Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، با نزدیک شدن به تاریخ ۲۰ مرداد و وعده وزارت نفت برای کارتی شدن بنزین، مالکان خودروی فاقد کارت سوخت بیش از گذشته نگران نحوه سوختگیری پس از این تاریخ هستند. چراکه از طرفی به گفته وزیر نفت مشکل تامین کارت سوخت وجود دارد و از سویی دیگر بنابر جدیدترین گزارش ها، زیرساخت اتصال کارت بانکی به کارت سوخت نیز فراهم نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال باید دید آیا موانع بر سر راه تحقق خواسته دولت و وزارت نفت برای کارتی شدن بنزین تا ۲۰ مرداد برداشته می شود یا خیر.

در مورد تایید خبر عدم اتصال کارت بانکی به کارت سوخت، رئیس روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی امروز گفت: این پروژه هم اکنون منتفی است و کسانی که متقاضی درخواست اتصال کارت سوخت به کارت بانکی بودند برایشان کارت سوخت مجدد صادر می‌شود.

گفتنی است این موضوعی بوده که اقتصادآنلاین دو هفته پیش در خصوص آن گوشزد کرده بود. در آن زمان نیز گزارش های میدانی حاکی از آن بود که هنوز این اتصال برقرار نشده و زیرساخت برای جایگزینی کارت بانکی به جای کارت سوخت در جایگاه های عرضه سوخت مشاهده نمی شود.

این گزارش زمانی از سوی اقتصادآنلاین منتشر شد که شرکت ملی پخش فرآروده های نفتی اطلاعیه ای درخصوص اینکه به منظور کسب اطمینان از صحت عملکرد کارت سوخت، مالکان تمامی خودروها و موتورسیکلت‌ها تا پایان تیرماه حداقل یک بار از کارت سوخت شخصی خود استفاده درج کرده بود.

از سویی دیگر زنگنه وزیر نفت نیز در گفتگوی ویژه خبری ۱۶ تیرماه بیان داشت بر سر اجرایی شدن کارت سوخت، مشکلاتی در تامین کارت سوخت جدید داشتیم.

به نظر می رسد این طرح که مجلس آن را بازدارنده قاچاق سوخت می داند، بدون تغییر نرخ و یا سهمیه بندی سوخت(کنترل اقتصادی)، نقش خاصی در نظام‌دادن به مصرف سوخت بازی نکند. کما اینکه در حال حاضر نیز کاستی‌ها و چالش‌هایی بر سر راه کارتی شدت بنزین قرار دارد. به عقیده کارشناسان اگر این پروژه به درستی انجام نپذیرد ممکن است مشکلاتی را نیز به سیستم توزیع فرآورده های نفتی بیافزاید.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بنزین سهمیه بندی بنزین کارت بانکی کارت سوخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۱۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیروقت خوابیدن مشکلی ایجاد می‌کند؟

ایتنا - برخی افراد دیرتر از دیگران به رختخواب می‌روند و تمایل دارند تا پاسی از شب بیدار بمانند. این افراد معروف به «جغد شب»، معمولا جوان‌ترند، در حالی که مسن‌تر‌ها ترجیح می‌دهند شب‌ها زودتر بخوابند. اما آیا دیر خوابیدن ضرر دارد؟
برخی افراد دیرتر از دیگران به رختخواب می‌روند و تمایل دارند تا پاسی از شب بیدار بمانند. این افراد معروف به «جغد شب»، معمولا جوان‌ترند، در حالی که مسن‌تر‌ها ترجیح می‌دهند شب‌ها زودتر بخوابند. اما آیا دیر خوابیدن ضرر دارد؟

چقدر باید بخوابیم و اگر خواب کافی نداشته باشیم، چه اتفاقی می‌افتد؟
دکتر برین ماینر، متخصص خواب، به یاهولایف می‌گوید: «اغلب مردم به اندازه کافی نمی‌خوابند.» او با اشاره به «توصیه‌‌های واضح» بنیاد ملی خواب، بر هفت تا ۹ ساعت خواب برای بزرگسالان جوان و هفت تا هشت ساعت خواب برای بزرگسالان مسن‌تر تاکید می‌کند.

