Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا؛ صفرعلی ماکنعلی روز سه شنبه در نشست خبری افزود: سال ۹۶ با معدوم‌سازی ۲۶ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه پرنده با بحران آنفلوآنزای فوق حاد در کشور مواجه بودیم که اقدامات پیشگیری و بهداشتی از سال ۹۷ تاکنون ما را به این رتبه جهانی رساند.

وی گفت: این وضعیت صادرات بیش از پیش فرآورده های طیور را در بر خواهد داشت به طوری که از ابتدای امسال تاکنون ۱۵ هزار تن تخم مرغ به خارج کشور صادر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی از کاهش ۸۵ درصدی کانون های تب برفکی در ۱۰ سال اخیر خبر داد و گفت: در ارتباط با پیشگیری و اقدام در بحران جزو کشورهایی بودیم که مورد تشویق سازمان بهداشت جهانی به خصوص در سیل های اخیر قرار گرفتیم.

وی درباره نحوه خدمات آموزشی و بهداشتی در کشورهایی مانند افغانستان توضیح داد: طبق مصوبات کشوری هرگونه خدمات آموزشی برای استان‌های همجوار کشورهای همسایه دارای محدودیت است اما پروتکل های دوجانبه در بحث های مختلف بهداشتی با کشور افغانستان منعقد کرده و امیدواریم بتوانیم با پیگیری های مجدانه همکاری های مرزی استان‌ها را تقویت کنیم.

ماکنعلی گفت: خراسان جنوبی ظرفیت خوبی در زمینه پرورش شتر دارد که در طرح حمایتی دامپزشکی برای ورود شتر مولد از کشورهای همسایه به اندازه مورد نیاز قرار گرفته و از ابتدای امسال تاکنون ۲ هزار و ۲۰۰ راس گوسفند و ۹۹ نفر شتر مولد وارد این استان شده است.

وی افزود: در این طرح واحدهای شترداری تعطیل و نیمه تعطیل استان حمایت می شوند و بنا به ظرفیت درخواستی، محدودیتی برای ارتقای شترداری وجود نخواهد داشت.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی اظهار داشت: هر طرحی با مخالفت‌هایی هم رو به رو می شود اما متخصصان در سطح ملی به این نتیجه رسیده اند که شتر مولد وارد شود و به طور حتم مطالبات بهداشتی سازمان دامپزشکی با قاطعیت صورت خواهد گرفت تا از سرمایه دامی حراست و صیانت شود.

وی در ارتباط با قاچاق دام که به عنوان علت گرانی گوشت مطرح شده است گفت: کشور سال‌های متمادی درگیر خشکسالی‌هاست و این خشکسالی بر وضعیت مرتع و دام سبک و سنگین تاثیر گذاشته است، قاچاق دام همواره وجود داشته و دستگاه‌های نظارتی هم زحمات فراوانی در این زمینه متحمل شده اند اما شایعات گرانی گوشت به دلیل قاچاق دام درست نیست.

ماکنعلی افزود: در ارتباط با بیماری‌هایی همچون تب کریمه کنگو به هیچ وجه بحران در کشور وجود ندارد اما از نظر علمی می توان سطح را براساس ابتلا و فوت مشخص کرد که جمهوری اسلامی ایران با توجه به وجود عشایر که بیشتر درگیر عوامل ابتلا هستند از بسیاری کشورها وضعیت بهتر و قابل قبولی دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پرندگان جمهوری اسلامی ایران سازمان بهداشت جهانی قاچاق گرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۰۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام 13 هزار بازدید بهداشتی در طرح تشدید نظارت های بهداشتی

جام جم آنلاین - خوزستان، ناصر عسکری فرد با اعلام این خبر گفت: در زمان اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی از ۱۹ اسفند ماه سال 1402 لغایت 21 فروردین ماه 1403 تعداد 13 هزار بازدید بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در سطح استان صورت گرفته است.

 

 مدیرکل دامپزشکی خوزستان افزود: در این بازدید‌های بهداشتی بالغ بر 10 هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی مشکوک توسط کارشناسان بهداشتی استان ضبط گردید که از این مقدار بیش از 7 هزار کیلوگرم، برابر دستورالعمل‌های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور معدوم سازی و از چرخه مصرف انسانی حذف گردید.

 

وی در ادامه بیان کرد: در این بازه زمانی بیش از یک هزار و 300 تن گوشت قرمز و حدود 9 هزار و 500 تن گوشت مرغ کشتار روز در کشتارگاه‌های دام و طیور استان تحت نظارت‌های شرعی و بهداشتی کارشناسان دامپزشکی استان تولید و وارد بازار مصرف گردید.

 

عسکری فرد با اشاره به پلمب 7 واحد عرضه فرآورده خام دامی متخلف در طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی گفت: این واحد‌های متخلف بهداشتی با حکم مراجع قضایی استان پلمب شدند.

 

مدیرکل دامپزشکی خوزستان تاکید کرد: هم استانی‌های گرامی در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای فرآورده‌های خام دامی توجه داشته باشند و فرآورده‌های خود را از مراکز مجاز که تحت نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی استان تولید می‌شوند خریداری نمایند و از خرید هرگونه گوشت و لاشه‌هایی که در کنار معابر و جاده‌ها به صورت غیرمجاز کشتار می‌شوند اکیدا خودداری کنند.

دیگر خبرها

  • کشف ۳۰۰ کیلوگرم گوشت قاچاق بوفالو
  • نظارت دامپزشکی بر صادرات فرآورده خام دامی و خوراک آبزیان از مرز چذابه
  • ۸۱ هزار کیلوگرم فرآورده دامی فاسد در استان تهران معدوم شد
  • کشف گوشت قاچاق بوفالو در قشم
  • معدوم سازی بیش از ۶۰۰ تن فرآورده‌های خام دامی ناسالم در خوزستان
  • معدوم شدن حدود ۱۶ تُن فرآورده خام دامی در اصفهان
  • معدوم شدن ۱۵ هزار تن انواع فرآورده خام دامی غیر بهداشتی
  • صدور کد صادراتی IR در یک کارخانه لبنی در استان مرکزی
  • انجام 13 هزار بازدید بهداشتی در طرح تشدید نظارت های بهداشتی
  • ترانزیت ۲۰ تن موی بز از طریق مرز لطف آباد شهرستان درگز