Web Analytics Made Easy - Statcounter

انگلیس خبیث دزدی دریایی میکند و کِشتی ما را میدزدد؛ جنایت میکنند و شکل قانونی به آن میدهند.جمهوری اسلامی و عناصر مؤمن نظام، این خباثتها را بی‌جواب نمیگذارند. به گزارش جنوب نیوز، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (سه شنبه) در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور با اشاره به «ضرورت سلوک و رفتار مردمی ائمه جمعه»، نماز جمعه را امری بسیار مهم، «تأمین کننده نیاز جامعه به ذکر و اجتماع و همدلی» و «زمینه ساز استقرار گفتمان های عالی و بصیرت بخش» خواندند و با انتقاد شدید از رفتار طلبکارانه اروپایی ها و عمل نکردن آنها به ۱۱ تعهد برجامی‎شان تأکید کردند: روند کاهش اجرای تعهدات ایران قطعاً ادامه خواهد یافت و توفیقات ملت و نظام جمهوری اسلامی در مقابل چشمان حسرت زده غربی ها روز به روز بیشتر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار که در ایام چهلمین سال برپایی نماز جمعه بعد از پیروزی انقلاب صورت گرفت، ضمن تبریک ایام میلاد حضرت امام رضا(ع)، «توجه دادن دلهای مردم به ذکر الهی» را از ویژگی های مهم نماز جمعه برشمردند و افزودند: ویژگی دیگر نماز جمعه، «اجتماع مؤمنان» و «زمینه‌سازی برای همدلی، یکپارچگی و تألیف قلوب» است.

ایشان با اشاره به گستردگی نهاد نماز جمعه در سراسر کشور به عنوان یک زنجیره و شبکه بهم پیوسته، خاطرنشان کردند: این مجموعه گسترده توانایی نهادینه کردن عالی ترین و دشوارترین گفتمان ها در موضوعات اصلی و ضروری کشور را دارد که این، از ویژگیهای برجسته نمازجمعه است.

رهبر انقلاب اسلامی، ائمه جمعه سراسر کشور را به تبیین اهمیت و جایگاه نماز جمعه، توصیه مؤکد کردند و در جمع بندی اولین محور از سخنان خود، گفتند: بدانیم که نماز جمعه، مسئولیت بزرگ و سنگینی است که ویژگی های ممتازی دارد و باید این فرصت را مغتنم شمرد.

حضرت آیت الله خامنه ای، محور دوم سخنان خود را به «لزوم توصیه به تقوا» در خطبه های نماز جمعه اختصاص دادند و افزودند: یکی از نیازهای امروز جامعه ما تقوا است که زمینه ساز حل مشکلات مادی و معنوی جامعه خواهد شد، اما این تقوا باید به‌صورت مصداقی و عینی در خطبه های نماز جمعه تبیین شود و نه به‌صورت توصیه کلی و بدون بیان مصادیق.

ایشان «تقوا در فضای مجازی» را از نیازهای جامعه دانستند و افزودند: یکی از گرفتاری های امروز ما، رواج دروغ، تهمت، شایعه و مسائلی از این قبیل در فضای مجازی است که باید در خطبه های نماز جمعه لزوم رعایت تقوا در فضای مجازی، تبیین شود.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: «بیان چگونگی رعایت تقوا در مسائل خانوادگی و وظایف پدران و مادران در تربیت دینی و اخلاقی فرزندان»، «بیان مصادیق تقوا در روابط زوجین و در مسائل مربوط به اسراف در جامعه» و نیز «اجتناب از دروغ و تهمت در کسب و کار و معاملات»، از جمله مصادیق عینی و عملی تقوای مورد نیاز جامعه است که باید در نمازهای جمعه بیان شوند.

