Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه  ،هانی صباغان مدیرسلامت ورزش و آموزش دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی  در دومین روز از نشست معاونان و مدیران فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان‌های مناطق ازاد در منطقه آزاد ماکو گفت: توریسم سلامت ۳۵۰۰ الی ۴۰۰۰ دلار درآمدزایی برای هر کشور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه در حال حاضر گردشگری سلامت در دنیا ۶۰۰ میلیارد دلار گردش مالی دارد ادامه داد: طبق پیش بینی در سال ۲۰۲۲ گردش مالی به ۹۰۰ میلیارد دلار در سال می‌رسد.

وی بالاترین درآمد‌ها ار گردشگری سلامت را در حوزه زیبایی، دندانپزشکی و اورتوپتی عنوان کرد و اظهار داشت: تعداد گردشگرایی که از کشور‌های در حال توسعه به کشور‌های توسعه یافته می‌روند کمتر از تعداد گردشگران کشور‌های توسعه یافته به آسیا است و این بدلیل ارزان بودن هزینه خدمات سلامت در این کشورهاست.

صباغان با اشاره به اینکه هزینه‌های پزشکی ما خیلی کمتر از تراز جهانی است افزود: پایین بودن هزینه ارائه خدمات بهداشت و درمان درکشور در مقایسه با کشور‌های همسایه و پیشرفت‌های علمی پزشکان ایرانی می‌تواند علاوه برکسب در آمد ارزی برای کشور، جایگاه این منطقه رادر توریسم درمانی در سطح کشور‌های منطقه ارتقا دهد.


وی با اعلام اینکه دهکده گردشگری سلامت در انزلی استارت خورده و سرمایه گذار خارجی و داخلی کار خود را آغاز کرده است تصریح کرد: طرح دهکده سلامت در منطقه آزاد انزلی اجرایی و از توجیه اقتصادی نیز برخوردار است و این منطقه آمادگی کامل برای حمایت از سرمایه گذاران درحوزه خدمات سلامت، بهداشت و تندرستی و صدور مجوز‌های لازم را دارد.

وی افزود: ایران از نظر علم پزشکی ما در رتبه خوب جهانی است و پیاده سازی الگوی گردشگری سلامت در مناطق آزاد بعنوان پایلوت می‌تواند اجرایی شود.

محمد هادی شجاری رئیس هیئت مدیره شرکت گردشگری سلامت آریا نیز در این نشست گفت: قیمت مناسب، کیفیت بالا، پزشکان برجسته و دیگر مزایا باعث شده است تا بتوان در گردشگری سلامت هزینه کرد.
وی ادامه داد: گردشگری سلامت ایران به دیجیتال مارکتینگ نیاز دارد و باید با همکاری و همفکری بستر‌ها را فراهم کنیم.

شجاری با اشاره به اینکه سهم دیجیتال مارکتینگ از بازاریابی گردشگری سلامت در کشور هند حدود ۲۰ درصد است افزود: در دنیا به گردشگری سلامت به عنوان یک صنعت نگاه می‌شود؛ ما هم باید نگاهمان را عوض کنیم.      انتهای پیام/م   منطقه آزاد ماکو میزبان هجدهمین نشست مشترک معاونین و مدیران فرهنگی  مناطق آزاد تجاری  کشور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۵۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طب ایرانی زمینه ساز توریسم درمانی در کشور

بابک شکارچی معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی  که طب ایرانی میراث کشور ما است و در صورتی که درست به دنیا معرفی شود می‌تواند در کنار درمان، ارزآوری هم در کشور ما داشته باشد. 

وی در خصوص برگزاری اولین کنگره طب ایرانی در خرداد ماه توسط انجمن علمی طب سنتی گفت: برگزاری کنگره طب ایرانی دو جنبه دارد یکی برای خود مجموعه جامعه پزشکی و خدمات دهندگان سلامت کشور که شامل پزشک و پرستار و دندانپزشک و مدیکال می‌شود و قسمت دیگر مردم هستند که این خدمات را دریافت می‌کنند.
 

