Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه  ، با حضور معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور، سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری و روسای صنوف حمل و نقل استان آذربایجان غربی مشکلات بخش حمل و نقل استان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست قربانی معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای ضمن اشاره به ضرورت بررسی و حل ریشه‌ای مشکلات حمل و نقل در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور گفت: در خصوص چگونگی برنامه ریزی برای بخش حمل و نقل باید با رویکردی مردم محور و توجه به منافع ملی اقدام شود و همه جانبه نگری را جایگزین فردیت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قربانی افزود: کیفی بخشی امور باید در اولویت و در دستور کار قرار گرفته و نگاه آینده محوری مورد توجه باشد به نحوی که دستیابی نسل بعد به خدمات با کیفیت، مطلوب و استاندارد حمل و نقلی جدا از تامین نیاز‌های روز جامعه را تضمین کنیم.

وی از برنامه ریزی برای توانمندسازی حوزه حمل و نقل کشور در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور خبر داد و افزود: در این خصوص سازمان آماده شنیدن نقطه نظرات تمامی عوامل ذینفع بخش حمل و نقل است و جلسات مختلفی در این موارد در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور تشکیل می‌شود و در این ارتباط سه کمیته راهبردی حمل و نقل کالا، مسافر و ترانزیت و حمل و نقل بین المللی در سازمان تشکیل شده و به بررسی مسایل و معضلات این حوزه می‌پردازد.

این مقام مسئول ادامه داد: در بحث شاخص تن کیلومتر به ارقام جدیدی در پی بررسی و استماع نقطه نظرات رسیده ایم که به زودی پی از طی مراحل اخذ تایید ابلاغ خواهد شد و بی شک در خصوص بیمه تکمیلی هم نواقص سال گذشته بررسی شده و دربیمه تکمیلی رانندگان در سال جاری تعهدات دیگری اضافه خواهد شد.

قربانی از روسای صنوف حمل و نقل آذربایجان غربی برای شرکت در جلسات بررسی مسایل و مشکلات حمل و نقل در سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور دعوت کرد و گفت: باید شرایطی فراهم کنیم تا اعتماد استفاده کنندگان به سیستم حمل و نقل جاده‌ای ارتقا یابد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان غربی نیز در این نشست با بیان اینکه نوسازی ناوگان حمل و نقل و توسعه ناوگان یخچالی بسیار ضروری است، افزود: استانداری آذربایجان غربی آماده است تا در اینخصوص و نیز بحث تامین لاستیک با سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور همکاری نماید.

حسینی توجه و اهمیت بیشتر دولت برای صادرات و واردات کالا از مسیر ارومیه به بندر مرسین ترکیه و نیز تسریع در تکمیل پایانه مرزی رازی را خواستار شد و گفت: مسیر ارومیه - مرسین یکی از بهترین و کوتاه‌ترین مسیر صادرات و واردات محصولات در کشور است و از این رو می‌تواند در جذب صاحبان کالا و انتخاب این مسیر برای ناوگان ترانزیتی که در نتیجه در اقتصاد منطقه نقش مهمی ایفا کند.

حسینی همچنین خواستار توجه بیش از پیش به صادرات محصولات کشاورزی استان بخصوص سیب شد و گفت: امید است با توسعه و تجهیز و نوسازی ناوگان حمل و نقل استان معضلات مربوط به صادرات و واردات حل و تسریع گردد.

در این جلسه مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی نیز با ارائه گزارشی از اقدامات یکسال گذشته این اداره کل گفت: آذربایجان غربی در زمینه حمل و نقل بویژه حمل و نقل بین المللی یکی از استان‌های مهم و تاثیرگذار در کشور است و بعبارتی می‌توان از این استان بعنوان هاجب لجستیک شمال غرب کشور یاد کرد.

ارسلان شکری با اشاره به در دست اقدام بودن طرح‌های عمرانی به مبلغ ۵۵۰ میلیارد ریال در پایانه‌های مرزی استان یادآور شد: در حال حاضر این استان می‌تواند بعنوان یک الگوی در زمینه تعامل و همکاری بین صنوف مختلف حمل و نقلی مطرح شود و رضایتمندی رانندگان و همچنین شرکت‌های حمل و نقلی از برنامه‌هایی همچون اعلام بار، کنترل‌های دروازه‌ای در جهت جلوگیری از فرار بار، جلوگیری از تضییع حقوق رانندگان و فعال سازی سامانه‌های انتقاد، شکایات و بازرسی گواهی بر این ادعاست.

