Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا "اسماعیل نجار" روز سه شنبه در هفتمین جلسه قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان در اهواز اظهار داشت: مقام معظم رهبری نیز بر این موضوع تاکید داشتند لذا به منظور تسهیل در روند کارها، تسهیلات مشارکتی به قرض الحسنه تبدیل شد تا بانک‌ها هماهنگی‌های لازم را ایجاد کنند.

وی ادامه داد: در بخش خسارتهای کشاورزی برای اینکه به کسی اجحاف نشود از پژوهشگاه هوا فضا درخواست همکاری شده تا با نقشه‌های دقیق میزان خسارتها و مناطق درگیر سیل را بررسی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نجار با بیان اینکه در تأمین تسهیلات و منابع بلاعوض با مشکل رو به رو نیستیم توضیح داد: کشاورزان با ملک کم و اراضی یک تا ۲ هکتاری باید مورد توجه خاص قرار گیرند.

وی همچنین با اشاره به خسارتهای وارده به بخش صنعت گفت: به بخش صنعت نیز در سیل اخیر خسارتهایی وارد شده اما این خسارتها کمتر از اندازه‌ای است که اعلام شده برای همین بررسی‌های بیشتر در این زمینه در حال انجام است.

جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده کشور با تاکید بر استفاده از تمامی ظرفیت‌های دولت برای حل خسارت وارده به زیرساختها بیان کرد: جاده خرم آباد به پلدختر کاملاً از بین رفته است که مقرر شد اعتباری که برای چهار بانده کردن این مسیر در نظر گرفته شده بود، صرف بازسازی دو باند تخریب شده شود.

.

نجار خسارتهای سیل ۹۸ درکشور را ۳۵۰ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و با تاکید بر لزوم ورود خیرین به این عرصه افزود: از نیکوکاران نیز درخواست می‌کنیم در بحث بازسازی مدارس، خانه‌های بهداشت، بیمارستانها و …کمک کنند.

وی با بیان اینکه در مناطق سیل زده نیازها زیاد است و وضعیت مالی دولت وضعیت مناسبی نیست گفت: نمی توان تمام نیازها را همزمان برطرف کرد، با این وجود کمک‌های زیادی نیز از سوی دستگاه‌های مختلف مانند شرکت نفت، ستاد اجرایی امام و … رسیده است وتمام تلاشها بر کاهش مشکلات مناطق سیل زده متمرکز است.

جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده کشور افزود: قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده کشور با تمام توان و قدرت پای کار است و اگر در مناطق سیل زده خوزستان موارد خاص و مشکلاتی وجود دارد به ما اعلام کنند تا در قرارگاه تصمیمات لازم را اتخاذ کنیم.

وی با اشاره به زمین لرزه مسجدسلیمان بیان کرد: در مورد این زلزله و خسارتهای آن مواردی مطرح شده اما این موضوع با قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده ارتباطی ندارد و تمام اقدامات قرارگاه مربوط به سیل فروردین ۹۸ است ونمی توانیم به مسایل دیگر ورود کنیم.

نجار ادامه داد: زمین لرزه مسجدسلیمان و پیگیری خسارات آن ساز و کار خود را دنبال می‌کند و وزارت کشور نیز پیگیر آن هست.

پیش بینی ترسالی بلند مدت

جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده کشور با اشاره به پیش بینی‌های هواشناسی افزود: یکی از وزارتخانه‌های مهم با ارسال یک گزارش پیش بینی به نهاد ریاست جمهوری اعلام کرده بود کشور به ترسالی بلند مدت وارد شده و باید چاره اندیشی شود به همین منظور از کارشناسان خبره در حوزه علوم زمین و جو دعوت کردیم که روی این موضوع کار کنند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه نمی‌توان در این باره نظری متقن داد بیان کرد: هر مرجع کارشناسی اطلاعات مورد نظر را از کشورهای مختلفی دریافت می‌کند لذا نمی‌شود دقیق اعلام کرد در واقعیت پیش رو چه وضعیتی داریم.

وی بیان کرد: برخی می‌گفتند که تغییر اقلیم موقتی بوده و خشکسالی ادامه دارد و برخی نیز گفتند امکان دارد ترسالی اتفاق بیفتد و مسائل فروردین باز هم تکرار شود اما در هر صورت همه باید آمادگی لازم را با وضعیت فعلی مالی دولت داشته باشیم.

نجار با اشاره به وضعیت سیل بندها گفت: در حوزه تحکیم سیل بندها و اقدامات منطقه‌ای موثر برای مقابله با سیلاب در استان‌ها و شهرستانهای مختلف باید همت شود و کوتاهی صورت نگیرد.

وی با اشاره به ابلاغ ۱۵ هزار میلیارد ریال به وزارت نیرو ادامه داد: با توجه به تاکید خاص استاندار خوزستان بر تحکیم سیل بندها، این مساله را پیگیری می‌کنیم تا تامین اعتبار لازم در استان‌های گلستان و خوزستان که بیشترین مشکل را دارند از محل این اعتبار در دستور کار قرار گیرد.

