Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@02:24:54 GMT

گلایه مدیران فردوس از اعتبارات قطره چکانی

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۴۴۱۷۳۳

گلایه مدیران فردوس از اعتبارات قطره چکانی

به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان فردوس که ظهر چهارشنبه با حضور کلیه مدیران و نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد اعتبارات امسال شهرستان فردوس از سرجمع اعتبارات توازن، تملک دارایی و ۳ درصد نفت ۲۵ میلیارد و ۷۹ میلیون تومان اعلام شد.

دبیر کمیته برنامه‌ریزی فردوس با اعلام این مطلب افزود: اعتبارات سال گذشته فردوس ۲۰ میلیارد و ۲۴۰ میلیون تومان بوده که امسال رشد ۵ درصدی را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضایی به تفکیک، اعتبار هر یک از دستگاه‌های اجرایی را اعلام که آموزش و پرورش با یک میلیارد و۹۲۰ میلیون تومان بیشترین اعتبار را به خود اختصاص داد.

آب، اولویت اول فردوس

فرماندار فردوس در این جلسه بحث آب را اولویت مهم شهرستان برشمرد و گفت: پروژه‌های نیمه تمام، مصوبات سفر استاندار، فرستنده‌های دیجیتال روستایی و راه‌های روستایی اولویت‌های بعدی بودجه امسال فردوس است.

میرزایی در پاسخ به گلایه مدیران شهرستان فردوس از میزان کم اعتبارات دستگاه‌های تحت مدیریتشان گفت: اینجانب نیز به عنوان فرماندار از اعتبارات امسال ناراضی هستم ولی باید محدودیت‌های دولت و شرایط فعلی کشور را نیز درک کنیم.

برگشت اعتبارات پذیرفتی نیست

وی خطاب به مدیران فردوس گفت: تمام تلاش شما باید جذب اعتبارات ابلاغی و عدم برگشت آن باشد تا در آخر سال مالی حرفی برای گفتن داشته باشید و به هیچ عنوان پذیرفته نیست یک ریال از ارگانی برگشت بخورد.

نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی نیز در همان ابتدای صحبت خود به طور جد از مدیران خواست برای چانه زنی در بخش اعتبارات ملی به تهران سفر کنند تا با همراهی وی بتوان بودجه بیشتری از مرکز گرفت.

امیرحسنخانی تصریح کرد: تمام تلاش ما گرفتن ردیف اعتبار ملی جداگانه برای پروژه بهینه سازی آب قنات جهانی بلده برای سال آینده است.

وی تاکید کرد: منابع طبیعی و آبخیزداری و جهاد کشاورزی در بخش پروژه‌های آبخوان داری و آبیاری نوین به لحاظ اعتباری محدودیتی ندارند و باید از این فرصت بیشترین استفاده را ببرند.

انتقاد از روند طولانی مجوزها

امیرحسنخانی با انتقاد از اینکه برخی مجوزها حتی در داخل شهرستان فردوس روند طولانی را طی می‌کند گفت: به عنوان نمونه برای تحویل یک زمین از طرف راه و شهرسازی به هلال احمر یک سال و ۴ ماه زمان برد که باید چاره اندیشی شود.

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گریزی نیز به طولانی شدن فرودگاه فردوس زد و گفت: ۱۰۰ میلیارد تومان برای پنج فرودگاه کشور از جمله فردوس اختصاص یافته و با توجه به اینکه هنوز برخی از آنها حتی زمین ندارد و فرودگاه فردوس مراحل پایانی خود را طی می‌کند امیدواریم اعتباری بیشتری بتوانیم برای تکمیل آن بگیریم.

وی البته به این نقص پروژه نیز اشاره کرد که باید طول فرودگاه فردوس از ۲ هزار و ۲۰۰ متر فعلی به ۳ هزار متر افزایش یابد تا قابلیت نشست و برخاست هواپیما را پیدا کند.

نباید سرانه اعتبار شهروند فردوسی برای مسافران هزینه شود

وی با انتقاد از اینکه سرانه اعتبارات شهروندان فردوسی صرفه مسافران می‌شود تاکید کرد: قرار گرفتن شهرستان فردوس در مسیر عبور میلیون‌ها مسافر و زائر امام هشتم می‌طلبد تا این موضوع مهم در اعتبارات سالانه دیده شود ولی در شرایط فعلی از اعتباری که باید صرف خدمات رسانی به شهروندان فردوسی شود برای مسافران هزینه می‌شود که اشکال شرعی و باید اصلاح شود.

امیرحسنخانی برای پیگیری اعتبارات و ادامه کار پروژه فاضلاب فردوس تاکید و افزود: باید این پروژه به مرحله‌ای برسد که قابل واگذاری به بخش خصوصی باشد.

