Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری رویترز، "پیتر فریزر" رئیس بخش بازاریابی گاز، زغال سنگ و برق آژانس جهانی انرژی در کنفرانسی در نیویورک آمریکا گفت: پیش بینی می شود که صادرات گاز طبیعی مایع آمریکا در سال ۲۰۲۴ جهش قابل توجهی داشته باشد و به ۱۰۰ میلیارد متر مکعب برسد و با این میزان استرالیا و قطر را پشت سر بگذارد.

همزمان پیش بینی می شود که واردات چین از گاز طبیعی مایع در پنج سال آینده به بالغ بر ۱۰۰ میلیارد متر مکعب برسد و در این زمینه از ژاپن به عنوان بزرگ ترین واردکننده این ماده سوختی سبقت خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واردات ژاپن برای گاز طبیعی مایع از سال ۲۰۱۴ و بدنبال از سرگیری فعالیت برخی از نیروگاه های هسته ای این کشور که بسته شده بود، کاهش یافت.

نیروگاه های هسته ای ژاپن به دنبال خسارتی که زلزله و سونامی سال ۲۰۱۱ به تاسیسات هسته ای "فوکوشیما" وارد کرد، مدتی برای بررسی های ایمنی ضروری و آزمایش پس از آسیب تعطیل شدند.

فریزر گفت: براساس پیش بینی ها، تقاضای جهانی برای گاز طبیعی مایع (LNG) در سال ۲۰۲۴ چهار برابر میزان کنونی خواهد شد.

براساس این گزارش توسعه دهندگان بخش گاز، تصمیمات نهایی سرمایه گذاری در سال ۲۰۱۸ میلادی را اتخاذ کردند و توان صادرات را به ۲۹ میلیارد متر مکعب رساندند، آنها همچنین این میزان را در سال جاری میلادی به ۵۸ میلیارد متر مکعب افزایش داده اند.

همچنین برخی از توسعه دهندگان تولید گاز طبیعی مایع، تصمیماتی برای افزایش سرمایه گذاری را اتخاذ خواهند کرد که ظرفیت صادرات این ماده به ۱۲۰ میلیارد فوت مکعب برسد، بطوری که ۳۰ میلیارد متر مکعب از این صادرات در آمریکا و ۴۳ میلییارد دیگر در قطر خواهد بود.

تقاضای جهانی گاز طبیعی مایع در سال های اخیر به دنبال رشد اقتصادی سریع چین سالانه ۱۰ درصد رشد یافته است و در سال ۲۰۱۸ به رقم ۴۳۲ میلیارد متر مکعب رسیده است.

براساس گزارش آژانس بین الملی انرژی، تقاضای چین برای گاز طبیعی مایع در سال ۲۰۱۸ حدود ۱۸ درصد افزایش یافت که این موضوع به خاطر سیاست های زییست محیطی و کاهش آلودگی صورت گرفت که پکن با تغییر سوخت منازل و مراکز صنعتی از زغال سنگ به گاز مایع، آن را ایجاد کرد.

این گزارش افزود: پیش بینی می شود که میزان مصرف گاز در چین تا سال ۲۰۲۴ به خاطر کند شدن رشد اقتصادی، سالانه حدود ۸ درصد کاهش یابد.

براساس گزارش آژانس بین المللی انرژی در سال ۲۰۲۴، میزان کل تولید گاز آمریکا به رقم یک تریلیون متر مکعب خواهد رسید و با این احتساب، سهم خود در تولید گاز در سطح جهان را به ۲۳ درصد خواهد رساند.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۲۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریاچه ارومیه اینطور زنده شد | آمار رهاسازی آب به دریاچه ارومیه از ۴ سد بزرگ

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مجید رستگاری در خصوص حجم رهاسازی آب از سدهای در حال بهره‌برداری استان به دریاچه ارومیه افزود: طی سال آبی ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳، از سد بوکان ۲۹۶.۵ میلیون متر مکعب، ۸۲.۷ میلیون متر مکعب از سد مهاباد، ۵۵ میلیون مترمکعب از سد حسنلو و ۱۲ میلیون متر مکعب از سد سیلوه به سمت دریاچه ارومیه رهاسازی شده است.

وی خاطرنشان کرد: رهاسازی آب به سمت دریاچه در سال آبی ۱۴۰۱و ۱۴۰۲، در مجموع ۴۱۲ میلیون مترمکعب بود.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان اظهار کرد: از سال آبی ۹۳و ۹۴ تا ۱۴۰۱و ۱۴۰۲، در مجموع ۷۴۹۳.۷ میلیون مترمکعب آب به دریاچه ارومیه رهاسازی شده است.

کد خبر 846466 منبع: ایسنا برچسب‌ها خبر مهم دریاچه ارومیه سد

دیگر خبرها

  • تلاش آمریکا برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای
  • آمریکا: با آژانس اتمی برای شفافیت بیشتر فعالیت‌های هسته‌ای ایران همکاری داریم
  • احمدیان: مشکل بزرگ‌تر در بقا و ثبات این کشورها خواهد بود
  • فروش خودروهای الکتریکی و هیبریدی در ۲۰۲۴ رکورد خواهد زد
  • ادعای بی‌اساس گروسی درباره برنامه هسته‌ای ایران تکرار شد
  • افت ۲۵ متری سفره‌های آبخوان منطقه کاشمر
  • گروسی به تهران سفر می‌کند
  • گروسی: به زودی به ایران سفر می‌کنم
  • راه بی بازگشت پاکستان در تکمیل خط لوله گاز | سفر رئیسی صادرات انرژی ایران را تسهیل می کند؟
  • دریاچه ارومیه اینطور زنده شد | آمار رهاسازی آب به دریاچه ارومیه از ۴ سد بزرگ