حضرت آیت الله خامنه ای یکی دیگر از مصادیق رعایت تقوا را، «اجتناب از ناامید کردن جوانان» برشمردند و افزودند: برخی‌ها در مدارس، دانشگاهها و حتی در محیط های کسب و کار، به‌گونه‌ای صحبت می کنند که جوان از آینده ناامید می شود. ناامید کردن جوان یعنی گرفتن فرصت و قدرت عنصر جوان از کشور و جامعه اسلامی و این خود یک منکر است.

«سلوک عملی ائمه جمعه و نحوه ارتباط آنان با مردم» سومین محوری بود که رهبر انقلاب اسلامی به آن پرداختند.

حضرت آیت الله خامنه ای گفتند: رفتار و عمل ائمه جمعه باید به‌گونه‌ای باشد که مردم از آن دین، تقوا، صداقت و انقلابی گری را استشمام کنند.

ایشان «مردمی بودن و اُنس با مردم به‌صورت واقعی و غیرتصنعی» را از ضروریات سلوک عملی ائمه جمعه برشمردند و افزودند: پیگیری مشکلات مردم با چهره باز و گشاده، اجتناب از رفتن به سمت صاحبان ثروت و قدرت و افراد چرب‌زبان، و مراقبت از نزدیکان و فرزندان، از موارد مهم در سلوک عملی ائمه جمعه است.

رهبر انقلاب اسلامی در بیان نکته چهارم با تأکید بر «ضرورت غنی‌سازی خطبه‌های نمازجمعه» گفتند: خطبه‌ها باید پر مغز، آموزنده، راهگشا و حاوی پاسخ به سؤالات مختلف مردم به‌ویژه جوانان باشد.

ایشان «ارتباط و انس با جوانان» را بهترین راه درک مسائل و ابهامات ذهنی آنان دانستند و به ائمه جمعه توصیه کردند هر هفته وقت مشخصی را به دیدار با جوانان اختصاص دهند تا بتوانند خطبه‌های قابل استفاده بیان کنند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای «استفاده از جوانان مؤمن، با فکر و مورد اعتماد را در ستادهای نمازجمعه» ضروری خواندند و به ائمه جمعه توصیه مؤکد کردند خطبه‌ها را کوتاه، بلیغ و رسا بیان کنید.

رهبر انقلاب اسلامی «حمایت از جهت‌گیری‌ها و جریانهای انقلابی» را از وظایف ائمه جمعه کشور برشمردند اما تأکید کردند: در عین حمایت از جریانهای انقلابی باید به همه طرفها روی خوش نشان دهید.

«حمایت از تشکلهای جوان و خودجوش فرهنگی در سراسر کشور» و «اتخاذ مواضع انقلابی و منطبق با سیاستهای نظام» دو توصیه مؤکد دیگر رهبر انقلاب به ائمه جمعه بود.

ایشان خاطرنشان کردند: کشور با «روحیه انقلابی» قابل پیشرفت کردن است و با حرکت انقلابی به اوج تکامل می‌رسد و هرگونه کوتاه آمدن از این مواضع، نه فقط به ضرر انقلاب بلکه به ضرر ملت، کشور و آینده ایران خواهد بود.

رهبر انقلاب اسلامی، ائمه جمعه را از برخورد با دستگاهها در نمازجمعه پرهیز دادند و افزودند: گاهی یک منکر و مشکل بزرگ وجود دارد که با وجود پیگیری‌های مکرر حل نمی‌شود، بیان این موارد که خیلی هم نادر است، در نماز جمعه ایراد ندارد اما نباید به محض دیدن مشکلی در دستگاههای دولتی، قضایی و یا مراکز دیگر، آن را در خطبه‌ها مطرح کرد، چرا که تأثیر مثبت ندارد، موجب افزایش شکافها و اختلافها می‌شود و مردم را دچار تشویش می‌کند.

ایشان طرح عملکردهای مثبت و امیدبخش در نماز جمعه را کاملاً ضروری خواندند و افزودند: حرکتی در زمینه رونق تولید در کشور شروع شده که لازم است مصادیق این جریان امیدبخش در خطبه‌ها بیان شود.

