Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین،  ابراهیم فرخ نژاد، در گفت و گو با اقتصاد آنلاین، از تاثیرگذاری عوامل مختلف بر تمایل نداشتن بخش خصوصی به توسعه ساخت و ساز خبر داد و گفت: عوامل متعددی از جمله خواب زیاد سرمایه، مقدور نبودن فروش در بازار فعلی و نوسانات غیرقابل پیش بینی قیمت مسکن باعث شده که تمایل بخش خصوصی برای ساخت و ساز مسکن و سرمایه گذاری در این بخش به حداقل خود برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، افزود: سرمایه گذاران بخش خصوصی عموما به دنبال پروژه هایی هستند که زودبازده باشند و صنعت مسکن، بازدهی در کوتاه مدت ندارد و این موضوع نیز یکی دیگر از دلایل کاهش سرمایه گذاری  در این عرصه است.

فرخ نژاد به عرضه واحدهای مسکونی در دو طیف واحدهای لوکس و مسکن مهر اشاره کرد و گفت: این دو طیف از واحدها عموما خالی هستند و ادامه دادکه واحدهای لوکس به دلیل عدم توانایی خرید و اجاره آن ها توسط بسیاری ازافراد و واحدهای مسکن مهر هم به این دلیل که عموما قشرمتوسط رو به پایین خریداری می شوند، خالی می مانند.

او در ادامه اضافه کرد: در این میان قشر متوسط باقی می ماند که از دو قشر دیگر تعداد بیشتری را دربر می گیرد و عمده این قشر را زوج های جوان تحصیل کرده و شاغل تشکیل می دهند که نه توان خرید یا اجاره واحدهای لوکس را دارند و نه تمایلی برای خرید یا اجاره واحدهای مسکن مهر و به همین دلیل است که بسیاری از این دو طیف واحدها خالی هستند.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری ساختمانی نظام مهندسی ایران تصریح کرد: اگر دولت، شهرداری و شرکت های بزرگ راهکارهایی را ارایه داده و موانع را برطرف کنند، میزان سرمایه گذاری بخش خصوصی افزایش می یابد.

به گفته وی،دولت می تواند با دادن وام های کم بهره و شهرداری با فراهم کردن تسهیلات و برداشتن موانع اداری، بخش خصوصی را تشویق به ساخت و ساز کنند اما شرایط فعلی نشان می دهد که راهکارهایی که تاکنون به کار گرفته شده،کافی نبوده است.

فرخ نژاد در پاسخ به وضعیت سفته بازی در صنعت ساختمان گفت: سفته بازی قسمتی از اقتصاد در تمام دنیا را تشکیل می دهد و این موضوع که سفته بازی به چه سمت و سویی هدایت شود به سیاست های دولت بستگی دارد.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری ساختمانی نظام مهندسی ایران  تصریح کرد: با توجه به شرایط فعلی ساختمان سازی و بلند مدت بودن بازدهی، متقاضی برای سرمایه گذاری کم شده و درنتیجه سفته بازی هم کم می شود.

وی گفت: با وجود افزایش قیمت مسکن، به دلیل گستردگی پروژه ها و حجم کم سرمایه شرکت سرمایه گذاری ساختمانی نظام مهندسی ایران، میزان سود دهی در صورت های مالی کم بوده است.

فرخ نژاد افزود: شرکت هایی که سهامدار عمده ای ندارند با مشکل عدم تامین سرمایه مواجه هستند و باتوجه به افزایش نرخ دلار و هزینه های ساخت و ساز، قیمت تمام شده با قیمت پیش فروش تفاوت دارد و به همین دلیل برخی از پیش فروش های این شرکت زیان بار بوده است.

مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری ساختمانی نظام مهندسی ایران به قابل پیش بینی نبودن شرایط اقتصادی اشاره کرد وگفت: این شرکت در تلاش است پروژه هایی را با توجه به سرمایه و ظرفیت خود انجام دهد و اکنون پروژه ازگل درحال ساخت است.

