Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از شهروندان گفت: مسئولین باید فکری به حال خانه های خالی کنند و مالیات های بیشتری برای آنان در نظر بگیرند تا افرادی که اجاره بیشتری می گیرند حداقل سعی کنند به خاطر مالیات زیاد که به آن‌ها تعلق گرفته است مجبور شوند خانه‌ها را با قیمت مناسب به خانواده‌ها اجاره دهند و مردم نیز از گرفتاری نجات پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح زاگرس؛ در هفته های اخیر کاربران فضای مجازی به دنبال حمایت از مستأجرینی که حقوق آن ها پایمال شده است و همچنین صاحبان خانه ای که اجاره بها را بدون دلیل بسیار بالا برده اند در شبکه اجتماعی توئیتر هشتگ #اجاره_ خانه را ترند برتر کردند که این موضوع واکنش شهروندان یاسوجی را نیز در پی داشت وآن ها نیز از افزایش روند اجاره بها در استان ابراز نارضایتی کردند.

یکی از شهروندان شهر یاسوج بیان کرد: اقدام کاربران فضای مجازی بسیار خوب بوده است و من می توانم به آنها بگویم کارشان واقعا عالی بوده و دست مریزاد دارد.

 

 

وی افزود: تنها اجاره خانه نیست که قیمت آن یک دفعه بالا رفته است و همه این مسائل در کشور همینطور است مسئولین باید نظارت داشته باشند اما حرف من با خودم و مردم این است کمی نوع‌ دوستی و احساس مسئولیت در قبال هم نوع خود داشته باشیم بسیار خوب است.

این شهروندادامه داد: شاید این صحبت کلیشه‌ای باشد اما به نظر من مردم باید خودشان تلاش کنند تا سطح زندگی شان را بالا ببرند، صحبت من با شمایی است که الان هم پولی ندارید برای  اجاره بدهید به نظر من شما باید خودتان فکر کنید و تصمیم بگیرید دیگر از دست دولت برای مردم هیچ کاری بر نمی آید و مردم خود باید به فکر زندگی شان باشد، حالا که از همه نظر به ما فشار می آید با هم مهربان تر باشیم.

 شهروندی دیگر اظهار کرد: کار کاربران فضای مجازی قطعاً کار بسیار مثبتی است از جمله نکات مثبت و خوبی بوده که در فضای مجازی بازخورد خوبی داشته است اما تنها اکتفا کردن به اینکه آن را به فضای مجازی محدود کنیم و این اقدام را وارد فضای واقعی نکنیم این اقدام ناکار آمد جلوه پیدا می کند که این هشتگ باید در فضای واقعی کارکردهای خودش را نشان دهد و مسئولین وارد فضاشوند و اقدامات لازم را انجام دهند،  مشکلات مردم را مشاهده کنند و ودرد های زندگی مردم رادرک کنند وبرای حل آن ها اقدام کنند، نه این که فقط یک ترند اکتفا شود.

 

 

مسئولین در بحث اجاره خانه می توانند کارهای زیادی انجام دهند با استفاده از نظارت هایی که بر روی اجاره بها دارند می توانند این مورد را کنترل کنند خیلی از خانه ها هستند که به مدت زیادی بلا استفاده هستند و بدون اینکه کسی در آنها ساکن باشد خالی مانده اند.

 مسئولین باید فکری به حال خانه های خالی کنند و مالیات های بیشتری برای آنان در نظر بگیرند تا افرادی که اجاره بیشتری می گیرند حداقل سعی کنند  به خاطر مالیات زیاد که به آن‌ها تعلق گرفته است  مجبور شوند خانه‌ها را با قیمت مناسب به خانواده‌ها اجاره دهند و مردم نیز از گرفتاری نجات پیدا کنند.

