Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزاش روزنامه تایمز لندن، «لوسی فیشر» روز سه شنبه در پیام توییتری نوشت: نیروی دریایی رویال در اوایل ماه سپتامبر (شهریور) سومین ناوجنگی کشتی جنگی اچ‌ام‌اس کنت (HMS Kent) را به آب های خلیج فارس اعزام می کند.

شبکه اسکای نیوز نیز به نقل از وزارت دفاع انگلیس نوشت؛ اعزام ناوهای جنگی به منطقه خلیج فارس در راستای یک برنامه ریزی و عملیات طولانی مدت انگلیس با عنوان «Kipion» در این منطقه است و هیچ ارتباطی با تنش کنونی انگلیس با ایران ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شبکه افزود: ایران این اقدام انگلیس را به عنوان رفتاری تنش آمیز تلقی خواهد کرد اما وزارت دفاع قطعاً می گوید که اعزام ناوهای جنگی در راستای یک طرح برنامه ریزی شده صورت می گیرد.

نیروی دریایی انگلیس علاوه بر ناوچه مونتروز، چهار کشتی مین‌روب و یک کشتی نظامی کمکی در آب‌های غرب آسیا دارد.

رسانه‌های غربی ۱۳ تیرماه جاری خبر توقیف نفتکش «گریس ۱»، حامل نفت ایران را اعلام کرده و مدعی شدند؛ این کشتی به علت نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه سوریه توقیف شده است.

مقام‌های ایرانی با تکذیب ادعای انگلیس، اعلام کردند که سوریه مقصد این نفتکش نبوده و بندر بنی یاس ظرفیت پهلوگیری این شناور عظیم را ندارد.

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان با یادآوری مخالفت‌های اتحادیه اروپا با تحریم‌ها و قوانین فرا سرزمینی، گفت: ادعاهای لندن درباره توقیف نفتکش حامل نفت ایران به لحاظ حقوقی قابل اعتنا نیست و از انگلیسی‌ها می‌خواهیم هر چه زودتر این نفتکش را رها کنند.

سفیر ایران در انگلیس نیز هشدار داد: اگر نفتکش و محموله ایران آزاد نشود، اقدام انگلیس بی پاسخ نمی‌ماند.

وی تصریح کرد که انگلیس با اشتباه محاسباتی در توقیف غیر قانونی نفتکش [ایران] نباید دوباره اشتباه خود را تکرار کند.

هانت عصر شنبه اعلام کرد: اگر مطمئن شویم نفتکش ایرانی به سوریه نمی‌رود، به آزادی آن کمک می‌کنیم.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۱۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت مخابرات ایران، پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی دریافت کرد

به گزارش اداره کل ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت مخابرات ایران، وی با اشاره به تمدید پروانه در قالب الحاقیه شماره ۶، گفت: طبق قانون، پروانه ۱۵ ساله فعالیت شرکت مخابرات در ابتدای سال ۱۴۰۳، نیاز به تمدید داشت که پس از برگزاری جلسات کارشناسی و مدیریتی بین سازمان تنظیم مقررات و شرکت مخابرات، پروانه یکپارچه شبکه و خدمات، توسط آقای دکتر زارع‌پور، وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات، به شرکت مخابرات ایران اعطا شد.

مهندس سلطانی با اشاره به اینکه در الحاقیه شماره ۶، تمام خدمات و فعالیت‌های شرکت مخابرات ایران در بخش‌های مختلف در نظر گرفته شده است، اعلام کرد: طبق این الحاقیه، شرکت مخابرات ایران متعهد به ایجاد ۷ میلیون پوشش خانوار در چاچوب طرح فیبر نوری منازل و کسب‌وکارهاست.

وی با تشریح اهمیت پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها، به عنوان پروژه راهبردی وزارت ارتباطات، افزود: تمدید پروانه شرکت مخابرات با توجه به گستردگی نوع خدمات و ارائه خدمات زیرساختی مخابرات به سایر اپراتورها، اهمیت زیادی دارد که با اعطای پروانه در قالب الحاقیه شماره ۶، زمینه ارائه خدمات بهتر و شایسته‌تر در تمام بخش‌های مرتبط توسط شرکت مخابرات ایران، فراهم شد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: هم‌اکنون صنعت ICT برای پیشرفت و ارائه خدمات در قالب استاندارد‌های جهانی، نیازمند است تا پاسخگوی مشتریان در فناوری‌های نوین باشد که با امضای این تفاهمنامه، مسیر خدمت‌رسانی شرکت مخابرات در طرح پوشش ۲۰ میلیون فیبرنوری وزارت ارتباطات، سریع‌تر و هموارتر شد.

وی ادامه داد: در حاشیه برگزاری جلسه کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات به دکتر زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، آیین اعطای پروانه یکپارچه شبکه و خدمات به مخابرات با حضور آقای دکتر ابراهیم محمودزاده، رئیس هیأت‌مدیره شرکت و اینجانب، برگزار شد.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران خاطرنشان کرد: هدف نهائی از الحاقیه و تمدید‌ پروانه، رفع نقاط ضعف و ارائه بهترین خدمات به مشتریان شرکت مخابرات در حوزه‌های مختلف و افزایش خدمت‌رسانی به مردم است.

وی ضمن تشکر از پشتیبانی‌ها و حمایت‌های وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات از توسعه شبکه مخابراتی کشور گفت: علاوه بر اجرای ۷ میلیون پوشش از ۲۰ میلیون پوشش وعده‌داده‌شده از سوی وزیر محترم ارتباطات، ما با توجه به زیرساخت‌های گسترده شرکت مخابرات در حوزه‌های ثابت و سیار، آماده‌ایم تا یاری‌گر سایر اپراتور‌ها به منظور تکمیل پوشش فیبر‌نوری در این طرح ملی باشیم.

دیگر خبرها

  • تصمیم کادرفنی برای یزدانی و قاسمپور
  • اعزام حسن یزدانی و کامران قاسمپور به تورنمنت رنکینگ جهانی
  • (ویدیو) فوجیان؛ بزرگ‌ترین و پیشرفته‌ترین کشتی جنگی چین
  • فوجیان؛ بزرگ ترین و پیشرفته ترین کشتی جنگی چین (+فیلم و عکس)
  • حمله اوکراین به قدیمی‌ترین کشتی جنگی روسیه که از جنگ جهانی اول و دوم جان به در برد
  • شرکت مخابرات ایران، پروانه یکپارچه شبکه و خدمات ارتباطی دریافت کرد
  • اعزام تیم ۱۱ نفره کشتی فرنگی نوجوانان قم به جام بین المللی صفوی
  • تایم‌لاین تقابل ایران و اسرائیل
  • این موشک برای غرق کردن ناوهای آمریکا ساخته شده است
  • روزشمار / نگاهی به تنش میان ایران و رژیم اسرائیل از 7 اکتبر تا به امروز