Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رویداد۲۴ عباس عبدی- قصد ورود به پرونده و ویژگی‌های شخصیتی ایشان را ندارم. ولی نکته مهم‌تری در این میان وجود دارد که اهمیت آن بیشتر است. آن طور که در گزارش مزبور آمده، می‌توان حدس زد که حداقل ۲۰ نفر از مساله خودکشی ایشان مطلع بوده‌اند. خانواده خود و همسرش و نیز مسوولان هتل و بیمارستان و نیز همکاران و دوستان نزدیکش حتما از جزییات دقیق ماجرا اطلاع داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بیایید فرض کنیم که رسانه‌های کشور در وضعیت مناسبی بودند و در قید و بند حکومت و سیاست نبودند. در این صورت خودکشی آقای نجفی تیتر اول بسیاری از رسانه‌ها می‌شد. مگر ممکن است این خبر از دید رسانه‌های حرفه‌ای پنهان بماند یا مگر ممکن است هنگامی که رسانه‌ای مطلع می‌شود، به سادگی از کنار آن بگذرد؟ یا تیتر بزرگ و گزارش و خبر تکمیلی درباره آن ننویسد؟ همچنان که درباره خبر قتل نوشتند. این‌گونه اخبار خوراک مطبوعات و رسانه‌هاست.

اتفاقا انتشار آن درباره آقای نجفی، خبر زرد محسوب نمی‌شود. به نظر می‌رسد که اهمیت اخلاقی، سیاسی و اجتماعی این خبر خیلی زیاد بود و اگر منتشر می‌شد، به احتمال فراوان قتل خانم استاد رخ نمی‌داد، زیرا زندگی آنان را در مسیر دیگری قرار می‌داد. اگر این خبر منتشر می‌شد، آقای نجفی مجبور بود بیرون از زندان درباره اینکه چرا چنین کاری را کرده توضیح دهد.

فراموش نکنیم که اهمیت خودکشی به ویژه برای چنین اشخاصی کمتر از قتل دیگران نیست اگر بیشتر نباشد. ظاهرا خودکشی هم جدی بوده و چنین نیست که صحنه‌سازی باشد؛ بنابراین اگر خبر خودکشی در زمان خودش منتشر شده بود بدون تردید مساله در سطح عمومی مورد بحث و گفتگو قرار می‌گرفت و به‌طور طبیعی خانم استاد هم مجبور می‌شد وارد گفتگو شود و به احتمال زیاد این ماجرا همان زمان مختومه می‌شد و کار به قتل و جنایت و دادگاه امروز نمی‌رسید.

البته این فقط یک ادعاست. ما نمی‌دانیم که اگر این خبر هم منتشر می‌شد در نهایت و به‌طور حتم چه اتفاقی رخ می‌داد، ولی در هر حال این وظیفه رسانه‌ها بود که پیگیر شوند و خبر خودکشی را منتشر کنند و طبعا در ادامه خبر نیز تحلیل و چرایی آن در دستور کار قرار می‌گرفت. از این نوع اخبار در ایران بسیار است که هیچ یک در زمان خود در رسانه‌ها منتشر نمی‌شوند. اخبار فساد‌های مالی، اخبار رفتار‌های غیرقانونی و اخبار مشابه فقط هنگامی منتشر می‌شوند که کار از کار گذشته و اثرگذاری رسانه در آن مورد به حداقل رسیده است. منبع: روزنامه اعتماد خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 قتل میترا استاد محمد علی نجفی دادگاه نجفی محاکمه نجفی خودکشی در هتل لاله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۳۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سانسور و انکار؛ سیاست صهیونیست‌ها در پوشش عملیات وعده صادق

رژیم صهیونیستی با وجود سانسور سازمانی سنگینی که بر رسانه‌های خود حاکم کرده، شاهد تعارضات شدید در حوزه رسانه‌ای خود در جریان عملیات وعده صادق شده و با گذشت زمان دچار تعارضات و تناقضاتی خواهد شد که در آینده‌ای نزدیک گریبان آن‌ها را خواهد گرفت.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزرای دانشجو، طی یک هفته گذشته پاسخ انتقامی جمهوری اسلامی ایران به رژیم صهیونیستی، تیتر اول اخبار تمامی رسانه های جهان بوده است. در رژیم صهیونیستی نیز رسانه های این رژیم طی این مدت، پاسخ ایران را در صدر اولویت های خود در دستور کار انعکاس خبری قرار داده اند. این رسانه ها به تبع آنکه ذیل ساختاری قرار گرفته اند که در این حمله، موضوع اصلی خبر و محمل حمله نظامی قرار گرفته است، انعکاس خبری خود را معطوف به حمایت از ساختار رژیم صهیونیستی تعریف کردند.

