Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام سرمست روز سه‌شنبه در چهاردهمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در بخش خلجستان قم افزود: از سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری قم حمایت می‌شود و مدیران استانی دین خود را در حق فعالان و سرمایه‌گذاران عرصه گردشگری ادا کنند.

وی بیان کرد: بخش گردشگری در عرصه تولید و اشتغال نقش بسزایی داشته و باید موانع و مشکلات پیش روی این بخش مهم اقتصادی برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سرمست با انتقاد از برخی وعده‌های بلاتکلیف مسئولان استان در سال‌های گذشته اظهار کرد: مدیران استانی در وعده به سرمایه‌گذاران برای رفع مشکلات موجود صرفاً باید قولی بدهند که قابلیت اجراشدن داشته باشد.

استاندار قم همچنین اضافه کرد: گلاب‌گیری، پرورش ماهی، توسعه گیاهان دارویی و کشت‌های گلخانه‌ای در مجتمع‌های توریستی و گردشگری استان باید شکل بگیرد.

وی ادامه داد: پروژه‌های گردشگری در سال رونق تولید از اولویت برخوردار هستند، یکی از محورهای اصلی توسعه قم، گردشگری به‌ویژه گردشگری زیارتی است.

سرمست در ادامه یادآور شد: باید مراکز و مجتمع‌های ارزان‌قیمت در استان احداث شود، احداث این مراکز منافاتی با توسعه و حمایت از مراکز اقامتی مدرن و پیشرفته ندارد.

استاندار قم از یک مجتمع گردشگری در حال احداث، یک سفره خانی سنتی در نزدیکی روستای طلاب و یک مجتمع توریستی تفریحی در منطقه ویژه گردشگری خلجستان بازدید و بعدازآن در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید شرکت کرد.

بخش خلجستان با وسعت یک هزار و ۱۰۰ کیلومترمربع و جمعیتی بالغ‌بر ۱۰ هزار تن در شرایط عادی و ۵۰ هزار تن در فصول خاص، به مرکزیت شهر دستجرد یکی از بخش‌های پنج‌گانه قم است که با مرکز استان حدود ۷۵ کیلومترمربعa فاصله دارد.

بخش خلجستان دارای ۲ دهستان دستجرد و قاهان و ۵۲ روستاست، همچنین در این بخش، ۳۳ روستا دارای شورای اسلامی و ۲۷ روستا دارای دهیاری فعال می‌باشد.

این بخش دارای آب‌وهوای معتدل کوهستانی است و به لحاظ داشتن محیط زیستی سرشار از لطافت و زیبایی و گردشگاه‌های طبیعی و بکر، منطقه‌ای ممتاز برای گردشگری به‌حساب می‌آید.

۷۴۰۳ / ۱۱۷۵
 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری قم بهرام سرمست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۸۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به نسل جوان اولویت تمام برنامه‌های تبلیغات اسلامی باشد

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های نو برای ذائقه نسل جوان در برنامه‌ها، گفت: توجه به نسل جوان در اجرای تمام برنامه‌ها باید در اولویت باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، حجت‌الاسلام محمدحسین موسی‌پور امروز در دیدار با اعضا و مدیران مجمع نمایندگان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و فعالین مردمی در استان کرمان با اشاره به اهمیت تعظیم شعائرالله در آیات قرآن، اظهار داشت: تردید نکنید که فعالیت در مراسم ملی و مذهبی مصداق بارز آیات قرآن کریم است.

وی با بیان اینکه از نشانه‌های تقوای قلب تعظیم شعائر الهی است، گفت: از اذان، اقامه، نماز جماعت و مسجد گرفته تا بزرگداشت مناسبت‌ها همه شعائر الهی است و فردی که در این مسیر کاری انجام بدهد هم نشانه تقوای الهی است و هم موجب تقوای الهی می‌شود که در نتیجه به تقویت نظام الهی منجر می‌شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به اینکه خداوند مدال افتخاری را بر گردن ما آویخته که در مسیر تعظیم شعائر الهی گام برداریم، افزود: شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در دوران جدید مدیریتی رویکردهایی را اعلام کرده و از مدیران استان‌ها خواسته‌ایم که به آن عمل کنند.

وی با بیان اینکه مردمی‌سازی مراسم مورد تاکید ما است که اعلام شده است و تاکید کردیم که مردم در تمام شئونات مراسم از آغاز تا پایان و تا آماده سازی و تبلیغات آن به کار گرفته شوند، ادامه داد: رویکرد دوم تحول، نوآوری و تنوع مراسم است.

موسی‌پور با اشاره به اینکه مراسم باید از شکل سنتی بیرون آمده و از ظرفیت‌های نو برای ذائقه نسل جوان استفاده شود، گفت: عرصه رسانه و فضای مجازی یک عرصه جدید است که باید با برنامه‌ریزی از آن استفاده کرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور ادامه داد: به‌عنوان مثال یک حرکت جدید در حوزه قرآن در صدا و سیما انجام شد که باعث یک تحول در سطح کشور شد و این نوع نگاه را در سطوح مختلف نیاز داریم.

وی با بیان اینکه توجه به نسل جوان در اجرای تمام برنامه‌ها باید در اولویت باشد، افزود: توجه به بانوان ضرورت دارد، چرا که نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می‌دهند و در تمام عرصه‌های انقلاب و در دفاع از نظام اسلامی نیز قوی‌تر از مردان پای کار آمدند.

موسی‌پور با اشاره به اینکه شاهد یک جهش در فعالیت‌های تبلیغی در زمینه‌های مختلف هستیم و در جلسات مختلف هم گزارش آن به مقام معظم رهبری داده شده است و امیدواریم بتوانیم با برنامه‌ریزی بیشتر رضایتمندی ایشان را جلب کنیم، گفت: ارتباط با نخبگان در برنامه‌ریزی برنامه‌های ملی و مذهبی لازم است و حتماً باید این ارتباط بیشتر شود.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • تشکیل اتحادیه‌های صنایع دستی برای تحقق شعار سال در تیران اولویت دارد
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • استاندار لرستان: وضعیت اعتبارات مصوباتی که به اتمام نرسیده‌اند، پیگیری می‌شوند
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • تأکید استاندار بر پیگیری اعتبارات طرح‌های نیمه تمام لرستان
  • توجه به نسل جوان اولویت تمام برنامه‌های تبلیغات اسلامی باشد
  • نهضت آسفالت‌ریزی در کمالشهر راه‌اندازی شد
  • اتمام تعمیرات ۱۰۵هزار مگاوات نیروگاهی در نیمه اردیبهشت
  • بررسی مشکلات ۶ طرح نیمه تمام در جلسه رفع موانع تولید
  • لزوم تسریع در اجرای طرح‌های نیمه تمام سقز