Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-23@17:41:06 GMT

۲۶ هزار فرصت شغلی در اردبیل ایجاد می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۴۰۳۹۳

۲۶ هزار فرصت شغلی در اردبیل ایجاد می‌شود

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: در سه ماهه نخست امسال بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال به شهرداری‌های استان اردبیل کمک شده است. ۲۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۱ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

داود شایقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: با تاکید استاندار اردبیل و نشستی که با فرمانداران و شهرداری‌ها داشتیم با توجه به اولویت زیباسازی و ارتقای خدمات شهری قرار شد به شهرداری‌ها منابعی اختصاص یابد تا در اجرای پروژه‌های مختلف شهرداری‌ها با مشکلی روبه‌رو نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از افزایش 40 درصدی اعتبارات در کمک به شهرداری‌ها برای اجرای پروژه‌های مختلف عمرانی و خدماتی خبر داد و افزود:  در سه ماهه نخست امسال بیش از 20 میلیارد تومان به شهرداری‌های استان اردبیل کمک شده است که این منابع به سرعت جذب و در حوزه‌های مختلف هزینه خواهد شد.

دبیر شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اردبیل بیان کرد: تا 31 تیرماه دستگاه‌های اجرایی فرصت جذب اعتبارات را دارند و ما با توجه به برگزاری جلسات منظم جذب سعی داریم تا روند تخصیص منابع را در دستگاه‌های مختلف رصد کنیم.

سند توسعه استان اردبیل تدوین می‌شودتوسعه استان اردبیل در گرو همکاری با بخش خصوصی به دست می‌آیدظرفیت نخبگان برای توسعه استان اردبیل به‌کارگیری می‌شودپیشنهادات احزاب برای رشد و توسعه استان اردبیل به‌کارگیری می‌شود

شایقی گفت: با بررسی دقیق عملکرد دستگاه‌ها در جذب اعتبارات ما سعی داریم در فرصت باقیمانده با جمع‌بندی شرایط استان نسبت به جابه‌جایی برخی از منابع و اعتبارات اقدام کنیم تا مشکلی به وجود نیاید.

وی افزود: امسال توزیع اسناد خزانه به جای پول نقد در دستگاه‌های اجرایی رعایت شده و مدیران با آشنایی کامل سعی در جذب اسناد خزانه را دارند و امیدواریم برگشتی به خزانه را از اعتبارات سال 97 شاهد نباشیم.

جذب صد درصدی تمامی اعتبارات در اولویت دستگاه‌های اجرایی است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل تصریح کرد: نه تنها برگشت اعتبار نخواهد بود بلکه جذب اعتبارات نیز تا صد درصد در اولویت مدیران دستگاه‌های اجرایی است به طوری که ما به راحتی می‌توانیم از محل جذب این منابع مطالبات پیمانکاران را به ویژه در بخش راه و شهرسازی رفع کرده و زیرساخت لازم را برای توسعه همه جانبه فراهم کنیم.

شایقی با اشاره به تهیه سند آمایش استان اردبیل و نیز سند توسعه 11 شهرستان افزود: این اسناد براساس افق توسعه 1424 تدوین شده تا به عنوان یک سند بالادستی ما بتوانیم برنامه‌ریزی‌هایمان را درست و منسجم به پیش ببریم.

وی بیان کرد: مرحله نخست تهیه سند آمایش از سال 85 تا 90 به انجام رسید و فاز نهایی آن نیز در حال تدوین است که ما در دو ماه گذشته با برگزاری سه جلسه شورای برنامه‌ریزی سعی کردیم تا نقاط ضعف و قوت آن را ارزیابی کرده و با ارائه نظرات کارشناسان، نخبگان و متخصصان بتوانیم به یک جمع‌بندی نهایی در این زمینه برسیم.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل از ارسال این سند برای سازمان برنامه و بودجه و ابلاغ نهایی آن در قالب سند ملی آمایش کشور خبر داد و اظهار کرد: امیدواریم تا پایان سال نیز سند توسعه 11 شهرستان استان اردبیل تهیه و آماده شود.