در این نوشته نوع انعکاس رسانه های رژیم صهیونیستی مورد بررسی قرار خواهد گرفت تا مشخص شود این رسانه ها چگونه با مسئله پاسخ ایران برخورد کرده اند. اما پیش از ورود به بحث، یادآوری دو نکته در خصوص رسانه های رژیم صهیونیستی و انعکاس خبری در سرزمین های اشغالی ضروری است.

رسانه؛ بخشی از ساختار ارتش

در رژیم صهیونیستی، برخلاف سایر ساختارهای حاکمیتی جهان- که یک حاکمیت سیاسی، ارتش را به عنوان بازوی نظامی برای دفاع از تهدیدات به کار می گیرد- ساختار معکوس است و در حقیقت یک ارتش، با به دست گرفتن ساختار سیاسی، از آن برای حفظ یک مجموعه نژادپرست اقدام می کند. یعنی ارتش، رکن اصلی این رژیم است. در این تعریف، ارتش نیز تعریفی متفاوت از سایر حاکمیت ها پیدا می کند. چنانکه تمام بخش های حاضر در یک جغرافیا، ذیل ارتش قرار می گیرند.

با این تعریف، تمامی ارکان جامعه صهیونیست های مهاجر ساکن فلسطین اشغالی بخشی از ارتش هستند که یکی از این بخش ها رسانه است. لذا رسانه بخشی از ارتش رژیم صهیونیستی محسوب می شود و هماهنگ با ارتش به فعالیت می پردازد. برخلاف ادعای صهیونیست ها در خصوص داشتنِ جامعه باز - که یکی از ارکان آن رسانه است- به هیچ وجه رسانه به مفهومی که حتی در کشورهای غیر دموکرات وجود دارد، در رژیم صهیونیستی وجود ندارد و رسانه، یکی از ابزارهای اساسی ارتش رژیم صهیونیستی بوده، در اختیار اهداف صهیونیسم است.

 سانسور شدید سازمانی 

براساس آنچه در بالا به آن اشاره شد، تمام رسانه ها ذیل مجموعه کنترل کننده رسانه ها- که در ارتش رژیم صهیونیستی قرار دارد- فعالیت می کنند. مجموعه کنترل کننده رسانه ها، با سانسور شدید سازمانی، اجازه هیچ فعالیت آزاد را به رسانه ها نمی دهد. مجموعه سانسور ارتش رژیم صهیونیستی، با اعلام خط قرمزهایی که هر روز به روز رسانی می شوند- تنها به اخباری اجازه انتشار می دهد که در فهرست ممنوعه ارتش نباشد. هرگونه تخطی، بامجازات های سنگین برای منتشر کنندگان خبر همراه خواهد بود.

نکته مهم در این خصوص آن است که رژیم صهیونیستی این محدودیت ها را در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و پیامرسان نیز اعمال می کند و هرگونه تخطی از این شرایط در فضای مجازی موجب مجازات جدی و سنگین، مرتکبین آن خواهد شد.

 سانسور اولیه اخبار پاسخ ایران به رژیم صهیونیستی 

مرور رسانه های رژیم صهیونیستی، اعم از رسانه های مکتوب، برخط، پیامرسان ها و شبکه های اجتماعی رژیم صهیونیستی نشان می دهد هیچ خبری مبنی بر اینکه پاسخ ایران چه اثرات تخریبی در سرزمین های اشغالی داشته است، در آنها منتشر نشده است. البته این مسئله مربوط به اعلام جزئیات، محل اصابت موشک ها و پهپاد و تخریب های ناشی از آنها است.

تنها اخباری که در این خصوص منتشر شدند با نگاهی جانبدارانه و بدون اعلام آمار به این نکته اشاره داشتند که بیشتر موشک ها و پهپادهای شلیک شده، به اهداف اصابت نکرده اند. اما با این حال اخبار منتشر شده حکایت از آن داشتند که بخش کوچکی از موشک ها و پهپادهای شلیک شده به هدف اصابت کرده اند.

 تعارضی که دستگاه سانسور به وجود آورد 

اما گام بعدی دستگاه سانسور رژیم صهیونیستی به دلیل آنکه بسیار افراطی و تمامیت خواهانه برنامه ریزی شده بود، با آشکار کردن تناقض ها و تعارض های متعدد، دروغین بودن اقدامات رسانه ای رژیم صهیونیستی را آشکار کرد. هنگامی که رسانه های رژیم صهیونیستی و در صدر آنها دانیل هاگاری، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اقدام به انتشار خبرِ «رهگیری 99% موشک ها و پهپادها» کردند، آمار و ارقام با تعارض روبرو شدند.

