Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای تصریح کرد که تنش‌های اخیر در غرب آسیا، پیامد مستقیم رویکرد ضدایرانی واشنگتن و برخی از همپیمانان این کشور است.
به گزارش خبرگزاری آریا، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه در گفت‌وگو با هفته‌نامه روسی «آرگومنتی ای فاکتی» ضمن محکوم کردن اقدامات واشنگتن علیه ایران گفت که مسکو بر این باور است که تنش‌های اخیر در غرب آسیا «پیامد مستقیم رویکرد ضدایرانی واشنگتن و برخی از همپیمانان این کشور است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


لاوروف تأکید کرد:‌ «آمریکا در حال قدرتنمایی است و کمپینی را برای بی‌اعتبار کردن ایران آغاز کرده است و جمهوری اسلامی ایران را عامل تمامی تقصیرات می‌داند».
وزیر خارجه روسیه سپس به نقش آمریکا در بحران کنونی غرب آسیا اشاره کرد و گفت که واشنگتن در حال حاضر تنها یک مسابقه با پیامدهای بالقوه مخرب به راه انداخته تا کل منطقه را به آتش بکشد.
دولت ترامپ 18 اردیبهشت‌ماه سال گذشته به طور یکجانبه آمریکا را از برجام خارج و تحریم‌های معلق‌شده به موجب این توافق را علیه ایران احیا کرد. این تحریم‌ها از مردادماه و آبان‌ماه سال گذشته اجرایی شده‌اند.
واشنگتن بعد از خروج از برجام در راستای سیاستی موسوم به «فشار حداکثری» به اقداماتی تحریک‌آمیز مانند قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های اصطلاحاً تروریستی، اعزم یک ناوگروه، چند بمب‌افکن بی‌-52 و چند جنگنده اف-22 به منطقه رو آورده است.
جمهوری اسلامی ایران اردیبهشت ماه امسال بعد از یک سال صبر برای جبران آثار ناشی از خروج یکجانبه آمریکا از توافق هسته‌ای، اعلام کرد که به دلیل عدم تحقق وعده‌های کشورهای اروپایی، گام‌هایی را برای کاهش تعهد به توافق هسته‌ای برمی‌دارد. در گام نخست تعهد ایران به سقف ذخایر اورانیوم و آب سنگین تعلیق شد و در گام دوم نیز ایران غنای اورانیوم تولیدی را از 3.67 درصد به 4.5 درصد افزایش داد.
لاوروف سپس تأکید کرد: «مسئولیت پیامدهای بالقوه این فاجعه بر عهده آمریکا است».

رابطه مسکو و آمریکا به این زودی خوب نمی‌شود
وی در بخش بعدی مصاحبه خود تصریح کرد که ترمیم روابط با آمریکا به این زودی صورت نمی‌گیرد.
وی ادامه داد که روسیه از تلاش برای ترمیم روابط با آمریکا دست برنمی‌دارد اما شانس اندکی برای تحقق این امر وجود دارد زیرا واشنگتن در حال حاضر درگیر نزاع‌های سیاسی داخلی خود است.
وی تصریح کرد که امید چندانی وجود ندارد تا قبل از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری 2020 آمریکا، روابط دو کشور روسیه و آمریکا بهبود یابد.
لاوروف در اینباره توضیح داد: «بسیاری از سیاستمداران آمریکایی در تلاش هستند تا در دامن زدن به روسیه هراسی از یکدیگر پیشی بگیرند و در نزاع‌های سیاسی داخلی خود از این عامل بهره می‌گیرند. ما فهمیده‌ایم که با نزدیک‌ شدن رقابت‌های انتخاباتی 2020، این مسئله داغ‌تر و داغ‌تر می‌شود».
لاوروف تصریح کرد که روسیه «آمادگی دارد که با صبوری برای ترمیم روابط با‌ آمریکا تلاش کند» به شرط آنکه آمریکا به منافع مهم روسیه احترام بگذارد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: آمریکا خاورمیانه آتش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۸۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مداخله ۹۵میلیارد دلاری آمریکا در معادلات جهانی | واشنگتن استراتژی سدنفوذ را احیا می‌کند؟

به گزارش جام جم آنلاین، روز شنبه، مجلس نمایندگان آمریکا در جلسه‌ای نادر و با حمایت گستردهٔ نمایندگان دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه، بستهٔ ۹۵ میلیارد دلاری حمایت از اوکراین، اسرائیل و تایوان را تصویب کرد.

