Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیرعامل شرکت زیرساخت مدتی قبل گفت «پیام‌رسان‌های بومی تا دو هفته دیگر خدمات دولت الکترونیک را ارائه می‌دهند» با وجود گذشت بیش از یک ماه از اعلام خبر، این وعده هنوز محقق نشده است.
به دستور وزیر ارتباطات قرار شد بستر ارائه خدمات دولت الکترونیک روی پیام‌رسان‌های بومی فراهم شود، این تکلیف وزارت ارتباطات هنوز اجرایی نشده اما دلیل آن ربطی به وزارتخانه ارتباطات ندارد، مسئله اصلی آمادگی نداشتن سازمان‌ها و دستگاه‌ها برای ارائه خدمات خود از طریق دولت الکترونیک به پیام‌رسان‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت درباره این وعده و علت محقق نشدنش توضیح داد: اکنون پیام‌رسان‌های بومی برای ارائه خدمات دولت الکترونیک، با سازمان فناوری اطلاعات در ارتباط هستند و به یکدیگر متصل شده‌اند. در واقع اتصال فیزیکی انجام شده و حتی دو سرویس نیز برای ارائه آماده است.

به گزارش ایتنا از ایرنا، حمید فتاحی در ادامه این توضیح بیان داشت: بنا بر خبری که اعلام کردم قرار بود ظرف همان مدت انجام شود، مشکل و مانع اصلی تحقق آن، ارائه نشدن خدمات سازمان‌های مختلف بر بستر دولت الکترونیک به پیام‌رسان‌ها است. زمانی که خدمات مختلف به دولت الکترونیک متصل شوند، مردم برای دسترسی به آن می‌توانند از پیام‌رسان‌های بومی استفاده کنند. موقعیتی که به این واسطه ایجاد می‌شود هم گامی در توسعه الکترونیکی شدن خدمات و هم عاملی برای تکمیل خدمات پیام‌رسان‌ها است. البته باید به این نکته توجه داشت که این خدمات انحصاری برای پیام‌رسان‌ها ایجاد نمی‌کند بلکه در کنار مسیرهای دیگر کاربران می‌توانند از طریق پیام‌رسان‌ها هم به خدمات دولت الکترونیک دست پیدا کنند.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت افزود: تعداد زیادی از سازمان‌ها و وزارت‌خانه‌ها باید خدمات‌شان را بر بستر دولت الکترونیک ارائه می‌دادند که متاسفانه هنوز این اتفاق رخ نداده و در واقع این از مشکلات پیش روی تحقق دولت الکترونیک است.

رئیس جمهوری به وزارت ارتباطات تکلیف کرده‌اند هر ماه، یک خدمت به دولت الکترونیک متصل شود. وزیر ارتباطات نیز بر این موضوع اصرار دارد و اتصال خدمات الکترونیک به پیام‌رسان‌ها را تکلیف وزارت ارتباطات می‌داند. به همین جهت شرکت ارتباطات زیرساخت نیز به عنوان مجری پیگیر ماجراست و تمام تلاشش را برای تحقق آن به کار می‌گیرد.

معاون وزیر در انتها به همکاری برخی دستگاه‌ها با پیام‌رسان‌ها مانند جمعیت هلال احمر و پیام‌رسان گپ برای مدیریت بحران اشاره کرد و گفت: این امکان ایجاد شده تا مردم بتوانند در مواقع بحران، از این طریق با هلال احمر ارتباط برقرار کنند، در همه دنیا یکی از کاربردهای پیام‌رسان‌ها کمک به ارتباطات سریع و به موقع در مواقع بحران است.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: پیام رسان بومی پیام رسان سروش دولت الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۳۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی اختلال در سامانه الکترونیک بیمه سلامت

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، چند روزی ازبروز  اختلال در سامانه نسخه الکترونیک بیمه سلامت به دلیل آنچه این سازمان بیمه گر ارتقای زیر ساخت های سامانه عنوان می کند می گذرد.

  تداوم اختلالات سامانه نسخه الکترونیک بیمه سلامت،علاوه بر بیماران  پزشکان را نیز با مشکلاتی مواجه کرده است.

 بنابر اعلام مسئولان ، به دلیل رشد ورودی سامانه نسخه الکترونیک بیمه سلامت در کنار لزوم ارائه خدمات جدید بیمه ای، تقویت زیرساخت و نحوه ارائه خدمت این سامانه را ضروری کرده است .

 از این رو در روزهای اخیر و پس از بررسی های متعدد صورت گرفته توسط تیم های فنی، تصمیم به جابجایی بستر سامانه و ارتقاء و بروز رسانی سیستم نسخه نویسی الکترونیکی گرفته شد.

 این امر موجب بروز اختلال در روند صدور نسخه الکترونیک بیمه سلامت شده است.

  از   اهداف این ارتقاء بهبود امنیت اطلاعات سلامت مندرج در پایگاه های داده، بهبود فرآیند پشتیبانی از نسخه نویسی الکترونیکی (نظیر سرعت بالاتر، کاهش اشکالات فرآیندی و توسعه زیرساختی)  است و انتظار می رود با اجرایی شدن این تغییرات، سرعت پاسخگویی در انجام فرآیندها افزایش بیابد.

 

دیگر خبرها

  • ماهواره‌های سنگین‌تر با برد بیشتر پرتاب خواهد شد | پوشش فیبر نوری؛ بیش از ۷ میلیون خانوار
  • بررسی اختلال در سامانه الکترونیک بیمه سلامت
  • زارع‌پور: امسال ماهواره‌های سنگین‌تر با برد بیشتر پرتاب می‌شود
  • وزیر ارتباطات: پرتاب ماهواره‌های سنگین‌ در راه است
  • کسب و کار‌های جدید در بستر روستا‌ها شکل خواهد گرفت
  • بیماران سرطانی گروه هدف پویش ملی سرطان هستند
  •  پیام‌رسان‌های ایرانی جریمه خواهند شد؟ + فیلم
  • زارع‌پور: ماهواره‌های متعددی در حال ساخت و آماده پرتاب داریم
  • طغیان رودخانه ها راه ارتباطی ۳۸ روستا در هرمزگان را مسدود کرد
  • به پیام‌های درخواست‌ ارسال اطلاعات اعتنا نکنید