معاون وزیر کشور ادامه داد: در حوزه منطقه‌ای نیز با توجه به پیش بینی‌های هواشناسی نباید غفلت کرد و امیدواریم ترسالی ادامه داشته باشد ولی مشکلات فروردین امسال را نداشته باشیم.

وی با اشاره به وضعیت بازسازی مسکن‌های واقع در مناطق سیل زده گفت: با تجربه بنیاد مسکن در این حوزه و با مشخص کردن استان‌های معین در مناطق سیل زده کار بسیار راحت تر شده است.

۶۰۰۲/‏۷۱۶۴

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خسارت گلستان خوزستان سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۸۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا امتیاز اعتباری مشتریان بانک‌ها کم می‌شود؟

️ اقساط معوق و چک‌های برگشتی از مهمترین عواملی است که بر امتیاز اعتباری افراد تاثیر می گذارد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ️اصلاح مدل اعتبارسنجی مشتریان بانکها یکی از برنامه های بانک مرکزی برای گسترس هم تسهیلات خرد در شبکه بانکی است که از سال قبل استارت آن زده شد و آنطور که معاون فناوری های نوین این بانک می گوید امسال بناست مدل جدید اعتبارسنجی در شبکه بانکی اجرایی شود. 

5 باور غلط درباره رتبه اعتباری بانکی/امکان اصلاح رتبه هست؟

 

مسئولان بانک مرکزی قبلا گفته بودند: مدل جدید بر اساس تجربیات جهانی و با استفاده از شاخص‌های بانک جهانی و پنج شرکت معتبر بین‌المللی در زمینه اعتبارسنجی و مدل‌سازی بر اساس یادگیری ماشین تهیه شده است و نسبت به مدل قبلی بهبود قابل ملاحظه‌ای داشته است.

در طراحی این مدل از شاخص‌های متنوعی استفاده شده است که مواردی مانند رفتار اشخاص در بازپرداخت تسهیلات، سابقه اشخاص در پرداخت چک، سابقه محکومیت‌های مالی اشخاص، وضعیت پرداخت مالیات و حتی مواردی مانند پرداخت یا عدم‌پرداخت جرایم راهنمایی و رانندگی را می‌توان به‌عنوان مهمترین شاخصه‌های مورد بررسی برای تعیین امتیاز اعتباری برشمرد.

اما مشتریان و متقاضیان تسهیلات بانکی باید بدانند که تعداد و مبلغ چک‌های برگشتی‌ بر امتیاز اعتباری آنها تاثیر منفی خواهد داشت؛ هر چه نسبت تعداد چک‌های برگشتی به کل چک‌های صادره و مبالغ چک‌های برگشتی نسبت به مجموع مبالغ چک‌های صادره، بیشتر باشد تاثیر آنها بر کاهش امتیاز اعتباری افراد، بیشتر خواهد بود.

توصیه مهم به مشتریان بانکی این است که " اگر چک برگشتی دارید، بهتر است تلاش کنید خیلی سریع بدهی خود را پرداخت کنید زیرا تاخیر بیشتر در رفع سوء اثر چکهای برگشتی، منجر به کاهش بیشتر امتیاز اعتباری می‌گردد. در این راستا رعایت پرداخت به موقع بدهی‌ها و جلوگیری از بروز مشکلات مالی مانند چک برگشتی، می‌تواند به حفظ و افزایش امتیاز اعتباری شما کمک کند."

حمیدرضا کردنائیج؛ کارشناس مسائل بانکی با اشاره به محدودیت‌های بانکی افراد دارای چک برگشتی می گوید:️ وقتی چک شما برگشت می‌خورد، سامانه محچک 24 ساعت به شما وقت می‌دهد تا چک را وصول کنید. ️ در صورت اقدام نکردن برای وصولی چک، با توجه به اولویت بندی به اندازه مبلغ چک شروع به مسدود کردن حسابهای شما می‌کند.

عدم افتتاح حساب و دریافت کارت جدید، عدم دریافت وام و ضامن شدن، عدم دریافت دسته چک و ثبت چک جدید از محدودیت‌های افرادی است که چک برگشتی دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات و شرایط پرداخت وام ازدواج در سال ١۴٠٣
  • تسهیلات ساخت انگیزه‌ای برای ورود مردم جهت تکمیل آورده‌های نهضت ملی مسکن است
  • چرا امتیاز اعتباری مشتریان بانک‌ها کم می‌شود؟
  • بازسازی بیش ۸۰ درصد واحد‌های مسکونی در مناطق زلزله زده خوی
  • ۶۸ میلیارد تومان تسهیلات به عشایر گلستان پرداخت شد
  • ترمیم و بازسازی همه تأسیسات آبرسانی آسیب دیده بر اثر بارندگی‌های اخیر
  • اختصاص امکانات در مناطق روستایی سبب ماندگاری و زمینه ساز پویایی اقتصاد کشور است
  • نگرانی از بی‌توجهی به قانون جوانی جمعیت
  • ۸ هزار و ۳۰۱ نفر در صف دریافت تسهیلات ازدواج
  • ۴۲ درصد تسهیلات اشتغال به فارغ‌التحصیلان بیکار اعطا می‌شود