ای بزرگواران و عزیزان! کسانی که مستاجر شما هستند قطعاً دارند با این شرایط سخت دست و پنجه نرم می کنند و در این گرانی ها نگرانی های بسیاری دارند همانطور که امام صادق علیه السلام می فرمایند: همان طور که دوست داری دیگران با تو رفتار کنند تو نیز با دیگران رفتار کن اگر خود شما مستاجر بودی دوست داشتی واقعا چه رفتاری با شما بشود.


شهروند دیگری گفت: فضای مجازی با توجه به اینکه خطراتی دارد اما می بینیم که می توان از آن درست استفاده کرد و این اقدام  یکی از مزایایی است که می تواند مفید باشد و تلنگری به مسئولین باشد برای اینکه بتوانند مشکلات مردم را حل کنند و از مشکلات آنها آگاه شوند.

 

 

 

در این برهه از زمان معضل اجاره خانه یک معضل جدی برای تمامی مردم شده است و اقدامی که کاربران فضای مجازی در اینستاگرام و توییتر انجام داده اند باعث می شود که مسئولین بهتر و بیشتر صدای مردم را بشنوند از مشکلات مردم آگاهی پیدا کنند مسئولین امر مانند وزارت راه و شهرسازی و مسکن و همچنین اصناف باید بر اجاره بها نظارت داشته باشند، مسئولین باید مشکلات مردم را ببینند و بدانند که در این شرایط سخت اقتصادی مردم تحت فشار هستند.

مسئولین باید نظارت های خود را شدید تر کنند و به مسائل و مشکلات مردم بپردازند تا مشکلات و مسائلی که مردم روزانه با آنها دست و پنجه نرم می کنند را به حداقل برسانند باید اقدامات ویژه‌ای را در خصوص تورم و همچنین اجاره بها انجام دهند.

مسلما همه کسانی که الان صاحب خانه هستند همه از اول صاحب خانه نبوده اند و بعد از یک دوره ای صاحب خانه شده اند و اجاره نشین بوده اند پس باید مشکلات مردم را درک کنند شعر بنی آدم اعضای یکدیگرند نیز بیانگر همین مفهوم است صاحبخانه ها هم که از نوع مردم هستند بیشتر از مسئولین می‌توانند مردم را درک کنند و با توجه به آن حس نوع دوستی و مسئولیتی که دارند می توانند از مشکلاتی که بردوش خانواده‌ها وجود دارد بکاهند تا فشار کمتری به مردم وارد شود.

 

 

شهروند دیگری نیز گفت: صاحبان ملک و خانه، اجاره خانه ها را کمی پایین تر بیاورند و خانواده‌ها را درک کنند تا افرادی که به سختی خرج و مخارج  خود را در می‌آورند بتوانند اجاره خانه خود را بپردازند صاحبخانه ها نیز با این مستاجران هم نوع هستند و باید آنها را درک کنند،  مسئولین باید نظارت کنند و قیمت گذاری ها را اعلام کنند تا کسی نتواند از آنها تخطی کند ای صاحب خانه ها انصاف را رعایت کنید که  چیزی بهتر از انصاف وجود ندارد.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۷۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص فضای بیشتر به نمایشگاه کتاب با توسعه مصلی

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم سادات ظهوریان عضو شورای سیاست‌گذاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در خصوص تغییرات پیش روی نمایشگاه سی‌وپنجم، گفت: فضاهای نمایشگاهی با توجه به تکمیل‌تر شدن فضای مصلی امام خمینی (ره)، امسال وسیع‌تر است و فضای بهتر و بیشتری در اختیار نمایشگاه کتاب قرار گرفته است.

وی افزود: با تکمیل فضاهای مصلی امام خمینی (ره) حتی بخش‌هایی که در دوره‌های قبل در اختیار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بود به نحو کامل‌تری در اختیار ناشران قرار می‌گیرد. به طور کلی نظم نمایشگاه کتاب هر سال بیشتر شده و از تجربه سال‌های قبل نیز بهره‌برداری می‌شود.