حضرت آیت الله خامنه‌ای، تمرکز دستگاههای تبلیغاتی دشمن بر «ناکارآمدنمایی نظام» و «ناامید کردن مردم» را یادآور شدند و افزودند: باید با بیان واقعیات امیدبخش، مردم را در مقابل هجوم رسانه‌های بیگانه کمک کرد.

رهبر انقلاب اسلامی بخش پایانی سخنانشان را به مسائل جاری و کلی کشور اختصاص دادند و تأکید کردند: خوشبختانه ملت و نظام، عظمت و اقتدار و ثبات خود را به دنیا نشان داده‌اند و به دشمنان تحمیل کرده‌اند.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به اذعان عمدتاً پنهان مقامات کشورهای مختلف در مذاکرات گوناگون و سطح بالای سیاسی جهان گفتند: حتی در مذاکرات و محافلی که ما حضور نداریم، حرف از قدرت ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی در میان است که این واقعیت نشان می دهد نظام مردمی ایران توانسته است عظمت و اقتدار خود را به کوری چشم دشمنان، به اثبات برساند.

رهبر انقلاب اسلامی، «دست یاری پروردگار» را عامل اصلی ایستادگی و موفقیت ملت در مقابل فشارها و توطئه های چهل ساله دشمنان خواندند و افزودند: اقتدار روزافزون جمهوری اسلامی در مقابل چشمان حسرت زده دشمنان، نشانه‌ی بی‌تردیدِ حمایت خداوند متعال از انقلاب اسلامی و ملت ایران است.

حضرت آیت الله خامنه ای در ریشه یابی برخورد گستاخانه غربی‌ها از جمله اروپایی‌ها با ایران در مسائل جاری برجامی، به خصلت «تکبر» آنان اشاره کردند و گفتند: خودبزرگ بینی موجب می شود غربی‌ها نتوانند حقایق را درک کنند، البته این تکبر در مقابل ملتها و کشورهای ضعیف برای آنان موفقیت به همراه می آورد، اما در مقابل ملتهایی که نمی هراسند و از حق خود دفاع می کنند، غربی ها را دچار شکست می کند.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به سخنان صریح وزیر امور خارجه درباره ۱۱ تعهد برجامی اروپایی‌ها در مقابل ایران و عمل نکردن آنها حتی به یک تعهد، گفتند: وزیر امور خارجه که واقعاً زحمت هم می‌کشد و ملاحظات دیپلماتیک هم دارد، به صراحت از عمل نکردن اروپایی‌ها حتی به یکی از تعهداتشان سخن می گوید.

ایشان خاطرنشان کردند: ما به تعهدات خود در برجام و حتی بالاتر از آن عمل کرده‌ایم و حالا که به علت رفتار آنها شروع به کاهش اجرای تعهداتمان کرده ایم، اروپایی‌ها طلبکارانه و با پررویی می گویند چرا این کار را می کنید.

ایشان تأکید کردند: شما اروپایی‌ها که هیچ یک از تعهدات خود را اجرا نکرده اید، به چه حقی از ما می‌خواهید که به تعهدات خود پایبند باشیم؟ بدانید که ما تازه کاهش تعهدات را شروع کرده‌ایم و این فرایند قطعاً ادامه خواهد یافت.

رهبر انقلاب با انتقاد بسیار شدید از دزدی دریایی انگلیسی‌های خبیث گفتند: آنها که خباثتشان برای همه آشکار است کشتی ما را با راهزنی دریایی ربوده‌اند اما سعی می کنند به آن شکل قانونی بدهند. البته عناصر مؤمن در جمهوری اسلامی این کارها را بی جواب نمی گذارند و در فرصت و جای مناسب پاسخ خواهند داد.

