Web Analytics Made Easy - Statcounter

اعضای کابینه دوازدهم در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه) بیست و ششم تیر ماه ۱۳۹۸ هیات وزیران در حیاط دولت با حضور در جمع خبرنگاران به سوالاتشان پاسخ دادند.

به گزارش ایسنا مشروح گفت‌وگوهای محمود واعظی رییس دفتر رییس جمهور، پیروز حناچی شهردار تهران، رضا اردکانیان وزیر نیرو، منصور غلامی وزیر علوم با خبرنگاران را می‌توانید در لینک‌های زیر دنبال کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران درباره بنیه دفاعی‌اش مذاکره نمی کند

محمود واعظی رییس دفتر رییس جمهور در واکنش به ادعاهای اخیر پمپئو یادآورشد: بنیه دفاعی ما خط قرمز ماست و بارها اعلام کردیم که درباره آن مذاکره نمی‌کنیم. ما از مقامات آمریکا تاکنون سخنان متناقض زیاد شنیدیم و این دولت آمریکا از بقیه بیشتر تناقض گویی کرده است. وی افزود: در حال حاضر هم  هم اگر آنان برگردند و تحریم ها را بردارند یک فرصت مناسب برای آنان در قالب ۱+۵ شکل می‌گیرد.

سازمان بازرسی مرجع تشخیص عدم برگزاری انتخابات شورایاری‌ها نیست

پیروز حناچی شهردار تهران در واکنش به نامه اخیر رییس سازمان بازرسی در خصوص غیر قانونی بودن برگزاری انتخابات شورایاری ها اظهار کرد: سازمان بازرسی مرجع تشخیص عدم برگزاری انتخابات شورایاری‌ها نیست. وی با تاکید بر اینکه درباره عدم برگزاری انتخابات شورایاری‌ها هنوز مراجع قانونی اعلام نظر نکرده‌اند، خاطر نشان کرد: در برگزاری انتخابات شورایاری‌ها، مرجع قانونی در دولت معاونت حقوقی ریاست جمهوری و در قوه مقننه رئیس مجلس است.

ساعت کار ادارات تهران تغییر نمی‌کند

رضا اردکانیان وزیر نیرو درباره تعرفه گذاری برق مورد استفاده استخراج کنندگان رمز ارز(بیت کوین) از سوی دولت، اظهار کرد: در دولت مصوبه‌ای در دستور کار کمیسیون اقتصادی قرار دارد که طی روزهای آتی در هیئت وزیران مطرح می شود و در آنجا هم اصل موضوع مورد بحث قرار می‌گیرد و در صورت پذیرش اصل موضوع، در خصوص تعرفه آن نیز اعلام نظر خواهد شد. وی با اشاره به اقدامات دولت در زمینه اعمال محدودیت برای پرمصرف‌های برق اظهار کرد: امسال زمانی که با فصل گرم مواجه شدیم در هیئت وزیران بحثی مبنی بر تغییر ساعت اداری در تهران مطرح شد که با توجه به ویژگی‌های این استان و وجود مراکز متعدد، تصمیم گرفته شد که تغییر ساعت انجام نشود.

وزارت علوم برای کاهش یا افزایش ظرفیت‌ها تحت تاثیر هیچ گروهی قرار نمی‌گیرد

منصور غلامی وزیر علوم درباره ممانعت برخی کانون‌های مافیایی از پذیرش دانشجو در برخی رشته‌های دانشگاهی اظهار کرد: در حوزه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کلاس‌های درس استاندارد به همراه ظرفیت مشخص در هر گروه و رشته استاندارد وجود دارد و صدور مجوز دانشگاه‌ها از سوی دفتر گسترش وزارتخانه برای رشته‌ها و مرکز جدید آموزش عالی، تابع شرایط و استانداردهایی است؛ بنابراین وزارت علوم تحت تاثیر هیچ گروه دیگری برای کاهش یا افزایش ظرفیت‌ها قرار نمی‌گیرد.

