Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، حسین بابایی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به حواشی و ابعاد مختلف اختلاس رخ داده در سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ملایر اظهارداشت: طی بازدید‌های انجام انجام شده از سازمان آتش نشانی و گلایه تعدادی از آتش‌نشانان از یک موضوع خاص، تذکرات لازم به مدیر عامل سازمان داده شد و آن موضوع را مورد بررسی قرار دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: با بررسی دقیق اسناد و مدارک و اسناد مالی سازمان از طریق یک فایل بانکی متوجه اختلاس رخ داده شدیم که در این راستا ۳ متهم پرونده شامل مدیر عامل سازمان، مسئول امور مالی و مسئول حقوق و دستمزد سازمان آتش نشانی شناسایی و تحویل مراجع قضایی شدند.

بابایی با اشاره به اینکه شروع این اختلاس از سال ۹۳ بوده است گفت: هم اکنون کارشناسان شهرداری و دادگستری در حال بررسی اسناد و مدارک پرونده هستند و تاکنون مبلغ ۲۱۶ میلیون تومان از مبلغ اختلاس تأیید شده است.

شهردار ملایر با اشاره به اینکه در این دوره مدیریت شفاف سازی در تمام حوزه‌ها را در اولویت کار شهرداری قرار داده‌ایم، گفت: با توجه به دستورالعمل‌های صادره هیچ پروژه جدیدی نباید شروع شود و در این دوره اتمام پروژه‌های ۲ دوره مدیریت قبلی شهرداری از دیگر اولویت‌های کاری ما بوده است.

وی با تأکید بر اینکه جابه‌جایی نیرو در ۲ دوره قبلی مدیریت شهرداری موجب کاهش راندمان کاری پرسنل شده بود، اظهارداشت: در این دوره یک فضای امن برای پرسنل ایجاد شد تا بدون دغدغه از جابه‌جایی وظایف خود را به نحو مطلوب انجام دهند.

بابایی با بیان اینکه در این دوره جلوی جذب نیرو به شهرداری شهرستان گرفته شده است که اقدام بزرگی به شمار می‌آید، تصریح کرد: حقوق مزایای که هم اکنون بصورت یک ماهه به پرسنل شهرداری ملایر پرداخت می‌شود به اندازه کل حقوق و مزایای یک ساله‌ای است که در سال ۹۰ پرداخت شده است.

شهردار ملایر درباره مطرح شدن موضوع استیضاح شهردار از سوی یکی از اعضای شورای اسلامی شهر اظهار داشت: استیضاح حق طبیعی شوراست و اگر مجموعه شورا فرد بهتری را برای مدیریت شهرداری ملایر سراغ دارند قطعا ضروریست هر چه سریعتر در زمینه معرفی این شخص اقدام کنند.

وی با تاکید بر اینکه طی چند سال حضورمان در شهرداری ملایر از همه رسانه‌ها و مطبوعات شهرستان حمایت کرده ایم و ساختمانی با عنوان سرای اهل قلم در اختیار شان قرار داده ایم و در مقابل انتظار تعامل و همکاری داریم.

بابایی درباره جابه‌جایی تنها دکه روزنامه فروشی شهرستان از اول بازار به دلیل مصوبه ستاد مدیریت بحران شهرستان نیز تصریح کرد: در نظر داریم دکه‌های زیادی را با محوریت کار‌های فرهنگی و مطبوعاتی در مکان‌های مطلوبی در سطح شهر ایجاد کنیم.

وی با اشاره به اینکه استهلاک و سرقت لوازم بهداشتی و تجهیز و بازسازی سرویس‌های بهداشتی هزینه‌های سنگینی به شهرداری تحمیل می‌کند، ابراز کرد: با توجه به حجم زیاد مسافران در فصل تابستان شهرداری ملایر در صدد رفع مشکلات سرویس‌های بهداشتی در سطح شهرستان است.

شهردار ملایر با توجه به اعلام سازمان صنایع دستی منوط به کم بودن شاخص‌های معرفی صنعت منبت در سطح شهرستان از فراخوان شهرداری ملایر برای طراحی المان مبل و منبت خبرداد و افزود: در حال حاضر یک المان از ورودی همدان نصب شده و دو المان دیگر نیز برای ورودی‌های شهرستان توسط شهرداری در دست ساخت است.

انتهای پیام/ب

ماجرای اختلاس در سازمان آتش نشانی ملایر چه بود؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیروی انتظامی آتش نشانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۰۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی سگ‌های بلاصاحب البرز بدون هماهنگی همه شهرستان‌ها نتیجه‌بخش نیست

حمزه صالحی  با اشاره به اینکه در حال حاضر دو پناهگاه نگهداری از سگ‌های بلاصاحب در کرج فعال است، گفت: یکی از این مراکز در حلقه دره و دیگری در باغستان است که هر کدام ظرفیت نگهداری از ۵۰۰ قلاده سگ را دارند.

