Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، موسی احمدزاده با اشاره به اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت اواخر اردیبهشت‌ماه، طی بخشنامه‌ای، واردات محصولات آرایشی و بهداشتی را ممنوع کرد، گفت: با توجه به وجود ۱۵ مرز در اطراف کشور، اگر واردات به صورت قانونی انجام نشود، برخی از افراد سوء استفاده‌گر بدون پرداخت عوارض گمرکی و مالیات بر ارزش افزوده، کالای بی‌کیفیت به کشور وارد می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی،‌ با وجود ممنوعیت واردات در سه ماه گذشته، بازار لوازم آرایشی از کالای بی‌کیفیت اشباع شده است.

عضو هیئت مدیره انجمن واردکنندگان فرآورده های بهداشتی، آرایشی و عطریات ایران با اشاره به اینکه ایران دومین مصرف‌کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه است، تصریح کرد: صنعت لوازم آرایش و بهداشتی با بهداشت جامعه سر و کار دارد، اما در حال حاضر کالای اصل از کالای تقلبی قابل تشخیص نیست.

احمدزاده همچنین با بیان اینکه وزارت صنعت،‌ معدن و تجارت بدون مشورت با فعالان بخش خصوصی در صنایع لوازم آرایشی و بهداشتی، واردات این محصول را ممنوع کردند، گفت: این در حالی است که قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار می‌گوید که وزارتخانه باید قبل از صدور هر بخشنامه با فعالان بخش خصوصی مشورت کند.

وی با اشاره به لزوم برندسازی و الگوبرداری در راستای توسعه تولیدات لوازم آرایشی و بهداشتی، تصریح کرد: باید توجه کنیم که کشور ما نسبت به سایر کشورهای پیشرفته در صنعت آرایشی و بهداشتی مزیت رقابتی و برنامه‌ریزی استراتژیک ندارد.

 عضو هیئت مدیره انجمن واردکنندگان فرآورده‌های بهداشتی، آرایشی و عطریات ایران در ادامه از اشتغال حدود ۷۰ هزار نفر در این حوزه خبر داد و گفت که سال گذشته فعالان این حوزه حدود ۱۱ هزار و ۹۰۰ نفر از نیروهای خود را تعدیل کردند.

وی با اشاره به مشکلات تولیدکنندگان در زمینه تامین مواد اولیه، نقدینگی و معوقات بانکی، گفت: تاکنون بیش از ۵۰ کارخانه در صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی تاسیس شده و با توجه به مشکلات فراوانی که این واحدها با آن‌ها دست و پنجه نرم می‌کنند، نمی‌توانیم از بازرگانان هم انتظار فعالیت تولیدی داشته باشیم.

احمدزاده در پایان با بیان اینکه واردکنندگان لوازم آرایشی و بهداشتی نیازی به ارز دولتی ندارند و می‌توانند با اعتبار خود نیاز کشور را تامین کنند، تصریح کرد: برخی فکر می‌کنند کسانی که در بخش واردات لوازم آرایشی فعال هستند غارتگرند، اما این افراد به بهداشت مردم کمک می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: واردات لوازم آرايش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۳۹۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ۱۳۰ میلیون دلاری محصولات آرایشی و شوینده


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، نائب رئیس کمیسیون صنایع بهداشتی و آرایشی اتاق ایران و تهران در مصاحبه با خبرنگار گروه تجارت خارجی گفت: سی و یکمین نمایشگاه بین المللی مواد شوینده، پاک کننده، بهداشتی، سلولوزی و ماشین آلات وابسته ۱۴۰۳ از ۲۹ فروردین ماه تا اول اردیبهشت ماه برگزار میشود.۲۰ هیئت تجاری از صربستان، ارمنستان و چین از این نمایشگاه دیدن می‌کنند.

علیرضا کیانی در ادامه افزود: ۲۶۸ شرکت داخلی ۶۹ شرکت خارجی از کشور‌های چین، فرانسه، ترکیه، اسپانیا، هند، آلمان، ایتالیا، روسیه، مالزی، آرژانتین، بلژیک، کره جنوبی و هلند در این نمایشگاه شرکت میکنند.

وی بیان کرد: در حاشیه سی و یکمین نمایشگاه بین المللی مواد شوینده، پاک کننده، بهداشتی، سلولوزی ۱۲ کارگاه آموزشی و جلسات دوجانبه بین تجار داخلی و خارجی تشکیل خواهد شد.

نائب رئیس کمیسیون صنایع بهداشتی و آرایشی اتاق ایران و تهران اظهار کرد: سال گذشته حدود ۱۳۰ میلیون دلار محصولات آرایشی، بهداشتی و شوینده از کشور صادر شده که حدود ۲۵ میلیون دلار آن سهم صادرات محصولات آرایشی، بهداشتی و ۹۵ میلیون دلار آن سهم صادرات محصولات شوینده بوده است.

دیگر خبرها

  • رشد تولید در صنعت شوینده‌ها و محصولات بهداشتی
  • کشف مواد خوراکی و لوازم بهداشتی قاچاق در تبریز
  • مدیر یک شرکت لوازم آرایشی در برج بیست طبقه‌اش به قتل رسید
  • ۱۵ میلیارد ریال مواد خوراکی و لوازم بهداشتی قاچاق در تبریز کشف شد
  • مدیر یک شرکت‌ لوازم آرایشی در برج بیست طبقه‌اش به قتل رسید
  • کشف ۱۵ میلیارد ریال مواد خوراکی و لوازم بهداشتی قاچاق در تبریز
  • از دیجی‌کالا لوازم آرایشی و بهداشتی بخرید 
  • علت ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ و ۱۵ | هشدار جدی به عرضه کنندگان آیفون قاچاق
  • صادرات ۱۳۰ میلیون دلاری محصولات آرایشی و شوینده
  • آمار جدید از ورود خودروهای وارداتی به کشور | وزیر صنعت: مردم برای خرید خودرو خارجی عجله نکنند؛ سرعت تحویل به زودی افزایش می‌یابد