شایقی اولویت تدوین این سند را با تمرکز بر قابلیت‌ها و ظرفیت‌های مناطق مختلف استان برشمرد و گفت: اصلی‌ترین موضوع و محور کار توجه به مسایل اشتغال و رونق تولید است که در این حوزه امر گردشگری بسیار مهم و اساسی به نظر می‌رسد و در کنار آن توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی فعالسازی واحدهای صنعتی نیمه تعطیل با تاکید بر صنایع دانش بنیان هدفگذاری شده است.

وی افزود: ما اگر امروز 65 هزار بیکار داریم و تلاش می‌کنیم تا این بیکاران را به چرخه اشتغال هدایت کنیم باید از ظرفیت بخش خصوصی و نیز تبصره‌های قانونی استفاده کرده و فرصت‌های اشتغال و کارآفرینی را فراهم کنیم.

 عضو شورای اداری استان اردبیل از تبصره 18 به عنوان ظرفیت عظیم اشتغال یاد کرد و گفت: یکی از اصلی‌ترین هدفگذاری‌های استان در کنار توسعه فراگیر اشتغال کارآمد است که باید سهم همه دستگاه‌ها در تحقق اشتغال 20 هزار نفری تامین شود.

شایقی با بیان اینکه به هیچ وجه گزارش ارائه شده از اشتغال عینی نبود بلکه براساس ثبت اطلاعات بیمه‌ای افراد اعلام می‌شود، تصریح کرد: بیش از 19 هزار نفر در سال گذشته اشتغال مستقیم پیدا کردند که امسال نیز سهمیه استان در بخش اشتغال 26 هزار نفر است.

وی بیان کرد: در تحقق این میزان اشتغال ما به منابع مالی بانک‌ها و استفاده از ظرفیت بخش خصوصی نیاز داریم که در این زمینه تلاش بر تقویت برنامه‌ریزی‌ها و هدفگذاری‌هاست.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل با اشاره به سفر سال گذشته نوبخت به استان اردبیل و اختصاص 400 میلیارد تومان اعتبار در بخش‌های مختلف برای اجرا و تکمیل پروژ‌ه‌های عمرانی و خدماتی گفت: از این رقم 220 میلیارد تومان به پایاب سد گیوی اختصاص یافت که جذب این منابع در کمترین فرصت به همراه ابلاغ این منابع اعتباری انجام شده است.

شایقی افزود: برای 200 میلیارد تومان مابقی تزریق این منابع سفر در سالجاری لیست پروژه‌های اجرایی به ویژه در بخش راه و محورهای اردبیل به آستارا، اردبیل به سرچم، اردبیل به مشگین‌شهر، کلور به درام و برخی طرح‌های دیگر آماده شده است.

وی تصریح کرد: قرار است در دو سه ماه آینده 100 میلیارد تومان از این مبلغ به استان تخصیص یابد و مابقی نیز تا پایان امسال به تدریج در حوزه‌های مختلف تزریق خواهد شد.

دبیر شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان اردبیلبا اشاره به فعالیت خوب راه و شهرسازی استان اردبیل در اجرای پروژه‌های این بخش و قدردانی از تلاش مدیرکل این حوزه اظهار کرد: در بخش راه اکثر پروژه‌ها فعال بوده و تخصیص اعتبارات ملی در وضعیت مطلوبی قرار دارد.

600 روز تا افتتاح راه‌آهن اردبیل باقی است

شایقی با اشاره آخرین وضعیت پروژه راه آهن اردبیل تصریح  کرد: 600 روز تا موعد افتتاح این این پروژه باقی مانده که براساس تعهد استاندار اردبیل با تزریق یک هزار و 200 میلیارد تومان اعتبار این پروژه به سرانجام خواهد رسید.

وی افزود: 750 میلیارد تومان از این منابع فاینانس بانک ملی و 450 میلیارد تومان نیز اعتبارات دولتی است که امسال و سال آینده با تزریق 400 میلیارد تومان منابع سالانه راه آهن تا پایان سال 99 آماده افتتاح خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل در مورد پروژه‌های اقتصاد مقاومتی و 49 طرح ملی نیز بیان کرد: عمده این پروژه‌ها عملیاتی شده تا فرصت اشتغال در قالب اجرای طرح‌های اقتصاد مقاومتی فراهم آید که با ارزیابی وزارت کشور استان اردبیل در تحقق طرح‌های اقتصاد مقاومتی رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است.

