Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاکیان کره جنوبی که بابت کار دوران جنگ خواهان دریافت غرامت از ژاپن هستند روز گذشته (سه شنبه) اعلام کردند به زودی مراحل دادگاهی برای فروش دارایی های مصادره شده شرکت صنایع سنگین میتسوبیشی ژاپن را آغاز خواهند کرد.

این شاکیان می گویند که مجبور شدند تا برای این شرکت ژاپنی در دوران جنگ جهانی دوم کار کنند ماه گذشته، دیوان عالی کره جنوبی احکام دادگاه عمومی مبنی بر پرداخت غرامت به آنان را نهایی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایر شاکیان کره جنوبی پیشتر مراحل فروش دارایی های مصادره شده شرکت «نیپپون استیل» ژاپن و «ناچی فوجی کوشی» سازنده ماشین آلات را آغاز کرده اند.

ژاپن از دولت کره جنوبی خواسته است بر اساس توافقنامه امضا شده در سال ۱۹۶۵ وقتی که این دو کشور روابط دیپلماتیک خود را عادی کردند، یک هیات داوری با حضور کشورهای ثالث تشکیل دهد نجشنبه مهلت انتخاب یک کشور ثالث برای پیوستن به ژاپن و کره جنوبی در چنین هیاتی است.

اما یک مقام بلندپایه دفتر ریاست جمهوری کره جنوبی روز گذشته (سه شنبه) به خبرنگاران گفت که دولت این کشور نمی تواند تقاضای تشکیل هیات داوری را بپذیرد.

یک منبع مطلع در وزارت خارجه کره جنوبی همچنین گفت که این کشور با قضاوت از نحوه مذاکرات درباره موافقتنامه سال ۱۹۶۵ و مدارک مقدماتی مجبور به پذیرفتن این تقاضا نیست این منبع گفت که کارشناسان نیز چنین دیدگاهی دارند.

ژاپن گفته است که اگر کره جنوبی تقاضای تشکیل این هیات داوری را رد کند، اقدامات متقابل انجام می دهد و یا اینکه این مساله را به دیوان بین المللی دادگستری ارجاع خواهد داد.

این روزها مساله پرداخت غرامت به کارگران اهل کره جنوبی که در دوران جنگ جهانی دوم مجبور به کار اجباری برای ژاپن شده اند باعث ایجاد تنش و اختلافات میان دو کشور شده است در برابر اقدامات کره جنوبی مبنی بر اخذ غرامت کارگران از شرکت های تولیدی ژاپن، توکیو نیز صادرات برخی محصولات خود را به سئول محدود کرده است.

"مون جائه این" روز دوشنبه گفت که برای ژاپن بی سابقه و نابخردانه است تا مناقشه بر سر تاریخ را به مسائل اقتصادی ارتباط دهد او هشدار داد که این اقدام بر خلاف توسعه روابط دوجانبه است.

مون به طور آشکار به مساله خواست پرداخت غرامت از سوی اتباع کره جنوبی که ادعا می کنند در جنگ جهانی دوم وادار به کار در شرکت های ژاپنی شده اند، اشاره می کرد.

رئیس جمهوری کره جنوبی از آنچه او یک اقدام یک جانبه از سوی ژاپن بدون تلاش یا مشورت دیپلماتیک خواند انتقاد کرد.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۲۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیات نظارت متا خواستار حذف ممنوعیت کلمه «شهید» شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، هیات نظارت که با بودجه شرکت متا تامین می شود اما به طور مستقل عمل می کند، اعلام کرد این غول شبکه اجتماعی باید فقط زمانی پست های حاوی کلمه شهید را حذف کند که به طور واضح نشاندهنده خشونت باشد یا دیگر قوانین متا را نقض کرده باشد.

رای مذکور درحالی صادر شده که سال های متمادی از شیوه کنترل محتوای مربوط به خاورمیانه با انتقادات روبرو شده است.

همچنین یک تحقیق متا در سال ۲۰۲۱ میلادی نشان داد روش شرکت تاثیری مخرب بر حقوق بشر مردم فلسطین و دیگر کاربران عرب زبان سرویس هایش داشته است.

از زمان آغاز درگیری ها بین رژیم صهیونیستی و حماس در اکتبر ۲۰۲۳ میلادی انتقادات مذکور بیشتر شدند. گروه های طرفدار حقوق بشر متا را به سرکوب محتوای حامی مردم فلسطین در فیس بوک و اینستاگرم کردند، آنهم در حالی که در درگیری ها هزاران نفر از غزه جان باختند.

هیات نظارت متا نیز در گزارش خود به نتیجه مشابهی دست یافت و متوجه شد که قوانین متا درباره واژه شهید معانی مختلف کلمه را در نظر نگرفته و همین امر به حذف محتوایی منجر شده که به خشونت گرایی مربوط نبوده است.

در حال حاضر این شرکت هر پستی که حاوی کلمه شهید باشد را حذف می کند زیرا آن را مربوط به افراد و سازمان های خطرناکی از جمله کارتل های مواد مخدر،شبه نظامیان و سازمان های تبعیض نژادی می داند.

یک سخنگوی متا در بیانیه ای اعلام کرد این شرکت بازخورد هیات نظارت را بررسی می کند و طی ۶۰ روز پاسخ می دهد.

کد خبر 6063292

دیگر خبرها

  • احتمال همگروهی ایران و استرالیا در مرحله نهایی راه‌یابی به جام جهانی
  • تشکیل ۱۸۰ پرونده تخلف صنفی در خراسان جنوبی
  • مشخص شدن ۲۰ کشتی‌گیر ژاپن در مسابقات قهرمانی آسیا
  • ایجاد استان کرمان جنوبی اگر موجبات رفاه بیشتر مردم را فراهم آورد، خیلی اقدام ارزشمندی است
  • ایجاد استان کرمان جنوبی اگر موجبات رفاه مردم را فراهم آورد، خیلی اقدام ارزشمندی است
  • قرص کاهنده کلسترول در ژاپن ۲ نفر را به کام مرگ کشاند
  • هیات نظارت متا خواستار حذف ممنوعیت کلمه «شهید» شد
  • حقایق عجیب در مورد زندگی ژاپنی‌ها
  • برگزاری آزمون درجه داوری آسیایی کاراته در کشور ازبکستان
  • چند نکته درباره قطعنامه ۵۹۸، غرامت و ۵ سئوال از وزیر خارجه