عضو شورای سیاست‌گذاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ادامه داد: گروه اجرایی و برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران نسبت به برگزاری منظم نمایشگاه اهتمام جدی دارند و امسال توجه بسیاری به نظر مردم و ناشران کردند. آنها از نظرات سال گذشته مردم و همچنین نقطه نظرهای دریافتی در طول سال بهره بردند.

ظهوریان در ادامه با اشاره به این نکته که پیشنهادات مردم برای بهتر برگزار شدن نمایشگاه مورد بررسی و ارزیابی گروه اجرایی قرار گرفت، گفت: آن دسته از نظرهای مردمی که قابلیت اجرایی داشتند به اجرا درآمدند. در مجموع تسهیلات برای ناشران و مخاطبان در این دوره سطح بالایی دارد و نمایشگاه کتاب امسال سطح برگزاری چند پله ارتقا یافته است.

وی افزود: در شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه در رابطه با بهترین نحوه دعوت از مردم برای حضور در نمایشگاه نکاتی را در دستور کار قرار داده و در حال پردازش موضوع هستیم. قاعدتاً صدا و سیما کار خود را در رابطه با نمایشگاه انجام می‌دهد، دیگر رسانه‌ها نیز به همین صورت فعال هستند و شهرداری و شورای شهر نیز فعالیت و برنامه‌های خود را در رابطه با نمایشگاه کتاب امسال را اجرایی می‌کنند.

عضو شورای سیاست‌گذاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران درباره ضرورت دعوت از مردم برای حضور به‌هنگام در این رویداد گفت: لازم است برای دعوت مناسب از مردم اقدام‌های دیگری نیز برای بخش حضوری و مجازی نمایشگاه کتاب انجام شود. در بخش مجازی هم فرصت فوق‌العاده عالی در اختیار شهروندان قرار دارد و مطلوب است که تقاضاها در خرید مجازی به روزهای پایانی نمایشگاه موکول نشود. باید مردم را به خرید از روز نخست نمایشگاه در بخش مجازی تشویق کنیم تا زمان کافی برای انتخاب کتاب داشته باشند و فرصت بیشتری برای خدمات‌رسانی ناشران و شرکت پست فراهم آید. به این ترتیب از فشار کار پست کاسته می‌شود.

ظهوریان گفت: نمایشگاه کتاب پله پرش فرهنگی برای همه بخش‌های جامعه است و مردم و ناشران از برگزاری نمایشگاه کتاب منتفع می‌شوند. من شاهد قاطعیت برگزارکنندگان نمایشگاه کتاب در پیشبرد اهداف عالی این رویداد به سمت تعالی هستم. همه عوامل بیشترین تلاش خود را برای تحقق نمایشگاه کتاب مطلوب و اثرگذار به کار گرفته‌اند. نمایشگاه کتاب یک رویداد محبوب در جامعه است و امیدوارم همه مردم از آن بهترین استفاده را ببرند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

کد خبر 6081683 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • فرزندی که حساب پدرش را خالی کرد
  • اختصاص فضای بیشتر به نمایشگاه کتاب با توسعه مصلی
  • زنجیره علویان پویشِ جدید کاربران فضای مجازی مازندران
  • « زنجیره علویان» پویشِ جدید کاربران فضای مجازی مازندران
  • کانون پرورش فکری، دوستدار کودکان و نوجوانان محلات حاشیه‌نشین
  • آموزش: توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • توصیه‌هایی برای مقابله یا جلوگیری از استرس در فضای مجازی
  • افزایش ۳۰ درصدی جرایم سایبری در گلستان/کاربران فضای مجازی مراقب کلاهبرداران اینترنتی باشند
  • واکنش کاربران فضای مجازی در گلستان به عملیات غرور آفرین وعده صادق + فیلم
  • واکنش کاربران فضای مجازی در گلستان به عملیات غرور آفرین وعده صادق