Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرگئی لاوروف در گفت وگو با هفته نامه آرگیومنتی ایفاکتی که بامداد روز چهارشنبه منتشر شد، اظهار داشت: آمریکا قدرت نمایی می کند و کارزاری برای بی اعتبار کردن تهران راه انداخته و این کشور را به همه گناهان متهم می کند.
خبرنگار این هفته نامه سوال کرد: روابط با ایران از نظر ژئوپلیتیکی برای روسیه اهمیت دارد اما ایران بارها به خود اجازه داده اظهارات خصمانه علیه اسراییل بیان کند و این خصومت فقط در حرف نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آن صورت موضع شما چه تفاوتی با مواضع اروپا در دهه ۳۰ میلادی قرن بیستم دارد که سیاست ضدشوروی آدولف هیتلر را تشویق کرد.
لاوروف گفت: روابط ما با ایران و اسراییل همانند روابط با سایر کشورهای خاورمیانه با ارزش است، سیاست خارجی روسیه چندوجهی است و در آن اصل دوستی علیه کشوری وجود ندارد.
وی افزود: در تماس با رهبری همه کشورهای منطقه شرکا را به سوی جستجوی راه حل های صلح آمیز برای مسائل بروز کرده و خودداری از شیوه های نظامی و تهدید برای بکارگیری آن تشویق و هدایت می کنیم.
لاوروف با اشاره به اتهامات آمریکا به ایران اظهار داشت: این رویکرد وضعیت خطرناکی را ایجاد می کند و برای شعله ور شدن آتش مناقشه فقط یک کبریت لازم است، مسئولیت برای پیامدهای فاجعه بار بر عهده آمریکا خواهد بود.
وی ادامه داد: آنچه که مربوط به وجه تاریخی مساله (تشبیه اوضاع کنونی به دوره اروپا قبل از جنگ دوم جهانی) می شود، تشبیه وضعیت قبل از جنگ اروپا در سالهای دهه ۳۰ میلادی با اوضاع کنونی خاورمیانه بی مورد است.
لاوروف گفت: همان طور که در تاریخ روایت شده نوئل چمبرلن نخست وزیر انگلیس و ادوارد دالادیه نخست وزیر فرانسه سعی کردن هیتلر را آرام کنند و ماشین جنگی هیتلر را علیه شوروی گسیل کنند، اما هیچ وضعیت مشابه این وضع در خاورمیانه دیده نمی شود.
وی ادامه داد: طرف ایرانی به طور منظم به ما علاقه مندی خود را برای برقراری ثبات منطقه ای از راه برقراری گفت وگوها با همه کشورهای درگیر (اختلافات) ازجمله کشورهای عربی خلیج فارس اعلام می کند در همین حال مقام های ایرانی نداشتن هر گونه مقاصد جنگ طلبانه را مورد تاکید قرار می دهند.
رئیس دستگاه دیپلماسی روسیه خاطرنشان کرد: به نوبه خود تدابیر برای کاهش تنش ها بکار می گیریم. نظریه تامین امنیت گروهی در حوزه خلیج فارس را که در آن حل تدریجی و مرحله به مرحله اوضاع مناقشه ای و اتخاذ تدابیر اعتمادسازی و کنترل پیش بینی شده را پیش می بریم و با شرکا برای حفظ توافق چندجانبه برای حل و فصل وضعیت پیرامون برنامه هسته ای ایران همکاری می کنیم.

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۶۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام ضدایرانی مجلس نمایندگان آمریکا

به گزارش جام جم آنلاین، مجلس نمایندگان آمریکا بدون در نظر گرفتن حق مشروع ایران برای پاسخ دادن به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی، در پی عملیات "وعده صادق" ایران علیه اراضی اشغالی، چند لایحه ضدایرانی را تصویب کرد، اما هنوز مشخص نیست که سنا اقدامی در ارتباط با آن انجام دهد.

نشریه آمریکایی پولیتیکو در این باره گزارش داد که این لوایح شامل قطعنامه‌ای است که شعار " از نهر تا بحر فلسطین آزاد می‌گردد" را "آشکارا یهودی‌ستیزانه" اعلام کرده و خواستار محکومیت آن است.

