Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-18@09:33:02 GMT

کاهش سن اعتیاد نگران کننده است

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۳۳۷۹۲

کاهش سن اعتیاد نگران کننده است

 حبیب الله خجسته پور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان در همایش تقدیر از فعالان مبارزه با مواد مخدر استان سمنان گفت:کاهش سن اعتیاد در کشور به دلایل مختلف از جمله تغییر سبک زندگی در بین نوجوانان و جوانان و هجمه‌های فرهنگی دشمنان جدی و نگران کننده است.

وی افزود: افراد بهبود یافته که دیگر مواد مخدر مصرف نمی‌کنند سفیرانی هستند که باید برای کاهش اعتیاد در جامعه بکوشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان گفت: دل نگرانی برای کاهش اعتیاد در استان سمنان از سوی مسئولان و سازمان‌های مردم نهاد افزایش یابد.

خجسته پور تصریح کرد: دشمنان در شبکه‌های اجتماعی و دیگر بخش‌ها با ترویج اعتیاد در مدارس، دانشگاه‌ها، در بین سربازان و کارگران کانون گرم خانواده‌های ایرانی را نشانه گرفتند.

وی ابراز داشت: سن اعتیاد در کشور رو به کاهش است و با اتخاذ تدابیر اصولی برای جلوگیری از تشدید و شیوع اعتیاد باید اقدام کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان اضافه کرد: موقعیت راهبردی کشور ویژه است چرا که برخی از کشور‌های تولید کننده مواد مخدر همسایه ایران هستند.

وی گفت: تغییر سبک زندگی در بین نوجوانان و جوانان نگران کننده است و این رویکرد جدید سطح ارتباط اعضای خانواده را کاهش داده و بسیاری از خانواده‌ها فقط در یک سقف مشترک بدون هیچ حسی در کنار هم هستند.

 حبیب الله خجسته پور اضافه کرد: تعارض و دوگانگی ارزش‌ها به دلیل هجمه‌های فرهنگی در بین نوجوانان و جوانان رو به افزایش است و کاهش سن شیوع مواد مخدر زنگ خطر است.

وی اظهار کرد: اعتیاد خسارت‌های قابل توجه اقتصادی، بهداشتی، امنیتی، اجتماعی و فرهنگی به کشور ایجاد کرد و نظام جمهوری اسلامی با شهادت سه هزار و ۸۰۰ تن و ۱۲ هزار جانباز عزم جدی برای مقابله و مبارزه با عرضه و قاچاق مواد مخدر دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان گفت: اقدام‌های پیشگیرانه، درمانی و حمایت‌های اجتماعی از معتادان بهبود یافته در سال‌های گذشته در دستور کار مسئولان قرار گرفته است و برای مبارزه با مواد مخدر باید رویکرد‌های علمی مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام / م

مسئولان و سازمانهای مردم نهاد با هم افزایی در راستای مبارزه با اعتیاد تلاش کنند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری اعتیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۳۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرص‌های لاغری غیرمجاز، تهدید جدی برای سلامت جامعه 

سرهنگ حسين باباپور، رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ گفت: شدت اعتياد آور است و اثرات جبران ناپذيری را در روح و روان و جسم فرد مصرف کننده می‌گذارد. به خانواده ها هشدار جدي ميدهيم و از آنها درخواست می کنيم حتما درباره آثار و تبعات مخرب مصرف اينگونه قرص ها با فرزندان خود صحبت کنند.

او در ادامه گفت: بسیاری از افرادی که اضافه وزن دارند، گاهی بدون مشورت با متخصص تغذیه، به مصرف قرص‌های لاغری روی می‌آورند. آنها برای اینکار دلایل مختلفی دارند. از جمله نبود وقت برای ورزش کردن، عدم اراده کافی برای رژیم گرفتن و. البته بسیاری از آنها نیز ترجیح می¬دهند در کنار روش‌های دیگر، برای کاهش وزن سریع، از محصولاتی که اثر لاغری دارند نیز استفاده کنند تا زودتر به نتیجه برسند. در هر صورت آن چیزی که مهم است، داشتن اطلاعات کافی در مورد مصرف این قرص‌های لاغری است. چراکه عدم آگاهی کافی در این مورد می¬تواند عواقب جبران ناپذیری داشته باشد.
انواع قرص‌های لاغری:
۱- قرص‌های لاغری چربی سوز
۲- قرص‌های افزایش دهنده متابولیسم بدن
۳- قرص‌های لاغری کاهش اشتها
۴- قرص‌های لاغری ممانعت کننده از جذب چربی

رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ تصریح کرد: به طور کلی مصرف قرص‌های لاغری در کنار فواید آن می¬تواند عوارضی برای بدن داشته باشد. به خصوص اینکه بسیاری از تبلیغات در مورد این قرص‌ها با نشان‌های تجاری مختلف می¬تواند صرفا یک کلاهبرداری تجاری باشد. بنابراین در صورت تمایل به مصرف هر یک از انواع آنها حتما از یک دکتر تغذیه مشورت بگیرید. این مکمل‌ها می¬توانند در روند کاهش وزن موثر باشند، اما نباید از آنها انتظار معجزه داشت. متاسفانه هیچ مکمل یا داروی کاهش وزنی به تنهایی برای کاهش وزن موثر نیست، دارو‌های لاغری ممکن است به شما کمک کنند که تا چند کیلوگرم وزن خود را کاهش دهید یا اندکی متابولیسم خود را بالا ببرید، اما اثر بخشی آنها در یک نقطه به اتمام میرسد و دیگر شاهد کاهش وزن نخواهید بود.