شکارچی بر این باور است که از این آشفته بازاری که وجود دارد تنها سوداگرانی سود می‌برند که به اسم طب ایرانی، طب سنتی و اسامی عجیب و غریب خودشان را معرفی می‌کنند. در واقع این افراد هم نام طب سنتی را زیر سوال می‌برند و هم به شدت به سلامت مردم لطمه وارد می‌کنند. 

وی توضیح داد: ما باید برای شناساندن طب ایرانی به مردم دو کار را انجام دهیم که برگزاری چنین کنگره‌هایی می‌تواند یکی از این کار‌ها باشد چرا که خود جامعه پزشکی کشور با این طب بیشتر آشنا می‌شود این فقط نباید مختص به خود متخصصان طب ایرانی باشد بلکه باید در تمام کنگره‌هایی که در طول سال برگزار می‌شود یک پنل به طب ایرانی اختصاص پیدا کند تا این نوع طب به جامعه پزشکی بیشتر معرفی شود.

متخصص گوارش، متخصص خون و متخصص ریه و متخصص پوست و رشته‌های داخلی باید بدانند که این رشته که در حال حاضر در دانشگاه به صورت آکادمیک تدریس می‌شود و PHD تربیت می‌کند چگونه است. نکته اینجا است که خیلی از نقطه مطلوب برای معرفی طب ایرانی فاصله داریم و در واقع متخصصان این رشته این وظیفه را بر دوش دارند که این رشته را معرفی کنند. 

معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی کشور ادامه می‌دهد: ما در سازمان نظام پزشکی در تلاش هستیم که همگرایی در این خصوص ایجاد کنیم تا این موضوع را شرح دهیم که طب ایرانی چه توانمندی‌هایی دارد و تا کجا می‌تواند پیش برود کجا می‌تواند در درمان بیماری به کار گرفته شود و کجا نمیتوان از ان استفاده کرد و یک جا‌هایی هست که مردم استقبال می‌کنند که به سمت طب ایرانی بیایند وظیفه ما آگاه کردن اینها است.

وی ادامه داد: اما بعد سومی هم داریم و آن اینکه در همه دنیا گروهی از مردم تمایل به استفاده از محصولاتی به نام ارگانیک دارند و اتفاقا در بیشتر فروشگاه‌ها این محصولات قیمت بالاتری هم دارد در واقع مصرف محصولات ارگانیک مختص طب ایرانی ما است و می‌توان به این وسیله توریسم درمانی به کشورمان بیاوریم البته فاصله زیادی با این ایده داریم چرا که زیر ساخت‌های آن هنوز انطور که باید در کشور ما مهیا نیست، اما می‌تواند به این موضوع توجه داشت که این موضوع مختص ماست یعنی اگر بخواهیم روی بحث توریست کار کنیم نمی‌توانیم به پای کشور‌هایی مانند فرانسه و ترکیه که بر روی زیر ساخت‌های گردشگری کار کرده اند برسیم، اما نکته اینجا است که ما طب ایرانی را داریم که مختص خود ما است و در صورتی که درست بر روی ان کار کنیم و مدیا تهیه کنیم و آن را در اختیار مردم در همه دنیا قرار دهیم می‌توانیم در جذب توریست موفق باشیم. 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است
  • طب ایرانی می تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد
  • طب ایرانی زمینه ساز توریسم درمانی در کشور
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار
  • توسعه 16 هکتاری پایانه ترانزیت و صادرات ارس / کریدور سبز برای تسهیل تجارت ایجاد می شود
  • حل مشکل جمع آوری و حمل زباله از منطقه گردشگری امامزاده شیخان علی آباد کتول
  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو
  • افزایش ۳۰ درصدی سفر گردشگران خارجی به گیلان
  • پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان توسعه می یابد
  • خدمات صادقانه و بی منت در منطقه سیدآباد مهاباد