Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-25@22:25:08 GMT

تخریب 115 مدرسه لرستان در سیل لرستان

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۳۳۷۱۵

تخریب 115 مدرسه لرستان در سیل لرستان

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به این‌که کار ساخت مدارس مناطق سیل‌زده آغاز شده است، گفت: سیل ۱۱۵ مدرسه لرستان را کاملاً تخریب کرد.

به گزارش ایسنا، رضا زینی‌وندمقدم با اشاره به آخرین وضعیت مدارس سیل‌زده استان، اظهار کرد: بر اثر سیل فروردین ماه امسال در استان ۱۱۵ مدرسه تخریب شد که نیاز به بازسازی دارد، ۳۳۳ مدرسه نیاز به تعمیرات اساسی و همچنین تجهیزات ۱۷۹ مدرسه از بین رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با ذکر این مطلب که برای بازسازی، تعمیر و تامین تجهیزات مدارس تخریب شده راه دشواری در پیش داریم، افزود: با توجه به تعهدات خیرین مدرسه‌ساز در همایش خیرین اردیبهشت‌ماه امسال حدود ۲۱۴ میلیارد تومان تعهد کردند تا به مدارس سیل‌زده یه استان لرستان، خوزستان و گلستان پرداخت کنند که تقریباً اعتبار ساخت مدارس تخریبی، تعمیری و تامین تجهیزات مدارس مناطق سیل‌زده لرستان با کمک خیرین و همت دولت در حال تامین شدن است.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان اجرای پروژه مدرسه ۶، ۱۲ و یا ۲۴ کلاسه را زمان‌بر دانست و تصریح کرد: بر همین اساس در شهرهای سیل‌زده که باید پروژه بزرگ ساخت مدرسه ۱۲ کلاسه را اجرا کنیم زمان‌بر است و به‌طور یقین برای مهرماه آماده نمی‌شود اما باید تلاش کنیم طرح‌ها و پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی شهرهای سیل‌زده را به اتمام برسانیم و مدارس قابل تعمیر با نظارت فنی نوسازی مدارس در سه ماه تابستان تعمیر و برای مهرماه آماده کنیم.

زینی‌وندمقدم با اشاره به این‌که در روستاهای مناطق سیل‌زده برخی مدارس دو یا سه کلاسه احتمال دارد برای مهر ماه آماده شوند، ادامه داد: چنان‌چه این مدارس آماده نشوند تمهیداتی اندیشیده شده که از طریق کانکس فضای کلاسی مدارس را تامین کنیم تا دانش‌آموزان در اول مهر مشکل نداشته باشند.

وی با ذکر این مطلب که پس‌از سیل اخیر لرستان و دو ماه باقی‌مانده از سال‌تحصیلی خوشبختانه به گونه‌ای برنامه‌ریزی کردیم که در شهرهای سیل‌زده کلاس‌های جبرانی با دو شیفته کردن مدارس سالم برگزار شد، افزود: به‌طور یقین این تدبیر را نیز برای اول مهر خواهیم کرد و جای هیچ‌گونه نگرانی نیست.

زینی‌وندمقدم با اشاره به این‌که کار ساخت مدارس مناطق سیل‌زده آغاز شده است، اضافه کرد: در این راستا تفاهم‌نامه‌هایی با خیرین امضا شده است، زمین مورد نیاز به خیرین واگذار شده و همچنین کار تعمیر مدارس تعمیری نیز شروع شده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سیل مدرسه تخریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۳۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری گفت: حدود ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در استان وجود دارد که عمدتا نیازمند تخریب هستند، همچنین ۱۰۰ مدرسه جدید نیز باید احداث شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال‌وبختیاری، مهدی اسعد امروز_ پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست خبری با خبرنگاران، ۱۰ هزار کلاس درس فیزیکی با هزار و ۸۰۰ فضای آموزشی در استان وجود دارد، اظهار کرد: در استان حدود هزار کلاس نیاز است که ۵۰۰ کلاس درس نیازمند تخریب بازسازی و ۵۰۰ کلاس جدید نیز باید احداث شود.