پیگیری اورژانس منطقه عشایری و گردشگری طاهرآباد با توجه به اینکه در این منطقه گردشگران زیادی نیز تردد می‌کنند و گرفتن ردیف اعتباری جهت اصلح شبکه فرسوده شهری تحت عنوان تنش آبی از وزارت نیرو از دیگر مسائلی بود که امیرحسنخانی آنها را مطرح کرد.

وی همچنین از اینکه ساختمان فرمانداری فردوس در شأن این شهرستان نیز انتقاد و خواستار ۱۰ هزار متر زمین از طرف اداره و شهرسازی برای این امر شد که مقرر شد موضوع زمین توسط راه و شهرسازی پیگیری شود.

کد خبر 4669442

منبع: مهر

کلیدواژه: فردوس اعتبارات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۱۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط ۳ درصد اعتبارات نوسازی مدارس استان به کبودراهنگ اختصاص یافت

فتح الله توسلی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی از روند توزیع اعتبارات نوسازی و تجهیز مدارس در شهرستان ابراز گله مندی کرد و گفت: از ۳۸۲ میلیارد تومان اعتبار تجهیز و نوسازی استان فقط ۳ درصد برای شهرستان پیش بینی شده که سهم کبودراهنگ ۶ میلیارد تومان است و کمترین اعتبار در استان است این در حالی است که ۲۵ مدرسه شهرستان نیازمند نوسازی و مرمت و تجهیز است.

وی افزود: نیروگاه شهید مفتح اعلام آمادگی کرده که ۴ مدرسه در شهرستان کبودراهنگ احداث کند و باید پیگیری شود.

توسلی تاکید کرد: اداره آموزش وپرورش شیرین سو مستقل شده و باید اعتبارات و تجهیزات مستقل اعطا شود.

مسلم غلامی فرماندار کبودراهنگ گفت: برای حل مشکلات هنرستان‌های شهرستان و راه اندازی رشته‌های جدید و کاربردی اعتبارات لازم پیش بینی شده است.

وی تاکید کرد در هفته معلم دهیاران و اعضای شورا‌ها با حضور در مدارس شهر‌ها و روستا‌ها از زحمات معلمان زحمت کش قدر دانی کنند.

حجت‌الاسلام باقری امام جمعه کبودراهنگ گفت: با هماهنگی انجام شده در راه اندازی مدارس معارف در بخش پسران و دختران حوزه‌های علمیه آمادگی همکاری دارند.

 مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس استان گفت: برای تجهیز اداره آموزش و پرورش شیرین سو ۴۰۰ میلیون تومان و برای تجهیز گرمایشی و سرمایشی و اداری و رایانه در این شهرستان بیش از ۳ میلیارد ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.

حمید شیرازیانی افزود: برای استانداردسازی فضا‌های آموزشی در حوزه ملی اعتباری بالغ بر ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان برای شهرستان و اعتباری حدود ۴ میلیارد تومان برای پایگاه شهید نوژه اختصاص یافته است.

شیرازیان گفت: برای استخر بیش از ۹ میلیارد تومان و برای پیست دو و میدانی ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار تخصیص یافته است.

سیدصالح اسدی مدیر آموزش و پرورش کبودراهنگ گفت: سالتحصیلی پیش رو مدرسه معارف دختران و سال آینده مدرسه معارف پسران در شهرستان راه اندازی خواهد شد.

وی افزود: در هفته معلم برنامه‌های مناسبتی در سطح شهرستان برای معلمین برگزار می‌شود.

رشته بهیاری برای دانش آموزان دختر و پسر راه اندازی شده و بیش از ۱ میلیارد و۲۰۰ میلیون تومان برای خرید تجهیزات بهیاری پیش بینی شده است و نیازمنده احداث مدرسه مختص رشته بهیاری است.

در هنرستان‌های شهرستان رشته جدید سراجی و معماری داخلی راه اندازی شده که با استقبال خوبی مواجه شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد روستاهای بابل از نعمت گاز برخوردارند
  • جذب ۳۲۷ میلیارد تومان اعتبار تملک دارایی و نفت در شهرستان کبودراهنگ
  • تخصیص 108 میلیارد اعتبار برای طرح های آب و خاک محمودآباد
  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد
  • گلایه‌مندی مردم گلپایگان از افزایش قیمت اجاره مسکن
  • برنامه «باغ فردوس» از رادیو تهران
  • اجرای آبیاری قطره‌ای زیرسطحی در تاکستان‌های شیروان
  • روکش آسفالت محور روستایی اسلامیه سرند
  • فقط ۳ درصد اعتبارات نوسازی مدارس استان به کبودراهنگ اختصاص یافت
  • جذب اعتبارات مورد نیاز طرح‌های آبرسانی البرز ویژه پیگیری می‌شود