وی اضافه کرد: در زمینه اعتراضات رانندگان آذربایجان غربی در وضعیت عادی به خدمت رسانی به مردم پرداخت و صنوف حمل و نقلی در خصوص اعزام ناوگان به بنادر جنوب کشور جهت حمل کالا‌های اساسی مردم نیز سنگ تمام گذاشتند.

در ادامه این نشست معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و صنوف حمل و نقلی آذربایجان غربی در خصوص موضوعات مرتبط به بحث و تبادل نظر پرداختند.   انتهای پیام/م   نشست معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور با کارکنان معاونت حمل و نقل استان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل و نقل اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۹۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل تجارت و تردد در پایانه های مرزی از رویکردهای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای است

تین نیوز

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کرمانشاه، تسهیل تجارت و روان سازی تردد مسافر در پایانه های مرزی کشور را از برنامه ها و رویکردهای اساسی حوزه راهداری و حمل و نقل جاده ای عنوان کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، حمیدرضا شهرکی در نشست کارشناسی بررسی روند ترانزیت، حمل و نقل بین المللی، صادرات کالا، تردد مسافر و بازدید از زیرساخت های پایانه مرزی پرویزخان که به منظور تسهیل در تجارت و روان سازی تردد مسافر در پایانه مرزی پرویزخان برگزار شد، گفت: در پایانه های مرزی کشور، تشریفات ورود و خروج کالا و مسافر و ترانزیت کالا و تبادل نظر با حضور مستمر در پایانه های مرزی انجام می شود.

شهرکی افزود : در این جلسات فرایندهای موجود در پایانه های مرزی را به صورت میدانی بررسی می کنیم و باید آنچه در موضوع فرآیند پیش بینی شده است، در حوزه اجرا نیز بررسی شود.

وی در ادامه افزود: در جلسه ای که در پایانه مرزی پرویزخان برگزار شد؛ از زاویه های مختلف، بحث های ترانزیت کالا و تسریع در تردد مسافران مطرح شد و نگاه های نرم افزاری و در بُعد سخت افزار زیرساخت ها و امکانات و تجهیزاتی که باید مهیا شود، مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

شهرکی با بیان این که در استان کرمانشاه شاهد شفاف سازی، بهبود و تسریع در انجام تشریفات مرزی هستیم، درباره ثمره نشست تخصصی در پایانه مرزی پرویزخان گفت: برنامه ریزی متمرکز ستاد سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و شورای ساماندهی مبادی ورودی و خروجی مجاز زمینی کشور باید متناسب با وضعیت اجرایی در حوزه عملکردی پایانه های مرزی باشد و با انجام طرح های مطالعاتی و اقدامات مختلف، بهبود مستمر فرایندها بر اساس نیازها، تغییر در شرایط و مقررات، توافقات دوجانبه و چندجانبه منطقه ای و کنوانسیون ها و مقررات بین المللی را در دستور کار قرار دهیم و هدف این است که با این اقدامات شاهد جهش در دستیابی به اهداف تعیینی باشیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • فعال شدن صنایع راکد لرستان نیازمند نگاه ویژه دولت
  • توسعه گردشگری نیازمند توجه به آموزش اصولی است/نبود برنامه ریزی چالش بزرگ گردشگری
  • حدود ۲ هزار زائر از آذربایجان‌غربی به حج تمتع مشرف می‌شوند
  • محور هراز بازگشایی شد
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد
  • ◄ استخدام فوری 10 هزار راننده با فراخوان سازمان راهداری و نکات مهمی درباره آن
  • آئین‌نامه نظام آراستگی شهرداری قم ابلاغ شد
  • تسهیل تجارت و تردد در پایانه های مرزی از رویکردهای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای است
  • برگزاری نشست کمیته مشترک حمل و نقل بین المللی جاده ای ایران و تاجیکستان
  • کاهش تولید علوفه در کشور بر اثر کمبود بارش ها