قانون "پاسخگو کردن مقامات ارشد ایران" نیز از جمله لوایح تصویب‌شده است که خواستار ارائه گزارشی درباره دارایی‌های مقامات ارشد ایرانی است.

لایحه دیگر "قانون پاسخگویی درباره تحریم‌های ایران" است که هدف جلوگیری از دور زدن تحریم‌ها علیه ایران را دنبال می‌کند.

"قانون تقویت ابزارها برای مقابله با استفاده از سپر انسانی" که امکان اعمال تحریم علیه نهادهایی را فراهم می‌سازد که از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند.

"قانون منع قاچاق کاپتاگون" نیز از دیگر موارد تصویب‌شده توسط مجلس نمایندگان آمریکا است که به موجب آن، علیه نهادهای تولیدکننده یا تسهیل‌کننده توضیع محرکی ترکیبی به نام کاپتاگون تحریم اعمال می‌شود.

افزون بر این، صادرات فناوری‌های ساخت آمریکا به ایران، به طور دائمی با تصویب "قانون عرضه نکردن تکنولوژی برای اقدامات تروریستی" ممنوع می‌شود.

"قانون پاداش ندادن به گروگان‌گیرها" نیز آمریکا را از پذیرفتن مقامات تحریم‌شده در نشست‌های سازمان ملل متحد منع می‌سازد.

"قانون تحکیم تحریم‌های ایران" نیز تصویب شد که برخی تحریم‌ها علیه ایران را دائمی می‌کند.

قطعنامه‌ای نیز تصویب شده است که از اتحادیه اروپا می‌خواهد "سریعا" سپاه پاسداران ایران را سازمانی تروریستی اعلام کند.

هنوز نشانه‌ای مبنی بر قصد سنا برای اقدامی در راستای عملی کردن هر یک از این تدابیر وجود ندارد.

اقدام ضد ایرانی مجلس نمایندگان آمریکا در پی این انجام شده است که ایران، شامگاه شنبه، عملیات «وعده صادق» را علیه رژیم صهیونیستی و در پاسخ به اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی علیه ساختمان کنسولگری ایران در دمشق اجرا کرد. ایران این حمله را حق مشروع خود برای پاسخ به اقدامات متجاوزانه علیه منافع خود و در چارچوب منشور ۵۱ سازمان ملل دانسته است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، قبل از ساعت ۳ بامداد یکشنبه، سیل پهپادهای شاهد ۱۳۶ و موشک‌های بالستیک ایران را به آسمان سرزمین‌های اشغالی شلیک کرد که گنبد آهنین را درگیر کردند. بسیاری از موشک‌ها از این سپر دفاعی عبور کرده و به اهداف مورد نظر برخورد کردند. هدف موشک‌های سپاه، پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی در نقب در جنوب سرزمین‌های اشغالی بود.

دیگر خبرها

  • پاسخ امیرعبداللهیان به احتمال تغییر سیاست‌های هسته‌ای ایران | در صورت تکرار ماجراجویی اسرائیل پاسخ حداکثری ایران چه خواهد بود؟
  • بیانیه بایدن درباره تحریم‌های جدید ضدایرانی از طرف آمریکا
  • بیانیه تند بایدن درباره تحریم‌های جدید ضدایرانی آمریکا
  • بیانیه ضدایرانی آمریکا و متحدانش برای تقویت روحیه رژیم صهیونیستی
  • چشم‌انداز روابط ایران و کشورهای عربی پس از «وعده صادق»؛ سیاست خارجی ایران منطبق بر «واقعیت‌های میدانی» است
  • وضعیت در غزه واقعا به نقطه جوش رسیده است
  • عملیات «وعده صادق» هیمنه رژیم صهیونیستی و آمریکا را فروریخت
  • وجوه فراملی و فرانظامی عملیات‌ «وعده‌صادق»
  • اقدام ضدایرانی مجلس نمایندگان آمریکا
  • افزایش مناسبات منطقه‌ای از سیاست‌های مهم دولت سیزدهم است