همچنین هیئت وزیران در جلسه امروز خود که به ریاست حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رئیس‌جمهور برگزار شد، آیین‌نامه اجرایی قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی را به تصویب رساند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمود واعظی رییس دفتر رییس جمهور آمريكا توان موشکی ایران برجام مذاكره دولت مصوبات هیات وزیران سازمان بازرسي كل كشور انتخابات شورایاری ها شهردار تهران پیروز حناچی وزير نيرو اردکانیان ساعت کاری بیتکوین منصور غلامی وزير علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۸۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله موشکی اسرائیل به سامانه پدافندی اس ۳۰۰ اصفهان صحت دارد؟ /بررسی یک ادعا از سوی خبرگزاری دولت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در نخستین ساعات بامداد روز جمعه ۳۱ فروردین ماه، شهر اصفهان و محدوده پایگاه شکاری شهید بابایی شاهد فعال شدن پدافند هوایی بود، اتفاقی که به سرعت انتشار تصاویر آن در فضای مجازی با توجه به تنش‌های جاری در منطقه و پاسخ موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی ایران به حمله رژیم صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق موجب به راه افتادن موجی از حدس و گمان‌ها مبنی بر حمله رژیم صهیونیستی به اهدافی در خاک ایران و به طور مشخص در اصفهان شد.

براساس آنچه ایرنا منتشر کرده، در همان ساعات ابتدایی برخی منابع فعال شدن پدافند هوایی را به دلیل مقابله با چند «ریزپرنده» عنوان کردند که به دنبال آسیب رساندن به اجزای سامانه پدافندی S۳۰۰ مستقر در منطقه اصفهان بوده‌اند که ریزپرنده‌ها توسط پدافند هوایی منهدم شده است. ظهر همان روز ارشد نظامی ارتش در استان اصفهان در حالی که در کنار یک دستگاه رادار پدافندی با خبرنگار صداوسیما مصاحبه می‌کرد، دلیل فعال شدن پدافند هوایی در اصفهان را برای مقابله با «اشیاء مشکوک» عنوان کرد.

در چنین شرایطی برابر حوادث مشابه در گذشته و در سکوت منابع رسمی، این تصاویر ماهواره‌ای هستند که می‌توانند برآورد درستی از اتفاق رخ داده را در اختیار ناظران قرار دهند و بر همین اساس، نخستین تصویر ماهواره‌ای که تصویری از نوع SAR بود حوالی غروب روز جمعه ۳۱ فروردین منتشر شد.

تصویر SAR منتشر شده توسط شرکت Umbra Space که در ساعت ۱۰ صبح همان روز (۳۱ فروردین) گرفته شده است

واژه SAR مخفف Synthetic Aperture Radar به معنای رادار دهانه مصنوعی است که بر خلاف تصاویر ماهواره‌ای معمول که با استفاده از لنزهای اپتیکی تصویر برداری می‌کنند، با استفاده از فناوری رادار یعنی فناوری ارسال و دریافت امواج کار تصویربرداری را انجام می‌دهد با اینحال تصویری که با ماهواره‌های SAR گرفته می‌شود رنگی نیست اما از دقت قابل توجهی برخوردار است.

تصویر SAR تهیه شده از پایگاه هوایی اصفهان که توسط شرکت Umbra Space گرفته شده و توسط CNN منتشر شده بود، با وجود آنکه جابجایی در برخی اجزاء سامانه S۳۰۰ مستقر در اصفهان را نشان می‌داد، با اینحال خسارت و آسیب رسیدن به این سایت را تایید نمی‌کرد، موضوعی که مورد اذعان CNN نیز قرار گرفت و این رسانه آمریکایی اعلام کرد که خسارت گسترده‌ای در این تصاویر دیده نمی‌شود.

اذعان CNN به اینکه خسارت و حادثه گسترده‌ای در تصاویر ماهواره‌ای دیده نمی‌شود

پس از انتشار این تصاویر که جزئیات زیادی را در اختیار ناظران قرار نمی‌داد، تصویر بعدی توسط شرکت Planet Lab منتشر شد که در این تصویر نیز با وجود آنکه کیفیت و دقت آن چندان چشمگیر نبود، اما وجود یک لکه تیره در محل استقرار سامانه S۳۰۰ در اصفهان که به طور مشخص مربوط به نقطه استقرار رادار کنترل آتش ۳۰N۶E۲ ملقب به Tombstone این سامانه است، شک و گمان‌ها نسبت به وقوع یک رخداد مشابه سوختگی و یا آتش گرفتن در این موقعیت را تشدید می‌کرد.