شایقی در مورد تامین اعتبار برای 49 طرح ملی به ویژه در بخش راه، سدها، توسعه دانشگاه‌ها و طرح‌های آب و فاضلاب تصریح کرد: با پیگیری که از طریق وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها انجام می‌دهیم سعی‌مان بر این است تا با جذب منابع ملی بتوانیم بخش عظیمی از این پروژه‌ها را به نتیجه برسانیم.

وی نمونه این افزایش سه برابری اعتبارات را متوجه حوزه راه دانست و گفت: قرار است در سفر رئیس جمهور نیز بیش از یک هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام استان پیشنهاد جذب منابع شود.

تکمیل 49 طرح ملی با اولویت حوزه آب و راه

شایقی سرجمع اعتبارات استان را با 42 درصد رشد در سالجاری دانست و اظهار کرد: اعتبارات سال 98 در دو قالب پروژه‌های استانی و ملی تعریف شده که در توزیع اعتبارات استانی جلسات کمیته برنامه‌ریزی برگزار شده است.

وی در مورد 49 پروژه ملی بیان کرد: در سال رونق تولید اولویت اصلی در این بخش رونق تولید و اشتغال و تدارک زیرساخت‌های حوزه گردشگری است که البته توجه به آب مناطق روستایی و عشایری، تکمیل پروژه‌های راهسازی و طرح‌های آب و فاضلاب با جدیت دنبال خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: در اعتبارات حوزه راه که به صورت ملی پیگیر جذب آن هستیم، محور نیر به سراب، اردبیل به سرچم، نمین به آستارا، پارس‌آباد به مشگین‌شهر، لنگان، گرمی به بیله‌سوار و کلور به درام به همراه ماسوله به ماجولان تعریف شده است.

شایقی تصریح کرد: امیدواریم از محل سفر رئیس جمهور اعتبارات خوبی برای تکمیل پروژه‌های فاضلاب، آبرسانی به اردبیل و برخی طرح‌های مورد نظر تامین شده تا براساس پیش‌بینی‌ها امسال 600 میلیارد تومان از منابع ملی برای تکمیل این پروژه‌ها تخصیص یابد.

انتهای پیام/ ع

R41374/P1494/S6,49/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۰۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنوع فرصت‌های شغلی برای جوانان شرط مهم حضور سازمان‌ها در نمایشگاه بازار کار

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی شهبازی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در نشست خبری دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران که صبح امروز در تالار امیرکبیر دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه تهران امسال جشن ۹۰ سالگی خود را در شرایطی برگزار می‌کند که هفته گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی واگذاری سنت دانشگاهی به دانشگاه تهران را مصوب کرد.

وی افزود: قدمت سنت دانشگاهی به ۱۷۵۷ سال گذشته بازمی گردد و این موضوع را یونسکو در سال ۲۰۱۷ منتشر کرد. دانشگاه تهران وظیفه پیگیری این سنت دانشگاهی را بر عهده دارد که با آموزش عالی نوین پیوند خورده است.

شهبازی تصریح کرد: ۹۰ رویداد بزرگ در سال جاری در دانشگاه تهران برگزار می‌شود که یکی از رویداد‌ها برگزاری نمایشگاه کار از ۲۱ تا ۲۳ خرداد است، هدف دانشگاه تکمیل چرخه مهارت، آموزش و اشتغال است.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران ادامه داد: لازم داشتیم که دانشجویان علاوه بر گذراندن دروس تئوری حتما مهارت‌های لازم را جهت ارتقای تخصص خود کسب کنند؛ به همین منظور شبکه سازی تعاملی به عنوان شعار اداره مهارت یابی دانشگاه تهران انتخاب شد.

