Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرق شناس صهیونیست با اشاره به اجرایی شدن قرارداد خرید اس ۴۰۰ از سوی ترکیه به چالش های فراوانی که واشنگتن در برخورد با پرونده دارد، پرداخته است.

به گزارش مشرق به نقل از رأی الیوم، تزوی بارئیل شرق شناس صهیونیست با اشاره به اجرایی شدن قرارداد اس ۴۰۰ میان ترکیه و روسیه و ورود آن به ترکیه آورده است: ترکیه با خرید است ۴۰۰ به دنیا تاکید کرد که آمریکا ببری کاغذی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

توانمندی‌های مهم اس-۴۰۰ روسی در ترکیه علیه ناتو

وی افزود: این سیاست سبب خواهد شد که متحدان عرب واشنگتن در راستای تنوع بخشی به تسلیحات خود بدون ترس از تحریم‌های آمریکا گام بردارند.

بارئیل تاکید کرد: ورود سامانه اس ۴۰۰ به ترکیه به معنی غیرقابل بازگشت بودن قرارداد است. تهدیدات آمریکا و پیشنهادهای مالی وسوسه کننده و آمادگی برای فروش پاتریوت به جای سامانه اس ۴۰۰ همگی به دیوار مخالفت ترکیه برخورد کرد.

این شرق شناس صهیونیست می‌نویسد: اعمال تحریم‌ها علیه ترکیه سبب می‌شود که این کشور به شکل کلی از غرب و آمریکا جدا شود و به سوی روسیه برود. عدم اعمال تحریم‌ها هم تبعات خاص خود را دارد. ترکیه به دنیا نشان داده است که آمریکا ببری ترسناک نیست.

وی تاکید می‌کند: حتی اگر آمریکا به فرض تحریم‌هایی علیه ترکیه وضع کند، هیچ تضمینی درباره همراهی اروپا با آن نیست زیرا منافع اروپا و ترکیه با یکدیگر گره خورده است. نرمش آمریکا در برابر ترکیه، سبب می‌شود که اتحادیه اروپا توجیهی برای سرباز زدن از اعمال تحریم‌ها علیه ایران داشته باشد که این میان این اتحادیه و آمریکا شکاف می‌اندازد. اروپایی‌ها اینگونه خواهند گفت که اگر واشنگتن به سبب ناتو برخورد جدی با ترکیه نمی‌کند چرا باید اروپا به برجام که ضامن دور کردن تهدید هسته‌ای منطقه‌ای و بین المللی است خدشه وارد کند؟

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: وعده های روحانی بازار سکه و ارز اخبار خودرو اس 400 ترکیه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۸۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه

مقامات اتحادیه اروپا در حال آماده سازی تحریم‌ها برای بیش از ده شرکت از روسیه، ترکیه، امارات، چین و هنگ کنگ به دلیل مشارکت آنها در عرضه کالا‌های تحریم شده اروپایی به روسیه هستند.

تحریم‌ها در مورد فروش سیستم‌های ناوبری موشک ها، آنتن‌ها و همچنین قطعاتی است که در رایانه‌های نظامی استفاده می‌شود.

پیشتر امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه گفته بود که کشور‌های اتحادیه اروپا به اتفاق آرا از تقویت تحریم‌ها علیه روسیه حمایت می‌کنند.

چندی قبل، روزنامه انگلیسی دیلی میل در مطلبی نوشت تحریم‌ها علیه روسیه نه تنها مانع از رشد اقتصاد این کشور نشده است بلکه مستقیما اقتصاد اروپا را هدف گرفته و به آن آسیب زده است.

به نوشته این روزنامه تحریم‌های غرب نتوانسته روسیه را از ادامه جنگ در اوکراین باز دارد و آسیب بیشتری به انگلیس و اروپا وارد کرده تا مسکو.

تلاش‌های غرب برای تضعیف حملات کرملین از طریق مسدود کردن وجوه و دارایی‌های آن، کنار گذاشتن بانک‌های روسی از سیستم‌های پرداخت بین‌المللی و توقف تجارت، تنها مسکو را به بهبود روابط با سایر شرکای بین‌المللی از جمله چین و ایران واداشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • ادامه جنگ اوکراین در سایه تحریم و تهدید روسیه
  • بورل: درباره ایران باید جایی را برای دیپلماسی در نظر گرفت
  • بورل: تحریم‌ها ایران را نمی‌ترساند
  • اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه
  • واکنش امیرعبداللهیان به تصمیم اروپا برای اعمال تحریم‌ جدید علیه ایران
  • توافق اروپا برای تحریم‌های بیشتر علیه ایران
  • اتحادیه اروپا تحریم‌های جدید علیه ایران اعمال می‌کند
  • تشدید تحریم های اتحادیه اروپا علیه ایران
  • تحریم‌های بیشتری باید علیه شهرک نشینان وضع شود
  • بورل: تحریم‌های بیشتری باید علیه شهرک نشینان وضع شود