وی ادامه داد: مصوباتی در سفر اول و دوم جذب شده است، اما هدف اداره نوسازی و توسعه مدارس جذب حداکثری خیرین مدرسه‌ساز در ایجاد فضاسازی ایمن برای دانش‌آموزان استان است.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: طرح شناسنامه فنی آموزشی، تربیتی و ورزشی که در سال ۹۱ و ۹۲ تهیه شده است که نیازمند به‌روزرسانی است، در حال حاضر به دلیل شاخص پراکندگی سرانه آموزشی در برخی از مناطق استان سرانه آموزشی بیشتر از سرانه کشوری و حتی در برخی مناطق استان کمتر از این مقدار است، به‌روزرسانی این شناسنامه فنی می‌تواند عدد سرانه فضاهای آموزشی را به‌صورت واقعی‌تر نشان دهد.

اسعد با اشاره به این که ۱۳ هزار واحد مسکونی در منظریه قرار دارد، تاکید کرد: در شهرک منظریه شهرکرد عدد سرانه در نقطه سیاه یعنی کمتر از سه متر مربع به ازای هر دانش‌آموز قرار دارد، در حال حاضر فقط سه مدرسه در این شهرک وجود دارد که این تعداد باید به ۱۶ مدرسه برسد.

وی اضافه کرد: در استان ما با توجه به شرایط آب‌وهوایی استاندارسازی وسایل گرمایشی و سرمایشی فقط در زمینه وسایل گرمایشی صورت می‌گیرد و هدف از این استاندارسازی این است که دیگر شعله آتشی در مدارس وجود نداشته باشد.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به استاندارسازی وسایل گرمایشی و سرمایشی، گفت: حدود ۱۰ هزار کلاس درس نیازمند استاندارسازی وسایل گرمایشی هستند که هشت هزار کلاس درس استاندارسازی شده است و در سال جاری در قالب طرح شهید عرب و اعتبارت دولتی حدود ۴۰۰ کلاس درس دیگر نیز استاندار سازی می‌شوند.

اسعد با اشاره به مدارس کانکسی در چهارمحال‌وبختیاری، ادامه داد: ۱۹ مدرسه کانکسی در استان وجود دارد که در قالب طرح شهید پناهی ده مدرسه در حال ساخت است و نه مدرسه دیگر به‌خاطر مشکل تملک زمین هنوز به صورت کانکسی هستند.

وی اظهار کرد: حدود ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در استان وجود دارد که عمدتاً نیازمند تخریب هستند، همچنین ۱۰۰ مدرسه جدید نیز باید احداث شود.

معاون توسعه اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: سفر اول ریاست جمهوری حدود ۲۶۰ میلیارد تومان و در سفر دوم ۶۰۰ میلیارد تومان به نوسازی مدارس اختصاص داده شد.

اسعد با اشاره به نوسازی سرویس‌های بهداشتی در مدارس گفت: در دوسال کرونا به زیر بنای مدارس به خصوص سرویس‌های بهداشتی لطمه‌های زیادی وارد شد، در سال ۱۴۰۲ یک بخشی از این سرویس‌های بهداشتی که دارای اولویت بودند، نوسازی و بهسازی شدند همچنین در حال حاضر هیچ‌گونه مدرسه فاقد سرویس بهداشتی وجود ندارد.

کد خبر 747891

دیگر خبرها

  • اجتماع دختران دانش آموز در حرم حضرت معصومه (س)
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی برای مدرسه غیرانتفاعی متخلف
  • ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • مدرسه سازی در سیستان و بلوچستان با مشارکت خیران
  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • ساخت ۵۰ مدارس تخریب شده در زلزله‌های خوی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • ساخت و افتتاح ۲۷ مدرسه طی ۶ ماه در منطقه تبادکان مشهد
  • براي تقويت و ارتقا جايگاه مدرسه بايد برخي از محدوديت ها را برداشت
  • مدارس از راه دور چه مدارسی هستند؟ شهریه این مدارس چقدر است؟