شهبازی گفت: در ترم جاری استقبال خوبی از درس یادگیری تجربی شد و نمایشگاه پیش رو نمایشگاهی است که ظرفیت‌ها را برای ذی نفعان امر پررنگ‌تر خواهد کرد، نماینده شرکت‌ها و صنایع در این نمایشگاه نیاز‌های خود را اعلام می‌کنند تا دانشجویان جذب بازار کار شوند. تلاش می‌کنیم با برگزاری اردو‌های مهارتی علاوه بر ایجاد فضای تفریحی و شاد، حتما دانشجویان را از نزدیک با صنایع آشنا کنیم.

وی اضافه کرد: پیشنهاد می‌کنیم که وزارت عتف برگزاری نمایشگاه کار را به منظور تقویت بیشتر ارتباط صنعت با دانشگاه در تمام مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها جدی بگیرد.

در ادامه، فرشته امین مدیر کل اداره مهارت دانشگاه تهران و دبیر علمی دومین نمایشگاه کار دانشکاه تهران اظهار کرد: انتخاب و جذب و استخدام نیروی انسانی متعهد و باانگیزه چالش اساسی سازمان‌ها به شمار می‌آید، همچنین از دغدغه دانشجویان می‌توان به ارتباط رشته تحصیلی دانشجویان با شغل خود اشاره کرد، پس نمایشگاه بازار کار انتخاب هوشمندانه بازار کار را در بین دانشجویان ایجاد خواهد کرد.

وی افزود: بیش از ۱۰ هزار دانشجو و فارغ التحصیل در اولین نمایشگاه بازار کار دانشگاه تهران که سال گذشته برگزار شد، حضور داشتند. با ارزیابی‌های انجام شده متوجه شدیم که درصد خوبی از رضایت دو سویه بین دانشجویان و صنایع در قالب استخدام، کارآموزی، حمایت از پایان نامه‌ها و ... وجود داشته است.

امین تصریح کرد: امیدواریم امسال بتوانیم برنامه‌های مفرح‌تر و شادتری در نمایشگاه بازار کار دانشگاه تهران داشته باشیم. نه تنها این نمایشگاه فرصتی را برای جذب نیروی استخدام به وجود آورد، بلکه ایجاد کنسرسیوم‌های بین سازمان‌ها برای تبادل نیروی انسانی و دانش یکی از اهداف ما بود؛ بنابراین امسال روی این موضوع تمرکز بیشتری خواهیم داشت و شعار خود را هم بر آن آساس انتخاب کردیم.


وی گفت: ارائه تنوع رشته و فرصت‌های شغلی شرط مهم دانشگاه تهران برای سازمان‌های مختلف در نمایشگاه بازار کار است، وظیفه دانشگاه تهران هم حمایت از فارغ التحصیلان و دانشجویان جویای بازار کار است تا با نیازمندی سازمان‌ها و صنایع آشنا شوند.

امین ادامه داد: سال گذشته بیش از ۱۰ هزار دانشجو از ۳ روز نمایشگاه بازدید کردند و از ۵ هزار رزومه به صنایع و شرکت ها اعلام شد که برای ۴۹۰ دانشجوی رشته‌های فنی و علوم انسانی از قبیل حسابداری و مدیریت، توانستیم فرصت شغلی را فراهم کنیم. 

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • برنامه امسال چهارمحال و بختیاری ایجاد ۱۲۹۵۱ فرصت شغلی است
  • تنوع فرصت‌های شغلی در دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران
  • حمایت دانشگاه تهران از فارغ التحصیلان و دانشجویان جویای کار
  • تنوع فرصت‌های شغلی برای جوانان شرط مهم حضور سازمان‌ها در نمایشگاه بازار کار
  • ثبت۳۱۷هزار فرصت شغلی در سامانه جستجوی شغلی
  • افزایش بیش از ۲ برابری اعتبارات عمرانی ورزش اردبیل
  • محدود بودن اعتبارات زیرساخت‌های گردشگری استان اردبیل
  • اعتبارات زیرساخت‌های گردشگری استان اردبیل محدود است
  • هفت‌هزار و ۹۲۸میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در صنعت خمین انجام شد