رسانه های رژیم صهیونیستی با آمار متعارض، مجموع تعداد موشک ها و پهپادهای شلیک شده را بین 170 تا 300 اعلام کردند. این آمار با تصاویری که از برخورد موشک ها و پهپادها در فضای مجازی منتشر شده بودند تعارض کامل داشت. در برخی فیلم ها منتشر شده توسط مردم، در چند ثانیه چند انفجار براثر برخورد موشک و پهپاد با یک منطقه مشاهده می شود، در حالی که 1% از آماری که صهیونیست ها اعلام کرده بود – یعنی 170 تا 300 موشک و پهپاد- از تعداد انفجارهای موجود در یک فیلم هم کمتر بود.

 موضعگیری های متعارض با رسانه ها 

نکته دومی که دستوری بودن ارائه آمار توسط رسانه های صهیونیستی را آشکار کرد برخی اظهار نظرهای رسانه ای بود. در همین راستا رونن برگمن در یک اظهار نظر رسانه ای اعلام کرد: اگر جلسه دیشب کابینه جنگ به طور مستقیم از رسانه ای پخش می شد، هم اکنون 4 میلیون نفر در فرودگاه بن گوریون آماده مهاجرت از اسرائیل بودند. یا روزنامه «معاریو»، در مقاله ای نوشت: ایران از مدت ها پیش پیروز شده است، چرا که ایران با درایت و عقلانیت عمل می کند و اسرائیل باید از آن درس بگیرد.

این مواضع، تعارض موجود در دروغ بزرگ «رهگیری 99% موشک ها و پهپادها» را آشکار می کرد. اما نکته مهمتر آن بود که هیچ یک از رسانه های صهیونیستی از اهداف نامبرده شده تا کنون فیلمی منتشر نکرده اند. تصویری که از فرودگاه «نواتیم» منتشر شد و در آن فرود یک هواپیمای «اف 35» نشان داده می شود نیز مربوط به 6 اکتبر 2023 بوده است.

 اخبار نقیض رسانه های غربی 

در کنار تمام تعارضاتی که در بالا به آن اشاره شد، اخباری که از سوی رسانه های غربی منتشر شد، دروغ بودن ادعای رسانه های رژیم صهیونیستی و دروغین بودن اخبار آنها را ثابت کرد.

در مهمترین نمونه از این تعارضات باید به خبری اشاره کنیم که «ای بی سی نیوز» آمریکا منتشر کرد و در آن اعلام کرد 5 موشک بالستیک ایران به پایگاه نواتیم برخورد کرده است و در این برخورد یک هواپیمای «سی 130»، یک باند غیر مستعمل و چند انبار خالی از بین رفته است. علاوه بر اینکه 4 موشک بالستیک نیز به پایگاه هوایی نقب برخورد کرده اند.

مجموع داده های فوق نشان از آن دارد که رژیم صهیونیستی با وجود سانسور سازمانی سنگینی که بر رسانه های خود حاکم کرده اما به دلیل غافلگیری و عدم تصمیم گیری، شاهد تعارضات شدید در حوزه رسانه ای خود در این حمله شده است و حالا هرچه از زمان می گذرد، با آشکارتر شدن تعارضات اخبار رسانه ای، صهیونیست ها دچار تعارضات و تناقضاتی می شوند که قطعاً در آینده گریبان آنها را خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • سانسور و انکار؛ سیاست صهیونیست‌ها در پوشش عملیات وعده صادق
  • خرابکاری با با ریز پرنده‌های پیتزا بَر+ عکس و فیلم
  • حرکت غیراخلاقی دانیال اسماعیلی‌فر پس از گل‌زنی
  • لزوم هوشیاری در برابر جنگ رسانه / جوانان را با قهرمانان دینی وملی آشنا کنید
  • تصاویر منتشر شده در رسانه ها از وضعیت خیابان ها در شهر مکلا در جنوب یمن در پی وقوع سیل
  • هیچ رسانه بی‌طرفی در جهان نداریم/ دیپلماسی رسانه‌ای ۳ جزء دارد +فیلم
  • ما هیچ رسانه بی طرفی در جهان نداریم/ گام بعدی این جنگ، جنگ رسانه‌ای خواهد بود+فیلم
  • اشک تمساح رسانه‌های هوادار اسرائیل در انگلیس برای یک کودک فلسطینی
  • مقاله استاد دانشگاه شریف در معتبرترین مجله انجمن فیزیک آمریکا منتشر شد
  • رسانه اسرائیلی: نجات یافتگان از طوفان الاقصی خودکشی می‌کنند