Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیرعامل و رئیس هیأت مدیره شرکت آب و فاضلاب روستایی استان تهران گفت: دولت از سال ۹۴ تاکنون بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال در حوزه آب روستایی شهرستان ورامین هزینه کرده است.

‌به گزارش ایسنا، رضا پور رجب در جلسه بررسی مشکلات آب مناطق روستایی بخش های مرکزی و جواد آباد که ظهر سه شنبه در فرمانداری شهرستان ورامین برگزار شد، بیان کرد: عملکرد اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان ورامین نسبت به سایر شهرستان های استان تهران از وضعیت مطلوب تری برخوردار است و این امر باعث شده تا به نسبت، مشکلات کمتری در این حوزه نسبت به سایر مناطق استان وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: از سال ۱۳۹۴ تا کنون، دولت با همکاری شرکت آبفار، فرمانداری، بخشداری ها و دهیاری های شهرستان ورامین، بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال در مناطق روستایی شهرستان هزینه کرده و این در حالی است که از ۸۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب این شرکت، تنها ۳ میلیارد ریال تخصیص یافته است.

مدیرعامل و رئیس هیأت مدیره شرکت آب و فاضلاب روستایی استان تهران تصریح کرد: از سال ۱۳۹۴ تاکنون، دولت از محل صندوق توسعه ملی برای کلیه روستاهای کشور اعتبارات مناسبی را در امور آب اختصاص داده و تلاش شده تا تمامی زیرساخت های مورد نیاز، نظیر آنچه در حوزه آبفای شهری انجام می‌شود، تأمین شود.

پور رجب ادامه داد: آب برخی از روستاهای شهرستان ورامین تاکنون به آبفای روستایی تحویل داده نشده که با ضرب العجل اعلام شده تا روز شنبه هفته آینده و با حضور مسئولان حقوقی شرکت آب و فاضلاب استان تهران و مشارکت بخشداران و دهیاران، آب کلیه روستاهای شهرستان ورامین به آبفار تحویل داده می شود تا بتوان بر اساس برنامه مطالعاتی، وضعیت آب این مناطق اصلاح شود.

وی یادآور شد: در این جلسه مقرر شد تا به منظور تأمین برق چاه های آب مجتمع های آبرسانی روستایی در مواقع ضروری یک دستگاه ژنراتور به شهرستان ورامین اختصاص یافته و با حفر و تجهیز چند حلقه چاه جدید، احداث مخازن زمینی، اصلاح و بازسازی مخازن هوایی و اجرای خط انتقال، مشکلات موجود در حوزه آب روستایی ورامین به صورت کوتاه مدت برطرف شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آب روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۸۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کنگره ملی هزارو ۶۶شهید قوچان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قوچان گفت: مردم ولایت مدار قوچان ۱۰۶۶ شهید را تقدیم به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده‌اند و ناحیه مقاومت بسیج سپاه قوچان باهمکاری و همیاری این مردم توانسته است اقدامات فعالیت‌های قابل توجهی در زمینه فرهنگی اجتماعی محرومیت زدایی داشته باشد.

سرهنگ پاسدار مرتضی نظری  با اشاره به فعالیت‌های این نهاد در سال ۱۴۰۲ گفت: در حوزه محرومیت زدایی ۳۶۰۰ بسته معیشتی به ارزش ۳۶ میلیارد ریال ۲۷۰۰ بسته به مناسبت شب یلدا به ارزش ۹ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال همچنین ۲ میلیارد ریال لوازم تحریر و البسه به مناسبت ایام در بین جامعه هدف توزیع شده است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قوچان افزود: در راستای ترویج ازدواج آسان ۹۷ سری جهیزیه به ارزش ۲۳ میلیارد ۴۰۰ میلیون ریال با همکاری و مشارکت خیرین شهرستان قوچان به زوج‌های جوان نیازمند اهدا شد.

نظری گفت: سال گذشته دو نمایشگاه اقتصاد مقاومتی با هدف صادرات محصولات تولیدی شهرستان برگزار شد که یک مورد آن در شهر مرزی باجگیران بوده است. همچنین ۲۴ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال زدایی به متقاضیان در این شهرستان شده است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قوچان افزود: در حوزه سازندگی همکاری خوبی با دستگاه‌ها و ادارات دولتی شهرستان قوچان داریم؛ کاشت ۱۳۸ هزار اصله نهال توسط پایگاه‌های بسیج در مختلف شهرستان برگزاری ۱۱۵۰۰ روز نفر اردوی جهادی در ۲۲ روستا و اجرای طرح ارتقای محصولات راهبردی و دام سبک مهمترین اقدامات این حوزه در سال گذشته است.

سرهنگ نظری با اشاره به اهمیت و جزئیات اجرای طرح ارتقاء محصولات راهبردی و دام سبک در این شهرستان هم افزود: ۲۳ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان قوچان که زیر کشت محصولات راهبردی است؛ همچنین ۹۰ هزار دام سبک زیرپوشش این طرح قرار دارند که دستاورد‌های خوبی نیز برای مردم داشته است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه قوچان با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در حوزه فرهنگی گفت: در راستای توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا ۱۷ یادواره‌های شهدا به هزینه ۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال در نقاط مختلف این شهرستان برگزار شد که جامعه هدف ۱۵۵۰۰ نفری را تحت پوشش قرار داد؛ ۱۳ برنامه آبروی محله با حضور ۱۴ هزار مخاطب نیز برگزار شده است و با هدف تکریم خانواده شهدا ۱۲۵ یادواره خانگی شهید برگزار شد.

سرهنگ پاسدار نظری گفت: برنامه‌ریزی‌ها و مقدمات کنگره ملی شهدای شهرستان قوچان در حال اجراست و در راستای تولید محتوا و تولید اثر‌های فرهنگی تاکنون ۳ مستند شاخص تولید و در شبکه‌های استانی پخش شده است.

وی افزود: در حوزه اجرای برنامه‌های مذهبی اعزام ۱۳۰ نفر با اعتبار یک میلیارد و ۹۵۰ میلیون ریال جهت شرکت در مراسم سالگرد امام راحل و اعزام ۲۵۸ زائر با اعتبار ریالی ۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون به راهیان نور و ۲۰۷ مورد اردوی سیاحتی و زیارتی توسط پایگاه‌های بسیج شهرستان قوچان انجام شده است.

 

 

 

دیگر خبرها

  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • ثبت ۱۱۷ درصدی تعهد اشتغال شهرستان اردستان
  • هزینه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد گرمسار چقدر است
  • برگزاری کنگره ملی هزارو ۶۶شهید قوچان
  • طرح «حکمرانی محله محور» با حضور مردم در ورامین اجرا می شود
  • تمدید مهلت نام نویسی مادران روستایی و عشایر برای بیمه رایگان
  • بازنگری طرح هادی ۸ روستای آستارا در دستور کار قرار دارد
  • تکمیل طرح های نیمه تمام حوزه درمان درجنوب شرق تهران در اولویت است
  • پیشنهاد افزایش تسهیلات ساخت مسکن روستایی به دولت ارایه می‌شود
  • نیاز ۱۲۰ همتی برای تکمیل کل شبکه آب‌های سطحی/هزینه هر متر کانال ۱۰۰ الی ۱۵۰ میلیون تومان است+فیلم