Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سفری به کرمان از روند مرمت آثار موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان دیدار کرد و با استاندار، شهردار و مدیران فرهنگی کرمان نیز در موضوعات هنری بحث و تبادل نظر کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از واحد ارتباطات و رسانه اداره کل هنرهای تجسمی، هادی مظفری در این سفر، نمایشگاه خوشنویسی سیدرضا خضرایی را در موزه صنعتی کرمان افتتاح کرد و درباره جشنواره مجسمه‌سازی کرمان با محمدرضا علیزاده مدیر کل ارشاد استان و مدیران گالری این شهر گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مظفری همچنین در نشست بررسی طرح و مرمت آثار و برنامه‌های موزه هنرهای معاصر صنعتی کرمان، در سخنانی اظهار کرد: فلسفه شکل‌گیری موزه‌ها در تمام دنیا بر اساس ارزش آثار و دارایی‌های فرهنگی و هنری است و کرمان این دارایی‌ها را به بهترین نحو دارا است.

او افزود: با توجه به برنامه‌هایی که به‌زودی و بین چهار موزه هنرهای معاصر کشور، اجرا خواهد شد، مردم کرمان هر سه ماه یک بار شاهد یک رویداد و تعریف تازه از هنرهای معاصر خواهند بود و می‌توانند شاهد یک رویداد در این زمینه باشند.

مدیر کل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه، نمایشگاه خوشنویسی «سودای قطاعی» (سید رضا خضرایی) را در موزه صنعتی کرمان افتتاح کرد.

نشست اختصاصی مدیر کل هنرهای تجسمی و مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمان با مدیران گالری های کرمان نیز در این سفر برگزار شد. ابتدا مدیران گالری‌ها از شرایط هنری استان، بازار این روزهای آثار هنری و مشکلات خود در این راه گفتند و پس از آن مدیرکل هنرهای تجسمی نظرات خود را مطرح کرد.

مظفری با اشاره به چرخه همکاری وزارت ارشاد، ادارت کل استانی، گالری‌ها، هنرمندان و مخاطبان هنری، گفت: در این مجموعه هر کسی وظیفه و نقشی دارد؛ در صورتی که این نقش به خوبی ایفا شود، شاهد چرخه مناسبی از عرضه و تقاضا و روند مناسب بازار هنر در کشور و استان‌ها خواهیم بود. بخشی از روند سوق دادن مخاطب به سمت خرید آثار هنری از گالری‌ها و فرهنگ‌سازی در این زمینه را خود مدیران گالری‌ها می‌توانند انجام دهند. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: موزه هنرهای معاصر کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۱۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنرهای نمایشی زاهدان، زنده اما کم‌رمق است

 عبدالباسط بلوچ زهی  بیان کرد: هنرهای نمایشی یکی از گروه‌های هنر است و نمایش خلاق را هم شامل می‌شود، افراد در این رشته هنری با استفاده از فیزیک بدن خود نقش‌آفرینی می‌کنند، نقش‌آفرینی در این شاخه هنری نه‌تنها به‌وسیله فیزیک بدن شخص امکان‌پذیر است بلکه بسته به نوع نمایش، هنرمندان می‌توانند از امکانات و ابزار دیگری جهت هنرنمایی استفاده کنند.

وی افزود: هنرهای نمایشی به‌خودی‌خود شامل زیرمجموعه‌های گسترده‌ای مثل نمایش خیابانی، تعزیه و پرفورمنس، بازیگری، نمایش عروسکی، داستان‌گویی، نمایش سیرک و... است.

معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد تصریح کرد: استقبال مردم از نمایش‌ها هم در مرکز استان و هم در شهرستان‌ها مطلوب است، در سال جاری جشنواره نمایش خیابانی در سراوان و نمایش صحنه‌ای در ایرانشهر با استقبال بی‌سابقه مردم مواجه شد.

وی اظهار کرد: استقبال کودکان از نمایش‌های عروسکی اظهار کرد: در شهرستان خاش گروه نمایش عروسکی فعالی داریم که مرتب در مدارس برای کودکان اجرا دارند و همچنین در سال ۱۴۰۲ آموزش تخصصی برای گروه توسط استاد جدیکار انجام شد.

عبدالباسط بلوپ زاده تشریح کرد: برای روز هنرهای نمایشی در صورت تأمین اعتبار برنامه‌های متنوعی مثل نمایش‌ها و تجلیل از فعالان هنرهای نمایشی یا هنرمندان فقید و... پیش‌بینی‌شده است.

وی اذعان کرد: مخاطب‌پسند بودن نمایش‌ها چون هنرنمایش ارتباط مستقیم و بی‌واسطه‌ای با مخاطب دارد تأثیرش از دیگرگونه‌های هنری بیشتر است و رسالت هنر ایجاد تحول در افکار و در دنیای پیرامون است و هنرهای نمایشی در این عرصه موفق بوده است.

معاون هنری فرهنگ و ارشاد زاهدان افزود: نمایش خیابانی باتوجه‌به اینکه مخاطب ناگهان با آن مواجه می‌شود از نمایش صحنه بیشتر است؛ زیرا در تئاتر مخاطب آگاهانه برای تماشای نمایش به صحنه می‌رود؛ اما در نمایش خیابانی مواجه ناگهانی اتفاق می‌افتد به همین دلیل تأثیر تئاترهای خیابان موضوعی غیرقابل‌انکار و مؤثر است.

وی تصریح کرد: برای تولید اثرات نمایشی مشکلاتی همچون، کمبود اعتبار، نبود زیرساخت، هزینه‌بربودن تولید نمایش باتوجه‌به هزینه بالای دکور و لباس بر سر راه است که تدابیری برای این موضوع اندیشیده نشده است و برای بهترشدن وضعیت تئاتر آموزش‌های تخصصی مستمر و ایجاد زیر ساخت‌های مناسب باتوجه‌به اینکه تئاتر از دهه چهل و پنجاه در استان شکل‌گرفته است می‌تواند تئاتر ما را تقویت کند.

بلوچ زاده خاطرنشان کرد: هنر زمانی می‌تواند به رسالتش عمل کند که سفارشی نباشد آسیب هنر سفارشی بودن آن است هر موقع هنر به سمت‌وسوی مناسبتی و سفارشی رفت مرگ آن آغاز می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • موزه تخصصی ایلخانی کشور در مراغه میزبان ۴ هزار گردشگر
  • راه‌اندازی نمایشگاه عفاف‌ و حجاب در موزه زاهدان
  • دوسالانه‌های تجسمی با چه چالش‌هایی دست و پنجه نرم می‌کنند؟
  • ایرانی که عاشق ایران بود!
  • هنرهای نمایشی زاهدان، زنده اما کم‌رمق است
  • بازدید بیش از ۱۰هزار نفر از موزه‌های استان اردبیل
  • بازسازی آثار هنری باغ موزه مینیاتور
  • افتتاح نمایشگاه «ماه نگاره‌های آسمانی» در نگارستان امام خمینی(س) اصفهان+تصاویر
  • بازدید بیش از ۱۰ هزار نفر از موزه های اردبیل
  • «سند ملی هنرهای تجسمی» در ۱۴۰۳ به سرانجام می‌رسد/ حضور ایران در دوسالانه ونیز و اکسپوی ژاپن