Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پروژه‌های سرمایه‌ای پتروشیمی کارون از آغاز پروژه هایکو خبر داد و گفت: با اتمام این پروژه، پتروشیمی کارون در تامین دو خوراک اصلی شامل گاز منوکسید کربن و هیدروژن خودکفا شده و ظرفیت تولید خود را از ۶۰ درصد به ۱۰۰ درصد افزایش می‌دهد.

«حسین رفیع زاده»، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بندرماهشهر، درباره پروژه هایکو اظهار کرد: پروژه هایکو یکی از پروژه های استراتژیک این شرکت در راستای تامین پایدار خوراک گاز منواکسید کربن و گاز هیدروژن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر پروژه های سرمایه ای پتروشیمی کارون، افزود: این دو خوراک جزو خوراک های اصلی و بسیار مهم شرکت پتروشیمی کارون هستند و تولید مستمر و پایدار شرکت پتروشیمی کارون به تامین به موقع و کیفیت این دو خوراک بستگی دارد که در حال حاضر این خوراک ها از یکی از پتروشیمی های همجوار تامین می شود.

 

وی با اشاره به سیاست شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و تصویب سهامداران شرکت پتروشیمی کارون مبنی بر افزایش تولید و جلوگیری از هر گونه توقف ناشی از عدم دریافت خوراک، اضافه کرد: پروژه هایکو به عنوان یکی از پروژه های افزایش ظرفیت تولید در فاز یک و دو، نقش اساسی در رفع وابستگی به تامین خوراک را دارد.

 

وی بیان کرد: با توجه به فضای باز بین المللی پس از تصویب برجام و از طریق برگزاری مناقصه بین المللی و با حضور لایسنسورهای صاحب نام و شرکت توانمند داخلی که در زمینه ی اجرای پروژه های صنعت نفت، گاز و پتروشیمی سوایق بسیار ارزنده ای داشته پیمانکار epcc پروژه انتخاب شد.

 

رفیع زاده، ادامه داد: این قرارداد با یکی از شرکت های توانمند داخلی و صاحب لیسانس معتبر در اواخر اسفند 1396 مبادله و با تامین منابع مالی آن در تیرماه 1397 موثر و اجرایی شد.

 

وی با تاکید بر تاثیرگذاری پتروشیمی کارون بر بازارهای جهانی عنوان کرد: در حال حاضر طراحی پایه به اتمام رسیده و طراحی تفصیلی پروژه بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

 

وی تصریح کرد: با افزایش ظرفیت تولید به 100 درصد، ظرفیت اسمی و اصلی این شرکت محقق شده و می تواند با فروش محصولات خود در بازار داخلی و خارجی ضمن تامین نیازهای داخلی، از خروج ارز جلوگیری کند و همچنین باعث افزایش میزان صادرات محصولات ایزوسیانات شود.

 

مدیر پروژه های سرمایه ای پتروشیمی کارون، خاطر نشان کرد: در حال حاضر شرکت پتروشیمی کارون بخش قابل توجهی از بازارهای داخلی و خارجی را با محصولات خود پوشش داده و توانسته جایگاه مناسبی در بازارهای جهانی پیدا کند.

 

وی با بیان اینکه کیفیت محصولات پتروشیمی کارون و سودآوری مناسب آن همواره از دلایل جذب مشتریان یه سمت محصولات این شرکت بوده که توانسته آنها را راضی کند، اذعان داشت: هدف از اجرای پروژه هایکو خودکفا شدن پتروشیمی کارون در تامین خوراک های اصلی و استراتژیک خود و افزایش ظرفیت تولید بوده است.

 

به گزارش شبستان، شرکت پتروشیمی کارون اولین تولید کننده ایزوسیانات ها در خاورمیانه است و در سال 1381 تاسیس شد. فاز اول در اسفند ماه1387 به دست وزیر وقت نفت و فاز دوم در بهمن ماه 95 با حضور معاون اول ریاست جمهوری رسماً افتتاح شد.

 

پتروشیمی کارون با استفاده از گازهای کلر، منواکسیدکربن، هیدروژن و نیز تولوئن و اسید نیتریک قادر است انواع محصولات پایه ای و اصلی پتروشیمی را شامل انواع ایزوسیانات ها که دارای ارزش افزوده بالاتر بوده با کیفیت بسیار عالی تولید و به بازارهای داخلی و خارجی عرضه کند و پتروشیمی فن آوران یکی از تامین کننده های اصلی خوراک پتروشیمی کارون است.

 

پایان پیام/662

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت امام رضا ع شیراز جشن های دهه کرامت روزنامه اردبیل بیانیه گام دوم انقلاب کانون های فرهنگی هنری مساجد استان البرز بندرماهشهر پتروشیمی کارون هلدینگ خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۰۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بهینه‌سازی و کاهش هزینه‌های مصرف انرژی و حمایت از تولیدکنندگان و سازندگان داخلی را از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ دانست.

به گزارش شانا، مرتضی شاهمیرزایی دیروز (سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت‌) در سفر به منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در جمع مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی مستقر در این منطقه بیان کرد: بسیار خرسندم که امروز شاهد شرایط مطلوب واحدهای تولیدی در هاب ماهشهر هستم. مجتمع‌های این منطقه، پارسال با تکیه بر توان داخل موفق شدند بالاترین مقدار بهره‌وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می‌دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

شاهمیرزایی یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ را کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی مصرف انرژی برشمرد و یادآور شد: ضروری است که شرکت‌های پتروشیمی، با بهینه‌سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع بین‌نسلی نقش‌آفرین باشند.

معاون وزیر نفت با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌های کشور برای خودکفایی کامل صنعت پتروشیمی افزود: شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند و به‌هیچ‌وجه نباید کالا یا محصول مشابه خارجی وارد شود.

شاهمیرزایی مهم‌ترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال ۱۴۰۳ را رشد ظرفیت‌ها و جهش تولید دانست و گفت: سبد محصولات پتروشیمی باید با برنامه‌ای منسجم‌تر و با هدف تکمیل زنجیره ارزش متنوع شود.

وی ادامه داد: شرکت‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی باید قوانین، دستورعمل‌ها و همه رویه‌های موجود در منطقه را رعایت کنند.

شاهمیرزایی افزود: توجه به مسئولیت‌ اجتماعی با توجه به شرایط موجود اهمیت ویژه‌ای دارد و پتروشیمی‌ها باید به تعهدهای خود پایبند باشند.

شاهمیرزایی تأکید کرد: مجتمع‌های پتروشیمی‌ای که می‌خواهند از ۵درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند، باید ۴۰درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

شایان ذکر است که شاهمیرزایی، در سفر یک‌روزه به قدیمی‌ترین قطب صنعت پتروشیمی کشور، ضمن بازدید از مجتمع‌های پتروشیمی آبادان، غدیر، فن‌آوران و اسکله‌های صادراتی پایانه‌ها و مخازن، دغدغه شرکت‌های پتروشیمی برای تحقق شعار سال را در نشست تخصصی بررسی کرد.

دیگر خبرها

  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • آماده همکاری در پروژه‌های پتروشیمی و نفتی هرمزگان هستیم
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • آغاز عملیات پروژه انتقال آب کارون ۳ به ایذه
  • تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است
  • عملیات اجرایی طرح انتقال آب از سد کارون ۳ به ایذه اجرا شد