Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نمایده»  ، ماجرایی این روزها مطرح شده مبنی بر اعتراض شدید برخی از مدیران شاخص به سریال «گاندو» و به موجب آن محدودیت‌های جدید در بودجه صداوسیما که به اعتقاد بسیاری یکی از دلایل جلوگیری از بازپخش این سریال و حتی نپرداختن به ابعاد دیگر «گاندو»، همین نکته است. حتی این محدودیت‌ها به آگهی‌های بازرگانی تلویزیون هم کشیده شده و دستِ تلویزیون از هر روزگاری خالی‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احسان قاضی‌زاده هاشمی در این باره،  گفت:  بحث تحریم یا بحث موضوعات مالی صداوسیما که این چند روزه مطرح شده بیشتر جنبه تهدید و ارعاب دارد تا جنبه عملیاتی. اگر کسی بنابر بایکوت کردن یک سریال تلویزیونی را داشته باشد مردم باید این کار را انجام دهند. مردم برخلاف آن‌هایی که به جای‌شان صحبت می‌کنند از سریال تلویزیونی «گاندو» خیلی استقبال کردند. «گاندو» را خیلی‌ها دیدند و باید به جای این رفتارها، از این دوستان تقدیر کرد.

وی افزود: این سریال فصل جدیدی در عرصه سریال‌سازی تلویزیون باز کرد. موضوع، موضوعِ روز بود و مباحث موردنیاز و تقاضای جامعه را مطرح کرد. بستر و کار هنری نسبتاً‌ خوبی هم برای آن صورت گرفته بود. فیلمنامه خوبی داشت و داستان آن طوری هم گفته می‌شد خیلی تخیّلی به حساب نمی‌آمد. اما در یک قالب ملودرام خیلی قشنگی ساخته شده است.

عضو شورای نظارت بر صداوسیما با اشاره به اینکه رسانه‌ملی محکم و مستحکم به کار خودش ادامه می‌دهد، تأکید کرد: تلویزیون قطعاً محکم و مستحکم به کار خودش ادامه خواهد داد. ما هم در مجلس و شورای نظارت بر سازمان صداوسیما تمان تلاش‌مان بر این است از روند کارهای این‌چنینی حمایت‌ کنیم.

وی با بیان اینکه شایعاتی که در رابطه با محدودیت مالی صداوسیما به خاطر یک سریال تلویزیونی، عنوان کرد: وقتی مردم از یک کاری استقبال می‌کنند و مخاطب زیادی بیننده آن هستند، نمی‌توان این محدودیت را بر سر راه سازندگان اینگونه سریال‌ها گذاشت. یا برعلیه آن حاشیه‌سازی کرد؛ اتفاقاً  این حواشی که برای «گاندو» پیش آمد حجم تقاضا را برای بازپخش آن بیشتر کرد و نشان داد خیلی از مردم دوست دارند یک بار دیگر بیننده این سریال باشند. حتی عده‌ و گروهی از مردم هم نتوانستند همه «گاندو» را ببینند. بایستی به این مخاطب احترام گذاشت. قطعاً ما در شورای نظارت صداوسیما و مجلس شورای اسلامی پیگیری می‌کنیم شایعاتی که برای جلوگیری از بازپخش این سریال و محدودیت‌های مالی رسانه‌ملی مطرح شده، اتفاق نیفتد.

قاضی‌زاده هاشمی در پاسخ به این سوال که چرا آنقدر دولت صداوسیما را به لحاظ مالی و بودجه‌ای در مضیقه قرار داده و اپراتورهای تلفن‌های همراه، بانک‌ها و بخش‌های وابسته به دولت، آگهی‌هایشان را از تلویزیون پخش نمی‌کنند آیا برای این شرایط شورای نظارت بر صداوسیما تدبیری اندیشیده است ، گفت: در بودجه مصوب دولت و مجلس برای سال ۹۸، دو هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان درآمد آگهی بازرگانی پیش‌بینی شده این رقم تبعاً باید محقق شود. چون در واقع دولت این سهم را برای جذب آگهی‌ها گذاشته است. اما از آن سمت دیگر شاهد این هستیم که اپراتورهای تلفن همراه از حضور در بحث آگهی صداوسیما منع شدند.

وی تأکید کرد: ما روز گذشته جلسه شورای نظارت بر صداوسیما را داشتیم که حدود دو ساعت و نیم به طول انجامید. این جلسه با حضور معاون اداری و مالی صداوسیما و مدیرکل بازرگانی صداوسیما جلسه ویژه آگهی‌های بازرگانی رسانه‌ملی را داشتیم. محدویت‌ها، مشکلات و کمبودهایشان را گفتند. الان بسیاری از شرکت‌هایی که حتی در ایران سرمایه‌گذاری کردند.