ماینر می‌گوید که اگر کسی به طور متوسط کمتر از هفت ساعت می‌خوابد، احتمالا خواب کافی ندارد.

به گفته ترینا ال. کوئلار، رئیس تحقیق و توسعه و معاون زیست‌شناسی شرکت بیوتکنولوژی تالی هلت (Tally Health) فقط هفت ساعت چشم‌ بسته بودن کافی نیست و کیفیت خواب هم به اندازه کمیت آن مهم است.

 به گفته او، «هفت ساعت خواب هم اگر با استراحت کامل همراه نباشد، کافی نیست. هم کیفیت و هم کمیت خواب به طور قابل‌توجهی بر سلامتی تاثیر می‌گذارد و خطر ابتلا به انواع بیماری‌های مزمن از جمله دیابت، فشار خون بالا، سکته مغزی، بیماری‌های قلبی و برخی سرطان‌‌ها را افزایش می‌دهد و با برخی موارد مرگ‌ومیر هم در ارتباط است.»

برخی کارشناسان از تاثیر کم‌خوابی بر افزایش وزن هم خبر می‌دهند. به گفته متخصصان، کم‌خوابی باعث می‌شود هورمون‌های سیری در بدن کاهش یابد و به دنبال آن هورمون‌هایی مرتبط‌ احساس با گرسنگی را افزایش می‌دهد. کمبود خواب همچنین با فشار خون بالا و کنترل ضعیف‌تر قند خون نیز مرتبط است.

آیا دیروقت خوابیدن مشکل‌ساز است؟
احتمالا بله؛ اما این بیشتر به کیفیت آن خواب دیروقت بستگی دارد. به گفته کوئلار، اگر دیر به خواب‌ رفتن مانع خواب کافی شود، نگران‌کننده است اما اگر خواب با باکیفیت در مدت زمان توصیه‌شده تامین شود، جای نگرانی نیست.

او می‌گوید: «مدت زمان خواب، کیفیت خواب و پایبند بودن به یک برنامه منظم برای خواب مهم‌تر از ساعت خوابیدن است. به عبارت دیگر، بیدار ماندن تا نیمه‌شب یا حتی دیرتر مادامی که حداقل هفت‌ ساعت بخوابید، کم نخوابید یا دچار اختلال خواب نشوید،‌ لزوما مشکلی ایجاد نمی‌کند.»

ماینر در‌این‌باره به چرخه شبانه‌روزی بدن اشاره می‌کند. به گفته او، این ساعت داخلی بدن است که زمان بیداری و خواب‌آلودگی را تنظیم می‌کند. «اگر هنگامی که ‌خسته‌ یا آماده خوابیم برای بیدار ماندن‌ به منظور انجام دادن کاری یا فعالیت اجتماعی‌ به خودمان فشار بیاوریم، احتمالا خود را در معرض پیامدهای ناخوشایند آن بر سلامتی قرار خواهیم داد.»

 ریتم شبانه‌روزی همه شبیه هم نیست. بعضی‌ها سحرخیزند و شب‌ها هم زودتر می‌خوابند اما برخی دیرتر به رختخواب می‌روند. بنابراین خواب به میزان توصیه‌شده و کیفیت آن است که بسیار اهمیت دارد.

دیگر خبرها

  • زیرساخت‌های «شهر دانشگاهی» در کردستان فراهم شد+فیلم
  • تأخیر در برخط شدن صدور کارت‌های سوخت
  • دیروقت خوابیدن مشکلی ایجاد می‌کند؟
  • هشدار مهم پلیس فتا درباره استفاده از کارت بانکی
  • لزوم رعایت نکات امنیتی هنگام استفاده از کارت‌های بانکی در ایام نوروز
  • تاکید پلیس فتا بر مراقبت از کارت‌های بانکی
  • رتبه دوم شبکه بانکی استان قم در پرداخت تسهیلات
  • شناسایی و دستگیری سارق کارت‌های عابر بانکی در نیشابور
  • تولید نسل جدید کارت‌های پردازشگر ایرانی
  • اعلام سهمیه نفت سفید فصل بهار در زنجان