Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-16@20:14:57 GMT

درمان نسبی نابینایی با ایمپلنت مغز

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۳۱۹۸۳

یک تیم از متخصصان آمریکایی در مطالعه اخیرشان با ایمپلنت مغز موفق به بازگرداندن نیمی از بینایی به شش فرد نابینا شده‌اند. ناطقان: به نقل از ایندیپندنت، طی این جراحی بسیار حساس پژوهشگران "دانشکده پزشکی بیلور"(Baylor Medical College) در تگزاس و "دانشگاه کالیفرنیا لس‌آنجلس" (University of California Los Angeles) آمریکا موفق به کاشت چند الکترود در قشر بصری مغز این افراد شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الکترودهای کاشته شده تصاویر ویدئویی را مستقیماً به مغز منتقل می‌کند.

"الکس شرت"(Alex Shortt) از کالج دانشگاهی لندن که در این مطالعه دخیل نبود در گفتگو با دیلی میل گفت: این جراحی یک پیشرفت حیرت انگیز و مهم است. پیش از این تمام تمرکز پژوهشگران ایجاد پروتزهای بینایی و کاشت آن در داخل چشم بود و این نیز نیازمند اعصاب بینایی سالم بود.

این فناوری به طور کامل از چشم و اعصاب بینایی عبور می‌کند و اطلاعات حسی را به مغز منتقل می‌کند.

شرت در ادامه افزود: این عمل واقعاً یک "تحول انگاره"(Paradigm Shift) در درمان افراد نابینا محسوب می‌شود. واقعاً پیامی امیدوار کننده است.

البته هنوز اثبات نشده است که آیا می‌توان از این فناوری برای افرادی که نابینا متولد شده‌اند استفاده کرد یا خیر.

متخصصان آمریکایی این مطالعه از تک تک شرکت کنندگان که سال‌ها نابینا بودند خواستند تا به صفحه نمایش کاملاً سیاه رایانه نگاه کنند و مربع‌های سفیدی که به طور تصادفی در مکان‌های مختلف مانیتور ظاهر می‌شد، شناسایی کنند.

در اکثر مواقع، آنها موفق به شناسایی مربع‌ها شدند. "پال فیلیپ"(Paul Phillip)، که برای تقریباً یک دهه نابینا بود، گفت: هنگامی که عینک را به چشم زدم تا غروب با همسرم به پیاده روی روم توانستم محل سنگ فرش‌ها و چمن را بگویم. علاوه بر این توانستم محل قرار داشتن مبل سفیدم را نیز بگویم. اینکه بتوانید حتی نور اشیا را ببینید واقعاً شگفت انگیز است.

"دنیل یوشور"(Daniel Yoshor) جراح مغز و اعصاب و نویسنده ارشد این مطالعه گفت: تیم ما راه طولانی برای رسیدن به موفقیت کامل در پیش دارد. قطعاً این لحظه‌ای هیجان انگیز در علم اعصاب و فناوری اعصاب به شمار می‌آید و من از اینکه کمی بینایی را به نابینایان بخشیده‌ام احساس خوبی دارم. منبع: ایسنا برچسب ها: درمان نسبی ، نابینایی ، ایمپلنت مغز

منبع: ناطقان

کلیدواژه: درمان نسبی نابینایی ایمپلنت مغز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۱۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود نسبی کیفیت هوای تهران

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۷۸ قرار گرفته و وضعیت هوای تهران بهبود نسبی یافته و در شرایط قابل قبول است.

به گزارش مشرق، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد ۷۸ قرار گرفته و کیفیت هوای تهران بهبود یافته و در شرایط قابل قبول قرار دارد.

همچنین این شاخص در ۲۴ ساعت گذشته میانگین بر روی عدد ۹۵ قرار گرفته بود و وضعیت هوا در شرایط قابل قبول بوده است.

تهران از ابتدای سال ۵ روز هوای پاک و ۲۲ روز هوای قابل قبول داشته است.

این در حالی است که تهران در مدت مشابه سال پیش ۶ روز هوای پاک، ۲۰ روز هوای قابل قبول، ۱ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه داشته است.

دیگر خبرها

  • کاربرد عجیب پلک که نمی‌دانستید!
  • درمان افسردگی مقاوم به دارو با ایمپلنتی به اندازه نخود
  • رازهای سر به مهر مانده «مغز» انسان
  • درمان اختلالات مغزی با ایمپلنتی به اندازه یک نخود و بی‌نیاز از باتری 
  • بهبود نسبی کیفیت هوای تهران
  • درمان اختلالات مغزی با ایمپلنتی به اندازه یک نخود و بی نیاز از باتری 
  • توت خولان دریایی برای دیابت و چاقی مفید است
  • جامعی: راز‌های کائنات و مغز انسان هنوز سر به مهر مانده است
  • باز شدن پنجره‌ای نو در شناسایی ضایعات مغزی
  • بیماری لثه یک عامل پنهان در بیماری فیبریلاسیون دهلیزی