او گفت: نکته قابل توجه در حوزه محصولات لاغری این است که برخی از قرص‌ها و کپسول‌های لاغری که در فضای مجازی تبلیغاتی گسترده در مورد آنها صورت می‌گیرد، حاوی متامفتامین هستند. متامفتامین که در بازار مواد مخدر و روانگردان با نام خیابانی شیشه شناخته می¬شود، یک محرک قوی سیستم عصبی مرکزی با پتانسیل اعتیادآوری بالا است که به‌طور گسترده برای اهداف تفریحی مورد سوء مصرف قرار می‌گیرد. مصرف شیشه باعث کاهش اشتها و در نتیجه لاغری اتفاق می¬شود. اما در کنار این مزیت، عوارضی هم وجود دارد. عوارض مصرف شیشه در کوتاه مدت، می¬توان به افزایش ضربان قلب، افزایش تنفس و خشکی دهان اشاره کرد. به دنبال مصرف قرص‌های لاغری حاوی شیشه در دراز مدت ممکن است فرد به این قرص‌ها اعتیاد پیدا کند و همچنین دچار عوارضی، چون بی قراری و اضطراب، اختلالات خواب، پرخاشگری و تحلیل لثه و خرابی دندان‌ها به دلیل خشکی دهان و دندان قروچه گردد.

رئيس پليس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ بیان کرد: آمفتامین برای درمان اختلال کم‌توجهی - بیش‌فعالی و چاقی‌های مزمن، به صورت محدود در پزشکی کاربرد دارد. اما نوع دارویی آن که توسط شرکت‌های معتبر داروسازی تولید می‌شود، دارای دوز معینی است و تحت نظر پزشک فقط برای چاقی‌های مفرط تجویز می‌شود و این دارو‌ها مانند سایر دارو‌ها نباید به صورت خودسرانه و بدون تجویز پزشک مصرف کرد. اما قرص‌ها و کپسول‌های لاغری که حاوی متامفتامین هستند و توسط سودجویان در داخل یا خارج از کشور تولید می‌شوند و با بسته بندی و نشان تجاری قرص‌های معروف و شناخته شده لاغری خارجی تبلیغ شده و به فروش می‌رسند، استاندارد مشخصی ندارند و حتی دوز متامفتامین موجود در آنها ثابت نیست. تبلیغات گسترده این دارو‌ها در فضای مجازی و فروش آنها از طریق اینترنت و حتی برخی عطاری‌ها، آرایشگاه‌ها یا باشگاه‌های بدنسازی متخلف سبب شده افراد از هر قشری به ویژه جوانان و حتی نوجوانان فریب خورده و مصرف این قرص‌ها را به عنوان راهی برای کاهش وزن انتخاب نمایند و در طول زمان و حتی گاهی با یک بار مصرف با عوارض جدی روبرو شوند. لازم به ذکر است گاهی شیشه با انواعی از گیاهان مخلوط شده و در داخل کپسول‌های مشابه با نشان‌های تجاری معروف ریخته می‌شود و به عنوان محصولی گیاهی و بی خطر به مشتری عرضه می‌شود. قطعاً اگر افراد از عوارض نامطلوب این محصولات بر روی جسم و روان خود آگاه گردند هرگز برای کاهش وزن از آن استفاده نمی‌کنند چراکه ممکن است برای رفع این عوارض مجبور به صرف هزینه‌های بسیار شوند و حتی به دلیل مشکلات کبدی دچار عوارض پوستی گردند و زیبایی طبیعی خود را نیز از دست بدهند و یا در دام اعتیادی بی بازگشت بیفتند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • فوت ۹۱ نفر بخاطر مواد مخدر در مازندران
  • افزایش شور و نشاط اجتماعی در سطح جامعه اعتیاد را کاهش می‌دهد
  • قرص‌های لاغری غیرمجاز، تهدید جدی برای سلامت جامعه 
  • برنامه پیشگیری و درمان اعتیاد با رویکرد مردمی سازی
  • هدف گذاری اصلی ستاد مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی پیشگیری باشد
  • تعداد مراکز ترک اعتیاد در خراسان شمالی به ۱۲۷ مرکز می‌رسد
  • هدف گذاری ستاد مبارزه با مواد مخدر باید پیشگیری باشد
  • چهره شهر تهران از اعتیاد و توزیع مواد مخدر پاک شده است
  • کاهش ۶ درصدی کشفیات مواد مخدر در خراسان‌شمالی
  • لحظه کشف ۱۰۰۰ کیلو شیشه از یک تریلی! + ویدئو