رهبر انقلاب اسلامی با ابراز خرسندی از دل بریدن ملت و مسئولان از بیگانگان افزودند: به برکت این دل بریدن، کشور از درون در حال جوشیدن است و این حرکت تحسین برانگیز حتماً به موفقیت‌های بیشتری منجر خواهد شد.

ایشان توانمندی‌های افتخارآفرین دفاعی کشور را نتیجه فشارها و دل بریدن از بیگانگان در دوران دفاع مقدس خواندند و افزودند: حرکت کنونی نیز به برکت تکیه بر خود در زمینه های مختلف از جمله اقتصادی به نتایج مهمی خواهد رسید.

رهبر انقلاب افزایش مراجعه دستگاههای دولتی به جوانان مبتکر، فعال و خوشفکر را از جمله نتایج دل بریدن از بیگانگان دانستند و تأکید کردند: استمرار جوشش درونی به فضل الهی به استغنای واقعی ایران عزیز از بیگانگان منجر خواهد شد.

پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، نمازجمعه را از برکات انقلاب و از عوامل اصلی حفظ نظام اسلامی خواند و افزود: امروز در ۹۰۰ شهر نمازجمعه اقامه می‌شود و در طی ۴۰ سال گذشته با برگزاری بدون وقفه ۲۰۷۹ هفته نماز جمعه حدود ۲۰۰ هزار ساعت محتوا در خطبه‌های نمازجمعه شهرهای کشور ارائه شده است.

حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری، نماز جمعه را رسانه‌ای موثر خواند وخاطرنشان کرد: نهاد نمازجمعه به عنوان قرارگاه مردمی تحقق بیانیه گام دوم، هدف اصلی خود را دستیابی به نمازجمعه تراز انقلاب اسلامی با ویژگی‌هایی همچون جامعه پردازی و تمدن سازی قرار داده و ائمه جمعه سعی می‌کنند نقش خود را در تبیین گفتمان انقلاب اسلامی متناسب با شرایط کنونی و نیازهای جامعه ایفا کنند.

منبع: جنوب نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۲۹۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با نگاه منصفانه می‌توان جمله به‌قله نزدیک می‌شویم رهبر انقلاب را بهتر درک کرد

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه؛ محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه روز دوشنبه در روند حضور چند ساعته خود در دانشگاه آزاد اسلامی، در نشست صمیمانه با جمعی از دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی حاضر شده و به سوالات، دغدغه‌ها و موضوعات مطرح شده توسط حاضران پاسخ داد.

️محمدطیب صحرایی در ابتدای سخنان خود در این نشست با اشاره به عملیات غرورآفرین "وعده صادق" که در روزهای اخیر انجام شد، گفت: ایران اسلامی با اجرای این عملیات که از حداقل توانایی‌های نظامی در آن استفاده شده بود، واژه "ما می‌توانیم" را به جهانیان نشان داد.

وی یادآور شد: رژیم صهیونیستی درحالی که از فناوری‌های ‌دفاعی ۱۰ قدرت بزرگ جهان برای دفاع از خود بهره می‌برد و تمام تلاش خود را کرد که موشک‌های ایران در آن زمین ننشیند، اما این موشک‌ها توانستند با موفقیت از این لایه‌ها عبور کنند و به اهداف از پیش تعیین شده اصابت کنند.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: اشتباه محض است که کسی فکر کند ما تنها یک رژیم صهیونیستی محدود در یک محدوده جغرافیایی را موشک باران کردیم؛ در واقع در طول یک هفته گذشته دیرباورترین افراد اگر منصف باشند خواهند گفت که جایگاه جمهوری اسلامی ایران با پنج دهه قبل در جهان قابل مقایسه نیست.