آنچه در این تصویر تحت عنوان آثار سوختگی عنوان می‌شود در حقیقت سایه رادار و خودروی حامل آن است

انتشار تصاویر با دقت و کیفیت بیشتر ظرف روزهای گذشته، امکان ارزیابی بیشتری از محل مورد نظر را فراهم کرده. گرچه برخی از رسانه‌های ضدایرانی مدعی آثار سوختگی و انفجار در رادار مورد اشاره هستند، اما ارزیابی این تصاویر به صورت دقیق نشان می‌دهد آنچه که از آن تحت عنوان آثار انفجار و سوختگی یاد می‌شود، در حقیقت سایه سامانه راداری ۳۰N۶E۲ است که روی زمین افتاده و از آن تحت عنوان اثر انفجار یاد می‌شود.

نهایتا شب گذشته تصویر ماهواره‌ای دیگری هم که توسط شرکت Planet Lab تهیه شده و توسط خبرگزاری آسوشیتدپرس منتشر شده است، حاکی از آن است که صدمه‌ و یا رد انفجار و تخریبی در سایت S۳۰۰ پایگاه اصفهان و رادارهای آن دیده نمی‌شود.


تصویری که توسط آسوشیتدپرس شب گذشته منتشر شده است

انتشار تصاویر ماهواره‌ای از سایت S۳۰۰ اصفهان و عدم وجود آثار تخریب در حالی است که طی روزهای گذشته موضوع مقابله با اشیاء مشکوک در این محدوده و همزمان کشف چند بوستر موشک بالستیک هواپرتاب در خاک عراق، دستمایه عملیات رسانه‌ای گسترده‌ای مبنی بر حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به خاک ایران شد. رسانه‌های غربی و صهیونیستی با استناد به بوسترهای موشک‌های بالستیک هواپرتاب کشف شده در عراق و فعالیت پدافند هوایی در اصفهان، اینگونه نتیجه‌گیری کرده‌اند که رژیم صهیونیستی با استفاده از موشک بالستیک هواپرتاب حمله‌ای را به سایت S۳۰۰ در اصفهان انجام داده است.

این موضوع در حالی است که موشک‌های بالستیک به دلیل استفاده از سرجنگی‌هایی با وزن قابل توجه و همچنین انرژی جنبشی زیاد در هنگام اصابت، حجم تخریب، سوختگی و خرابی قابل توجهی را بر جای می‌گذارند. موضوعی که دستکم اگر رخ داده بود، می‌بایست در تصاویر ماهواره‌ای به خوبی قابل کشف و دیدن باشد در حالی که هیچ آثاری از چنین اصابتی در تصاویر ماهواره‌ای سایت S۳۰۰ اصفهان دیده نمی‌شود.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898634

دیگر خبرها

  • حمله موشکی اسرائیل به سامانه پدافندی اس ۳۰۰ اصفهان صحت دارد؟ /بررسی یک ادعا از سوی خبرگزاری دولت
  • برگزاری نشست سیاسی توسط تشکل جامعه اسلامی تهران جنوب
  • دست برتر ایران و روایت وارونه غربگرایان
  • تقویت بنیه علمی دانشگاه‌ها با راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان
  • برنامه ریزی برای برگزاری مرحله دوم انتخابات در ملایر
  • بررسی موضوع ارز توسط مجلس برای سومین هفته متوالی به تعویق افتاد!
  • آغاز بررسی جزئیات تشکیل «سپند» در مجلس؛ سپند چیست؟
  • طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی سپند در دستورکار امروز مجلس
  • آسوشییتدپرس: ایران و اسرائیل از آستانه یک جنگ تمام عیار بازگشتند/ سیاست خارجی، پاشنه آشیل جو بایدن در سال انتخابات شد
  • عباس عبدی بررسی کرد؛ تفاوت سه سال اول دولت رئیسی با روحانی