نمایندگان کنگره با وجود مخالفت شدید نمایندگان افراطی جمهوری‌خواه این لوایح را تصویب کردند و اکنون این قانون برای نهایی شدن به سنای آمریکا می‌رود که اکثریت آن را دموکرات‌ها در دست دارند.

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا که از سال گذشته از کنگره خواسته بود کمک‌های اضافی به اوکراین را تأیید کند، در بیانیه‌ای اعلام کرد: «این اتفاق در یک لحظهٔ اضطراری به وقوع می‌پیوندد، زیرا اسرائیل با حملات بی‌سابقه‌ای از سوی ایران و اوکراین با بمباران مداوم روسیه مواجه است.»

انتظار می‌رود سنا هفتهٔ آینده این مصوبه را تأیید و آن را برای امضا برای آقای بایدن بفرستد.

رئیس‌جمهور آمریکا پیش‌تر گفته بود بعد از تصویب این بسته‌های کمکی در کنگره، بلافاصله اجرایی شدن آنها را امضا خواهد کرد.

این پول‌پاشی به سه کشور درگیر منازعه، به معنی جنگ نیابتی آمریکا با مثلث "ایران - روسیه - چین" است. در حال حاضر اوکراین درگیر نبرد با روسیه، تایوان در حال جنگ سرد با چین و اسرائیل مقابل ایران ایستاده است.

آمریکا با حمایت از این کشورها، ضمن پرهیز از جنگ مستقیم با ابرقدرتهای جدید جهان که خود نشانه افول قدرت این کشور و فروپاشی نظم‌تک قطبی در جهان است، نوعی نبرد نیابتی را با این کشورها ایجاد کرده تا مانع از قدرت گرفتن بیشتر این مثلث شود.

پیش از این یک نماینده کنگره آمریکا، از ایران، روسیه و چین به عنوان محور جدید شرارت نام برده بود و حالا تصویب بودجه کمکی واشنگتن به سه کشور مقابل این مثلث، نوعی اعلام‌ جنگ با این قدرتهاست.

دیگر خبرها

  • پایان ماجراجویی آمریکا در آفریقا
  • سفر کم سابقه هیات کره شمالی به تهران پس از 5 سال / معمار رابطه تجاری مسکو و پیونگ یانگ در تهران به دنبال چیست؟
  • اگر در مقابله با ایران به دودلی ادامه دهیم به زودی به نقطه‌ای می رسیم که دیگر گزینه‌ای نداریم
  • «بمبی که آمریکا در خاورمیانه نمی بیند»: واشنگتن در حال تکرار اشتباه نادیده گرفتن افکار عمومی جهان عرب است/ آمریکا دود برخاسته از آتش زیرخاکستر غزه را ندید/ انقلاب رسانه های اجتماعی در جنگ غزه
  • رابطه با روسیه، به کره‌شمالی برای اقدامات خصمانه جرات می‌دهد
  • لاوروف: غرب در آستانه یک درگیری هسته‌ای است
  • لاوروف شرط بازگشت به معاهده منع جامع آزمایش هسته‌ای را گفت
  • روسیه: غرب بر لبه پرتگاه جنگ هسته‌ای گام برمی‌دارد
  • هشدار مسکو درباره شکست تحقیرآمیز آمریکا در اوکراین
  • مداخله ۹۵میلیارد دلاری آمریکا در معادلات جهانی | واشنگتن استراتژی سدنفوذ را احیا می‌کند؟