Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@14:17:24 GMT

مروری بر آثار پوران درخشنده در هندوستان

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۲۹۲۸۴

مروری بر آثار پوران درخشنده در هندوستان

جشنواره بین‌المللی فیلم «جگران» در بخش سینمای جهان به بررسی و مرور آثار پوران درخشنده در شرق دور می‌پردازد و این کارگردان سرشناس ایرانی با حضور در این رویداد سینمایی در روزپنجشنبه ۲۷ تیرماه جاری (۱۸ جولای ۲۰۱۹) شمع دهمین دوره آن را روشن می‌کند و پس از آن، فیلم سینمایی «زیر سقف دودی» آخرین ساخته ایشان در مراسم افتتاحییه این جشنواره به نمایش در می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بزرگ‌ترین جشنواره‌ای است که فیلم‌ها را به ۷۵ کشور جهان به جهت آشنا کردن مخاطبین جهانی با فیلمسازان مطرح میدل ایست، معرفی و همچنین در ۱۸ شهر کشور هندوستان همزمان اکران می‌کند.

مروری بر آثار پوران درخشنده کارگردان، فیلمنامه‌نویس، تهیه‌کننده و پژوهشگر ایرانی؛ با حضور منتقد سرشناس هندی «راجیو مسند» Rajeev Masand در روز جمعه ۲۸ تیر ماه جاری (۱۹ جولای ۲۰۱۹) در بخش بزرگداشت یک فیلمساز جهانی World Retrospective در دهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «جگران» در سالن «سیریفورت» Sirifort در شهر دهلی‌نو در کشور هندوستان برگزار می‌شود.

در این مراسم، تعدادی از فیلم‌های این کارگردان مطرح سینما از جمله؛ «زیر سقف دودی»، «هیس! دخترها فریاد نمی‌زنند»، «کودکان ابدی» و «رؤیای خیس» به نمایش در می‌آیند، آثاری که به مسائل اجتماعی همچون سوءاستفاده از کودکان و حقوق زنان می‌پردازند.

آثار پوران درخشنده بارها در جشنواره‌های مختلف هندوستان حضور داشته و از طرف علاقمندان به سینما در این کشور، مورد استقبال قرار گرفته است و برای مخاطبان هندی فیلمساز آشنایی به‌شمار می‌رود.

جشنواره بین‌المللی فیلم «جگران» به ابتکار گروه رسانه‌ای «جگران پرکشان» Jagran Prakashan برای ایجاد فرهنگ سینمایی و تلاشی صادقانه برای ایجاد یک پلتفرم هنری تأسیس شده است که موضوعات زیادی را با مخاطبان سراسر کشور هندوستان به اشتراک می‌گذارد.

این رویداد سینمایی هر ساله در بیش از ۱۸ شهر، ۴۰۰ اکران سینمایی در ۱۸ سینمای کشور هندوستان برگزار می‌شود و به طور مستقیم بیش از ۵۵ هزار مخاطب به تماشای آن می‌نشینند و پوشش رسانه‌ای «جگران» از این جشنواره، بیش از ۵۰ میلیون نفر در سراسر کشور هندوستان را پوشش می‌دهد.

با برگزاری این جشنواره در بیش از ۱۸ شهر، از نظر جغرافیایی شاید بزرگترین جشنواره فیلم در دنیا باشد که فیلم‌هایی از کارگردانان سراسر جهان را پخش می‌کند.

یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد این جشنواره این است که عوامل فیلم‌هایی که انتخاب شده‌اند به شهرهایی که جشنواره به آنجا می‌رود، حضور پیدا می‌کنند و با همدیگر و همچنین با مخاطبان خود به بحث و گفت‌وگو می‌پردازند. یکی از جنبه‌های مهم جشنواره، این است که بحث در مورد بخش‌های مختلف سینما بر جامعه و فرهنگ عموم مردم تأثیر می‌گذارد.

دهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم «جگران» در بخش‌های مختلف رقابتی و غیرقابتی از روزهای ۲۷ تا ۳۰ تیر ماه جاری (۱۸ تا ۲۱ جولای ۲۰۱۹) در شهر دهلی‌نو در کشور هندوستان برگزار می‌شود و در ادامه در ۱۸ شهر این کشور از جمله؛ کانپور، لاکنو، الله آباد، وارناسی، آگرا، میروت، دهرادون، هیسار، لدیهانا، پاتنا، رنچی، جمشدپور، گورهپور، راپور، اندور و بهوپال برگزار می‌شود.

در نهایت در روز ۷ مهر ماه امسال (۲۹ سپتامبر ۲۰۱۹) در شهر بمبئی به پایان می‌رسد و جوایزی در رشته‌های بهترین فیلم خارجی، بهترین فیلم، بازیگری مرد، بازیگر زن، بهترین فیلم کوتاه، بهترین فیلمنامه، بهترین فیلمبرداری، بهترین تدوین، بهترین آهنگسازی، بهترین فیلم دانشجویی، بهترین فیلم مستند، جایزه ویژه به هنر سینما، جایزه طلا، نقره و برنز به بهترین سینماها و … به برندگان اهدا خواهد شد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۹۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهیابی ۲ اثر نمایشی از قم به همایش سراسری بچه‌های مسجد

سید مهدی حسینی،رئیس حوزه هنری قم گفت: نمایش «راز» به نویسندگی و کارگردانی نرگس اسماعیلی از مسجد چهارده معصوم و نمایش «مرد شامی» نوشته علی‌اصغر ایمان‌زاده به کارگردانی محمدرضا جهانبخت از مسجد حضرت ابوالفضل(ع) دو اثر منتخب از استان قم است که در مرحله سراسری همایش بچه‌های مسجد حاضر خواهند بود.

وی بیان داشت: ۱۳ اثر حاضر در مرحله سراسری همایش بچه‌های مسجد از میان ۱۸۰ اثر متقاضی حضور در همایش و پس از بازبینی توسط داوران انتخاب شده‌اند.

رئیس حوزه هنری استان قم خاطرنشان کرد: آثار منتخب در مرحله نهایی جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد که از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه به میزبانی شهرستان بافق استان یزد برگزار می‌شود، با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

وی تصریح کرد: حمایت از هنرمندان انقلابی و مسجدی از اولویت‌های مهم هنری استان قم در حمایت از تولید آثار فاخر است.

حسینی گفت: این جشنواره متمایز و هدفمند، فرصتی برای بهره‌مندی از ظرفیت‌های گسترده‌ فضای فرهنگی و هنری مساجد و گروه‌های مذهبی در راستای پرورش استعدادهای هنری جوانان انقلابی و ترویج فرهنگ دینی با زبان هنرهای نمایشی است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • راهیابی دو اثر نمایشی به جشنواره ملی تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • جایزه جشنواره ایتالیایی برای «در سایه سرو»
  • «در سایه سرو» جایزه جشنواره فیلم ایتالیا را از آن خود کرد
  • مهلت ارسال آثار برای جشنواره ملی فانوس تا ۱۵ خرداد
  • راهیابی ۲ اثر نمایشی از قم به همایش سراسری بچه‌های مسجد
  • راهنمای خواندن نماز والدین | بهترین زمان برای خواندن نماز پدر و مادر
  • برگزاری هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه
  • پوران درخشنده: «عشق» را باید خارج از ایران ساخت
  • شرکت ۲۸ کشور دنیا در جشنواره بین‌المللی پوپک