صحرایی با بیان اینکه به تعبیری این عملیات به نوعی کاروان شادی پهپادی و موشکی بود، ادامه داد: ایران در این عملیات پهپادهای خود راتعمداً و با اعلام قبلی به جهان، به‌سوی اسرائیل فرستاد و شاید به تعبیری با شوی تبلیغاتی به هدف رسید و دنیا فهمید که ما رژیم صهیونیستی را زدیم و آنها باید بدانند نتوانستند با تمام امکانات روز خود جلوی ما را بگیرند و این به معنای توانمندی و اقتدار است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "به‌قله نزدیک می‌شویم"، گفت: ما چه به‌عنوان یک مسلمان و چه به‌عنوان یک ایرانی و یا یک ایرانی مسلمان اگر منصفانه به گذشته و حال خودمان نگاهی بیاندازیم این جمله مقام معظم رهبری را بهتر درک می‌کنیم.

وی در به پاسخ به انتقاد یک نفر از دانشجویان در خصوص وضعیت فعلی فرودگاه کرمانشاه، گفت: ما فرودگاه کرمانشاه را در شرایطی تحویل گرفتیم که باند اصلی فرودگاه به‌علت عدم رسیدگی‌های به موقع دچار ترک‌های عمیقی شده بود و در حالی که در گذشته می شد وضعیت نامناسب این فرودگاه را با ۸۰ میلیارد تومان بازسازی کرد تا این لحظه ۸۵۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده است اما پیش‌بینی می‌شود که فرودگاه کرمانشاه تا اوایل تابستان سال ۱۴۰۳ دوباره زیر بار پرواز قرار گیرد.

صحرایی با بیان اینکه یکی از محورهای توسعه و از ظرفیت‌های بزرگ استان بحث گردشگری است، اضافه کرد: برای فعال ساختن این اهم، زیرساخت‌های حمل و نقل اعم از راه، فرودگاه و راه آهن اهمیت ویژه‌ای دارند و مورد توجه است.

وی در ادامه در خصوص وضعیت راه آهن کرمانشاه، یادآور شد: راه آهن کرمانشاه به دلیل افتتاح ناقص، ایمنی لازم و امکان افزایش سرعت قطار برای سرعت بالای ۶۰ کیلومتر را ندارد که این به معنای عدم بهره‌وری است و رفع این نقص به بودجه‌ای بیش از یک‌هزار میلیارد تومان احتیاج دارد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه به برکت و سوغات اربعین، سال گذشته ۲۸۰ کیلومتر از راه‌های اصلی استان بهسازی شده و تعداد نقاط حادثه خیز استان از ۱۹ نقطه به ۹ نقطه کاهش یافت افزود: پیش‌بینی میشود تا شهریورماه امسال این ۹ نقطه نیز حذف شود.

مقام ارشد دولت در استان کرمانشاه با اشاره به وضعیت مرز خسروی برای اربعین امسال نیز گفت: در حوزه اربعین بخشی از امور آن برعهده استانداری است که با تلاش و جدیت در حال پیگیری است تا این مرز با توجه به ظرفیت‌هایی که وضعیت فعال‌تری داشته باشد.

صحرایی در ادامه در پاسخ به انتقاد وارد شده در خصوص عدم وجود دانشکده فرهنگ و هنر در کرمانشاه، گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته مقرر شد که رشته فرهنگ و هنر را در دانشگاه آزاد اسلامی و رشته میراث فرهنگی و گردشگری از طریق دانشگاه رازی درخواست شود و شاهد تأسیس این رشته‌ها در استان باشیم.

استاندار کرمانشاه خاطرنشان کرد: وظیفه امروز من و شما این است که تلاش کنیم که کرمانشاه در این وضعیت، جایگاه خوب‌تری برای خودش فراهم کند.

محمدطیب صحرایی در پاسخ به مطالبه یکی از دانشجویان و در ارتباط با مسائل پیش آمده در شورای شهر و شهرداری کرمانشاه، اظهار داشت: پیش‌تر یک فرصت سه ماهه‌ به اعضا شورای شهر کرمانشاه داده شده که با توجه به اینکه در اواخر آن فرصت هستیم طی هفته‌های آینده جلسه‌ای با اعضای محترم این شورا ترتیب داده می‌شود و مطابق آن یک راه حل قانونی بررسی می‌شود.