مسئول محیط شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج ادامه داد: در هر یک از این مرکز یک دامپزشک، یک تکنسین و چهار پرسنل برای حفظ و نگهداری فضای پناهگاه و غذارسانی به سگ‌ها فعالیت دارند.

وی با اشاره به نحوه غذارسانی به سگ‌های این مراکز گفت: روزانه ۵۰۰ کیلوگرم غذا در هر یک از این پناهگاه‌ها توزیع می‌شود.

این مسئول تصریح کرد: طبق دستورالعمل وزارت کشور ما وظیفه داریم سگ‌های بلاصاحب را از مناطق مختلف کرج جمع آوری و به این مراکز انتقال دهیم و بعد از عقیم سازی مجددا در محل قبل خود رها کنیم.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه ساکنین برخی مناطق از تعداد بالای سگ‌های بلاصاحب در محل خود گلایه دارند و شکایت‌ها در این خصوص زیاد است، گاه مجبور می‌شویم سگ‌هایی که از یک محل یا محدوده جمع آوری کرده‌ایم را در مناطق دیگر رهاسازی کنیم.

صالحی افزود: سگ‌هایی که جمع آوری می‌شوند در مرحله اول به پناهگاه انتقال داده شده و بعد از معاینه به بخش قرنطینه منتقل می‌شوند تا از لحاظ سلامت مورد بررسی قرار بگیرند.

وی گفت: اگر سگ‌ها مشکلی نداشته باشند عقیم سازی و برای ۲۰ روز به فضای فنس دار پناهگاه انتقال داده می‌شوند و پس از گذراندن این مدت، مجددا به محلی که جمع آوری شده بوند بازگردانده می‌شوند.

مسئول محیط شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج گفت: البته برخی سگ‌ها که ممکن است بیماری غیرقابل درمانی داشته باشند و سایر سگ‌ها را نیز درگیر کنند و در چنین شرایطی به تشخیص دامپزشک یوتانایز می‌شوند.

وی گفت: البته با توجه به حساسیت‌های حامیان حیوانات و مسائل انسانی، آمار یوتانایزهایی که در سال انجام می‌شود بسیار پایین است.

صالحی با اشاره به تعداد سگ‌هایی که ماهانه عقیم سازی می‌شوند، تصریح کرد: طبق قرارداد، باید ۲۰۰ سگ بلاصاحب در هر ماه عقیم سازی شود ولی با توجه به اهمیت کنترل جمعیت این حیوانات در فضای شهری این آمار بیشتر است و در برخی ماه‌ها به ۴۰۰ قلاده هم می‌رسد.

وی افزود: برنامه عقیم سازی سگ‌های بلاصاحب در برنامه‌ای میان مدت اثر بخش است و به کاهش جمعیت آنها در کرج منجر می‌شود به همین دلیل شهروندان باید صبور باشند و نباید انتظار داشته باشند، با اولین تماس تلفنی دیگر خبری از سگ‌های بلاصاحب در محله‌ای که زندگی می‌کنند، نباشد.

صالحی تاکید کرد: در حال حاضر بیشترین شکایات شهروندان در خصوص تجمع سگ‌های بلاصاحب مربوط به منطقه ۳ است و دلیل اصلی آن همجواری این منطقه با چهارباغ است.

این مسئول تصریح کرد: در تلاشیم طرح جمع آوری سگ‌های بلاصاحب در کل استان توسط یک پیمانکار و به صورت یکپارچه انجام شود چون تا زمانی که شهرستان‌های استان در این خصوص با هم هماهنگ نباشند، ساماندهی به درستی نتیجه نمی‌دهد.

وی گفت: سگ‌ها در حال تردد هستند و اگر برنامه عقیم سازی در شهرستانی به خوبی اجرایی نشود، وضعیت کرج هم تغییر محسوسی نخواهد کرد و هدفگذاری برای کاهش جمعیت سگ‌های بلاصاحب آن طور که باید و شاید محقق نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • حریق ناگهانی خودرو در خیابان نواب قزوین
  • جزئیات آتش‌سوزی در شرق تهران با ۶ کشته
  • اطفای حریق انبار ضایعات در دورود
  • عوامل ساخت و ساز غیرمجاز در شهرکرد دستگیر شدند
  • بیش از ۲ هزار عملیات سازمان آتش‌نشانی شهرداری بوشهر انجام شد
  • ببینید | آتش سوزی مرگبار در شرق تهران
  • ساماندهی سگ‌های بلاصاحب البرز بدون هماهنگی همه شهرستان‌ها نتیجه‌بخش نیست
  • بازدید ۱۵۷ هزار نفری مسافران از موزه‌های همدان
  • بانوی پیرانشهری در حمله خرس به شدت زخمی شد
  • پایش مزارع کلزا در منطقه چنقرالوی پل شهرستان ارومیه