Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شاتا، رضا رحمانی در نشستی با حضور  رئیس مجلس شورای اسلامی، وزرای راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی و کار، روسای برخی کمسیون‌های تخصصی و نمایندگان برخی دستگاه‌ها و بانک مرکزی با محوریت حمایت از تولید، گفت: امروز یکی از چالش‌های مهم و موثر در حوزه تولید، مسائل مربوط به تامین منابع مالی واحد‌های تولیدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طبق نظرسنجی انجام گرفته توسط اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران از ۴۰۰ تشکل صنعتی و معدنی کشور، آمار‌ها نشان می‌دهد که رتبه نخست مشکلات مطروحه در مورد دسترسی آسان به منابع مالی، تامین سرمایه در گردش و مسائلی از این دست است.

وی ادامه داد: قاعدتا مشکلات و مسائل بخشی از عملکرد ما را تحت الشعاع قرار می‌دهد و می‌توان گفت پارامتری موثر در شرایط تولید امروز کشور است و در شرایط موجود باید با تغییر نگرشی اساسی در روند حمایت از تولید به ویژه در حوزه تامین منابع مالی در سطح کشور مواجه باشیم.

ضرورت هماهنگی و تعامل بانک‌ها

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: انتظار می‌رود بانک مرکزی یک سیاست تعادلی متناسب با شرایط روز در حوزه پولی و تامین منابع مالی حوزه تولید در پیش بگیرد تا نتایج عملی حمایت بانک‌ها از صاحبان صنایع را بیش از پیش مشاهده کنیم.

وی افزود: موارد مطروحه در خصوص عملکرد بانک‌ها در حوزه اعطای تسهیلات، نافی خدمات خوب ارائه شده در برخی بخش‌های دیگر نیست و ما از همه عوامل بانکی همراه و یاری کننده بخش تولید تقدیر و تشکر می‌کنیم.

رحمانی با بیان اینکه شرایط حاضر می‌طلبد هماهنگی بهتری بین بانک مرکزی و وزارت صنعت، معدن وتجارت ایجاد و همچنین در اعطای تسهیلات و تامین منابع واحد‌های تولیدی، بانک‌ها هم نگرشی تعاملی تری داشته باشند افزود: در این ایام و با وجود بسیاری از مشکلات تحمیلی، بسیاری از بخش‌ها و دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی برای بهبود شرایط کمک حال حوزه تولید هستند که جای تقدیر دارد.

رحمانی اعلام کرد: طی نامه نگاری انجام گرفته با بانک مرکزی درخواست ۳۶۰ هزار میلیارد توان تسهیلات برای بخش تولید کردیم که حدود ۸۴ هزار میلیارد تومان مربوط به تسهیلات سرمایه ثابت می‌باشد.

نیاز به ۳۹ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های بالای ۶۰ درصد

وزیر صمت گفت: برای طرح‌های صنعتی و معدنی با پیشرفت بالای ۶۰ درصد نیازمند ۳۹ هزار میلیارد تومان تسهیلات هستیم که در صورت تحقق و تامین، این واحد‌ها امسال وارد عرصه تولید می‌شوند و اشتغالزایی خوبی در سطح کشور ایجاد می‌شود.

وی تصریح کرد: هم اکنون طرح‌های صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالا در کشور داریم که نیازمند تامین منابع مالی برای تسریع در بهره برداری هستند و در صورت حصول این مهم، می‌توانند به تولید اقلام کالایی بپردازند که در واردات آن‌ها با محدودیت‌های داخلی و خارجی مواجه هستیم.

بیشتر بخوانید: هر ماه چند طرح بزرگ صنعتی و معدنی آماده افتتاح خواهیم داشت

لزوم ایجاد صندوق‌های مالی تخصصی

رحمانی بیان کرد: امسال یکی از محور‌های برنامه ریزی وزارت صنعت، معدن و تجارت، شیوه‌های جدید تامین مالی است و به این منظور با بانک مرکزی و بورس هم مشورت کردیم که نتایج خوب آن بزودی مشاهده خواهد شد.

وی افزود: ایجاد صندوق‌های مالی تخصصی در بخش تولید امروز یک ضرورت غیر قابل انکار است و پیگیری راه اندازی آن‌ها با کمک بخش‌های دولتی و خصوصی و دولتی در دستور کار است.

ممنوعیت واردات ۱۴۴۸ قلم کالا به کشور

وزیر صنعت، معدن و تجارت: در سال گذشته ممنوعیت واردات هزار و ۳۳۹ قلم انواع کالا به کشور از طرف وزارت صنعت، معدن و تجارت و در ثبت سفارش‌ها اعمال شده بود که امسال در سه ماهه نخست سال و بنابر گزارش‌های دریافتی مبنی بر تولید نمونه مشابه داخلی، برای ۱۴۸ قلم کالای دیگر هم ممنوعیت واردات لحاظ کردیم.

برگزاری نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل

رحمانی با اشاره به برگزاری نمایشگاه ساخت داخل در تیرماه گفت: برگزاری نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل در راستای منویات رهبری و با دعوت از همه گروه‌های موثر در رفع نیازمندی‌های صنعتی کشور از ۲۷ تیر ماه برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به شرکت‌های حاضر در این نمایشگاه بیان کرد: شرکت‌هایی که نیازمندی‌های صنعتی و معدنی کشور را بومی سازی می‌کنند و مانع واردات نمونه‌های مشابه خارجی به کشور می‌شوند به جد و با بهره گیری از همه ابزار‌های ممکن مورد حمایت قرار خواهیم داد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی صنعت تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۹۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروشگاه‌ها تامین مالی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، جلسه کارگروه تنظیم بازار شهرستان یزد با حضور مدیران فروشگاه‌های عضو سکو‌های تنظیم بازار و مسئولان دستگاه‌های متولی این موضوع برگزار شد.

سید محمدرضا مدرسی بر لزوم ارتقای کیفیت خدمت رسانی فروشگاه‌های عضو سکو‌های تنظیم بازار تأکید کرد و گفت: مقرر شد فروشگاه‌های عضو سکو‌های تنظیم بازار با استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی در شهر یزد معرفی شوند.

وی افزود: همچنین قرار شد تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات صورت گیرد تا بتوانند کالا‌های متنوع‌تر و با کیفیت تری را تهیه و به مردم عرضه کنند.

فرماندار یزد اظهار داشت: مقرر شد با پیگیری اجرایی شدن مصوبه کارگروه تنظیم بازار بتوانند اقلام و کالا‌ها را با سود و هزینه تمام شده کمتری به مردم عرضه کنند.

وی تأکید کرد که با استفاده از کالا‌های تولید شده در یزد، اقلام با قیمت کمتر و سرعت بیشتری در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین
  • بانک‌ها باید ۱۵ درصد از منابع خود را در اختیار بخش کشاورزی قرار دهند
  • اعلام جزئیات جدید درباره واردات خودرو جانبازان؛ اول جانبازان بالای ۷۰ درصد، بعد جانبازان ۵۰ درصد
  • آمارهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از مصرف داروی ایرانیان
  • عددهای عجیب از واردات و مصرف داروی ایرانی‌ها
  • فروشگاه‌ها تامین مالی می‌شوند
  • راه‌اندازی پلتفرم آموزشی مهارت‌افزایی برای مشمولان نظام وظیفه/ایجاد نئو بانک صنعتی
  • بانک مرکزی مسئول قیمت نهایی کالا‌ها نیست