وی ادامه داد: متاسفانه به همین دلایل هنوز بودجه شهر کرمانشاه را مصوب نداریم و با دو دوازدهم بودجه، شهرداری کارش را در سال جاری آغاز کرده است و این‌ها نارسایی‌هایی است که در زندگی مردم اثر منفی می‌گذارد و همین باعث شد که به ناچار مستقیماً در کارهای شهرداری کرمانشاه برای الگوسازی و نشان دادن راه ورود پیدا کنیم.

صحرایی در پاسخ به مطالبه یکی از دانشجویان مبنی بر تعطیل بودن شهربازی کرمانشاه پس از گذشت سال‌ها، گفت: شهربازی یکی از دغدغه‌های ما در مجموعه مدیریت استان بوده اما با توجه به اینکه مجموعه شهربازی کرمانشاه معارض حقوقی دارد مشکلاتی را در این راه ایجاد کرده اما با پیگیری‌های مکرر درصدد رفع این مشکل هستیم تا بتوانیم وارد فاز اجرایی شویم.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه از بدو ورود به استان اعلام کرده‌ام دانشگاه‌های باید به صورت فعال‌تر نقش بپذیرند، افزود: در این راستا از دانشگاه انتظار می‌رود مسائل مورد توجه خود و استان را معرفی، راهبری و با ارایه راهکار در حل آن نقش قبول کند.

وی در پایان ضمن دعوت به همکاری و پذیرش راهکارها از جامعه دانشگاهی، گفت: در این زمینه کاملا مشتاق و منتظر پیشنهادهای دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه است.

اختصاص بودجه دولتی به دانشگاه آزاد، کریدور گردشگری، رسیدگی به تخلفات و مفاسد، تشکیل شورای دانشجویی، معرفی مرز خسروی، حمایت از تشکل‌های دانشجویی، ساماندهی محلات حاشیه نشین، واگذاری بیمارستان سینا به دانشگاه آزاد اسلامی، فراهم کردن بسترها برای نقش آفرینی جوانان در عرصه های مختلف و استفاده از نظرات نخبگان از دیگر مسائلی بود که در این جلسه مطرح شد و استاندار کرمانشاه به پاسخ آن‌ها پرداخت.

خبرنگار: نرگس نوری

انتهای خبر/

کد خبر: 1228230

دیگر خبرها

  • ائمه جمعه عامل اتحاد و همدلی در شهرها باشند
  • تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح اتمی + عکس
  • (اینفوگرافیک) تمام «نه»‌های رهبر انقلاب به سلاح اتمی
  • رهبر معظم انقلاب: هدف از تحریم، در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است تا از خطوط استعماری و استکباری تبعیت کند/ بعضی انشاءالله خیرخواهانه توصیه می‌کنند که با آمریکا {کنار بیاییم}؛ یک چیزی می‌گویم گوش کنید، توقعات این‌ها تمامی ندارد
  • ببینید | رهبر انقلاب: هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است
  • رهبر انقلاب: با جهش تولید، جیب و دست کارگر پر می‌شود /هدف از تحریم در تنگنا گذاشتن نظام جمهوری اسلامی است
  • با نگاه منصفانه می‌توان جمله به‌قله نزدیک می‌شویم رهبر انقلاب را بهتر درک کرد
  • نماز جمعه ‌به هیچ عنوان نباید وارد فضای ‌جناحی و گروهی شود
  • آیت الله نورمفیدی در گردهمایی ائمه جمعه منطقه یک: فضای محتوایی نماز جمعه نباید وارد فضای جناحی و گروهی شود
  • مساجد و ائمه جماعات قزوین به کانون‌های فرهنگی تبدیل شوند