پیگیری و رفع خواهد شد، دولت با تمام قوا در کنار مردم است و از هیچ کوششی برای حل مشکلات مردم دریغ نخواهد کرد.
وی افزود: در بحث برق، اقدامات لازم در حال انجام است، به زودی تمام مشکلات مردم سیلزده حل می‌شود البته در ابتدا باید آب مصرفی مردم به صورت سالم و بهداشتی تامین شود تا شاهد مشکلات دیگری در این مناطق نباشیم.
وی گفت: اقدامات اساسی برای تامین زیرساخت‌ها و رفع مشکلات مردم انجام شود تا مردم نگرانی در هنگام بارندگی نداشته باشند.
وزیر کشور با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد جمعیت استان در روستا‌ها زندگی می‌کنند، وباید سرعت بیشتر در اجرای طرح‌های حوزه راه، برق، آب، تلفن، اینترنت و آبخیزداری باشد، تصریح کرد: مشکلات آبگرفتگی خانه‌ها در شهر کنارک نیز باید پیگیری شود و طرح‌های نیمه تمام فاضلاب شهری و هدایت آب‌های سطحی به نتیجه برسد تا همیشه در زمان بارندگی مردم با مشکل مواجه نشوند.
وحیدی با اشاره به اینکه که آب پشت سد‌ها برای اشتغال و تولید کاربرد دارد، ادامه داد: گرگرو‌ها (فرسایش خندقی خاک) برخی روستا‌ها را با مشکل جدی تخریب مواجه کرده که امیدواریم با انجام طرح‌های آبخیزداری و مهار آب‌ها بتوانیم گرگرو‌ها را ساماندهی کنیم.

 

استاندار سیستان و بلوچستان هم با اشاره به اینکه با فعالیت سامانه بارشی در این استان بیشترین آسیب به جاده‌ها وارد شد، گفت: بخش‌های خصوصی در کنار دستگاه‌های دولتی در حال تلاش برای برطرف کردن معضلات هستند.
 کرمی بیان کرد: در برخی شهرستان‌های جنوبی این استان مانند ایرانشهر، سراوان، دلگان، بمپور، قصرقند و نیکشهر بارندگی‌هایی رخ داد و خسارت‌هایی به جاده‌ها و برخی زیرساخت‌ها وارد شد و حجم زیادی از آب به سمت دریا هدایت شده است.
وی افزود: به دلیل حجم بالای بارش‌ها برق تعدادی از روستاها قطع شده و برخی منازل دچار آبگرفتگی شدند، همچنین اختلالاتی در ارتباطات به وجود آمد که بخش‌های خصوصی و دستگاه‌های دولتی در حال تلاش برای برطرف کردن این معضلات هستند.
وی اظهار کرد: با فعالیت سامانه بارشی در سیستان و بلوچستان بیشترین آسیب به جاده‌ها وارد شد، همچنین با ورود آب به برخی منازل بخشی از وسایل زندگی مردم از بین رفته که باید کمک برای جایگزینی آنها انجام شود‌.
کرمی گفت: برق تعدادی از روستاها به علت وزش شدید باد و باران قطع شده که باید هرچه سریعتر مشکل برطرف شود، پست برق کهیر نیز دچار مشکل شده که تلاش تیم‌ها برای رفع این مشکل ادامه دارد.
وی تاکید کرد: تامین آب شرب مردم یکی از مهم‌ترین وظایفی است که باید به درستی انجام شود، در این زمینه یکی از اقدامات آبرسانی توزیع آب معدنی در نقاط درگیر سیل است.

دیگر خبرها

  • زیرساخت های توسعه ای استان کرمان باید تقویت شود
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و راه‌ها در سیستان وبلوچستان
  • همایش دوچرخه سواری در شهر خور
  • قابلیت دانلود تلوبیون نیاز به توسعه زیرساخت دارد
  • ضرورت احیای دوچرخه سواری در تهران
  • قهرمان مشهور تور دو فرانس از بیمارستان مرخص شد
  • احیای دوچرخه‌سواری در پایتخت
  • پاریس ۲۰۲۶؛ به سوی یک شبکه کامل دوچرخه‌سواری
  • چرا شهرداران این سه شهر موفق هستند؟
  • هیات دوچرخه سواری البرز پیست ندارد/ ضرورت نگاه ویژه به این رشته