عضو شورای نظارت بر صداوسیما با اشاره به اینکه از مسئولان بازرگانی صداوسیما خواستیم که منابع و مصارف‌شان را کاملاً شفاف اعلام کنند، خاطرنشان کرد: بعد از تحریم‌های ظالمانه از کشور رفتند دیگر آگهی‌هایشان پخش نمی‌شود. آگهی‌های اپراتورها پخش نمی‌شود و آگهی بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری پخش نمی‌شود. همچنین آگهی‌های بسیار شرکت‌های بزرگ یا شرکت‌های فرامنطقه‌ای و بین‌المللی پخش نمی‌شود. این محدودیت‌ها روزافزون شده است. البته ما از مسئولان بازرگانی صداوسیما خواستیم که منابع و مصارف‌شان را کاملا شفاف اعلام کنند، این شفافیت خیلی کمک می‌کند و آن‌ها هم پذیرفتند در این موضوعات شفاف‌تر عمل کنند.

وی در خاتمه افزود: این خواسته و مطالبه جدی وجود دارد که حداقل راجع به نهادهای متصل یا تحت امر دولت یا شرکت‌های دولتی یا موسسات وابسته به دولت چه آن شرکت‌هایی که بخشی از سهام آن حتی متعلق به دولت است. دولت این همت را داشته باشد در واقع آگهی‌های بازرگانی متصل به آن‌ها بتواند از شبکه‌های مختلف صداوسیما پخش شود و به این وسیله منابع صداوسیمایی که خود سازمان برنامه و بودجه بابت سهم آگهی‌ها درنظر گرفته، همان‌ها محدود نشود.  

منبع: نماینده

کلیدواژه: سریال گاندو صداوسیما نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۳۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، جینا ریموندو، وزیر بازرگانی ایالات متحده، طی اظهاراتی تراشه‌ای که در گوشی میت ۶۰ پرو شرکت هواوی به کار رفته را کم‌ارزش خواند و تاکید کرد، ادعاهای این شرکت درباره پیشرفت در ساخت تراشه‌ قابل توجه نیستند؛ با این استدلال که نشان می‌دهد محدودیت‌های اعمال شده ایالات متحده برای ارسال تراشه به چین و تحریم این کشور کارساز بوده است.

وی در اظهارات خود گفته است: کنترل‌های صادراتی کارساز بوده‌اند، زیرا تراشه هواوی چندان خوب نیست و سال‌ها از آنچه در ایالات‌متحده داریم، عقب‌تر است. ما پیچیده‌ترین نیمه‌رساناها را در جهان داریم.

هوآوی که از سال ۲۰۱۹ در لیست تحریم‌های تجاری قرار دارد، در آگوست سال گذشته میلادی با عرضه یک گوشی جدید مجهز به یک تراشه پیچیده، صنعت و دولت ایالات متحده را شگفت زده کرد. هواوی میت ۶۰پرو علیرغم تلاش‌های مداوم واشنگتن برای فلج کردن ظرفیت تولید نیمه‌ رساناهای پیشرفته، به عنوان نمادی از تجدید حیات فناوری چین در نظر گرفته شد.

واشنگتن چندین سال است که  تحریم‌های جدی علیه پکن اعمال کرده و بازار ابزار فناوری آن را به دلیل تامین نکردن تراشه‌های نیمه‌رسانای پیشرفته و عدم وجود ابزارهای مورد نیاز برای ساخت آنها مختل کرده است؛ همه این تحریم‌ها به دلیل نگرانی‌هایی که به دنبال احتمال تقویت قابلیت‌های نظامی چین قوت گرفته بود، اعمال شده است.

هوآوی، نمادی از آن جنگ فناوری است که توانست در بحبوحه تحریم تراشه، این قطعه را در مقیاس پیچیده‌ترین نوع آن بسازد و توسعه دهد و علاوه‌بر آن به دیگر بازارهای تجاری جهان صادر کند.

گوشی جدید هوآوی باعث شده دولت بایدن  جزئیات تراشه‌ای که از آن به عنوان پیشرفته ترین نیمه‌رسانایی که چین تاکنون تولید کرده یاد می‌شود را مورد بررسی قرار دهد، اگرچه اطلاعات به دست آمده از آن جزئی و اندک بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محکومیت تهدید تحریم دولت اسلام آباد از سوی آمریکا
  • این سریال مشهور، صداوسیما را به شدت عصبانی کرد
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • بزرگ نمایی تحریم، چالش حوزه روابط مالی نفت و دولت
  • گاف عجیب دولت رئیسی /عدد نمی فهمید یا عدد نمی فهمید؟! /گردش مالی یک بنگاه املاک تک نفره در اشکولک تپه سفلی هم از ۵۰ میلیون تومان بیشتر است
  • پاسخ دیوار به وزارت راه و شهرسازی: به جای تهدید به تعهدات‌تان عمل کنید
  • وزیر بازرگانی آمریکا: تحریم علیه هوآوی جواب داد
  • چرا «نون خ» و «زیرخاکی»، «پایتخت» نشدند؟!
  • انتقاد تند روزنامه دولت از کریمی قدوسی : همین افراد دستمایه ایران هراسی و تحریم می‌شوند
  • چند نکته درباره رادیو در ۸۴ سالگی