اواضافه کرد: اگر نوسانات قیمت کم شود، میزان سود، تضمین شده باشد و قیمت مسکن تثبیت شود، اشتیاق برای ساخت و ساز نیز بیشتر خواهد شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ساخت و ساز مسکن مسکن مهر صنعت ساختمان نظام مهندسی ساختمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۸۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران

جلسه متقاضیان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های مخازن ذخیره‌سازی زیرزمینی گاز طبیعی، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار با حضور نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور و به میزبانی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران برگزار شد.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط‌عمومی، رضا نوشادی مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با اشاره به دستاورد‌های شرکت ملی گاز ایران در دوره تحریم، گفت: سال ۱۳۸۹ بانک مرکزی، شرکتی ملی گاز و شرکت ملی نفت تحریم شدند؛ ظرفیت تولید، پالایش، انتقال و توزیع گاز، ۴۰۰ میلیون مترمکعب بود و امروز پس از یک دوره تحریم ۱۵ساله، میزان ظرفیت تولید، به ۸۷۵ میلیون مترمکعب رسیده است و پالایش، انتقال و توزیع این زنجیره از ۱۰۰۰ میلیون مترمکعب بالاتر است. پیچیده‌ترین تکنولوژی با انتقال تکنولوژی از ساخت توربین و کمپرسور از سوی شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران به عنوان بازوی اجرای شرکت ملی گاز ایران، صورت‌گرفته است.

نوشادی در ادامه با اشاره به لزوم سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی و بخش‌های مختلف صنعت، افزود: جورچین صنعت گاز برای ادامه این مسیر پر افتخار، برای گسترش سطح مشارکت‌های مردمی و پاسخگویی به رشد فزاینده مصرف چه در مسیر توسعه و چه تولید انرژی و محصول و چه مصرف خانگی و تجاری، نیاز دارد که یک هم‌افزایی گسترده‌ای را انجام دهد. در استراتژی جدید شرکت ملی گاز ایران، برای مدیریت اوج مصرف که متأسفانه آسیبش نخست به تولید وارد می‌شود، تصمیم گرفتیم که وارد حوزه جذب سرمایه‌گذاری بشویم و پروژه‌های ذخیره‌سازی گاز، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و بهینه‌سازی مصرف انرژی در ایستگاه‌های تقویت فشار را خدمت شما معرفی کنیم.

در ادامه این نشست علیرضا بیات مدیر سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار شرکت ملی گاز ایران نیز با تأکید بر اهمیت صنعت گاز در امر تولید، گفت: سرمایه‌گذاری در تمام حوزه‌ها یکی از اصول اصلی توسعه در هر صنعتی است و صنعت گاز در کشور ما جریان خونی است که در رگ‌ها و شریان اقتصادی جریان دارد و توسعه این صنعت بی شک به توسعه در دیگر بخش‌های تولید همچون صنایع فولادی و پتروشیمی و دیگر بخش‌های صنعتی می‌انجامد.

در ادامه این نشست پروژه‌های ذخیره‌سازی مخزن نمکی نصرآباد کاشان، میدان هیدروکربنی شوریجه مشهد، مگاپروژه هوشمندسازی مصرف گاز و پروژه بهینه‌سازی مصرف گاز در ایستگاه‌های تقویت فشار گاز جهت سرمایه‌گذاری به نمایندگان شرکت‌های فولادی کشور معرفی شدند.

گفتنی است، نمایندگان شرکت‌های فولادی همچون شرکت ایمیدرو، گل‌گهر، توسعه آن و فولاد، جهان فولاد، فولاد مبارکه، گهر زمین، آهن و فولاد ارفع، ذوب‌آهن اصفهان، فولاد خوزستان، فولاد ایران و فولاد سیرجان در این نشست به ارائه پرسش‌هایی در خصوص این پروژه‌های به بحث و تبادل نظر پرداختند.

دیگر خبرها

  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود
  • میزان افزایش حق‌الزحمه مهندسان هفته آینده اعلام می‌شود
  • واکنش همتی به سخنان قالیباف: با علل تورم که موجب سفته بازی است مقابله کنید/ زندگی را برای مردم سخت و پیچیده نکنید
  • ساختمانی که زیر یک تپه مصنوعی ساخته شد + فیلم
  • لیست قیمت اتحادیه لوله کشی گاز تعرفه نظام مهندسی، دستمزد و قیمت لوله گاز ۱۴۰۳ (
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • کمبود نقدینگی از مهم‌ترین مسائل توزیع برق مرکزی
  • ابرپروژه‌های صنعت گاز برای سرمایه‌گذاری معرفی شدند
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • جورچین صنعت گاز برای ادامه مسیر گاز ایران