Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی گفت: طرح «اصلاح موادی از آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی» که در حیطه تحقیق و تفحص و گزارش‌ کمیسیون‌های مجلس بود کلید خورد.به گزارش بلاغ،محمدجواد کولیوند، رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، ضمن تبریک به دو حقوقدانی که رأی گرفتند، گفت: کمیسیون امور داخلی مجلس در شهریور ماه سال گذشته یک گزارش یک شوری در رابطه با اصلاح امور داخلی به چاپ رساند که چند روز گذشته نیز طی جلسه رئیس قوه قضاییه و رؤسای کمیسیون های مختلف مجلس به آن موضوع اشاره شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی ادامه داد: طی این نشست، رئیس قوه قضاییه به نکاتی مبنی بر رعایت قانون در تنظیم مسائل مطروحه در صحن علنی مجلس که به قوه قضایی ارجاع می‌شود، تأکید کرد؛ معمولا در دستگاه قضایی اطاله دادرسی می‌شود و در نهایت بسیاری از پرونده‌ها به نتیجه نمی‌رسد.

نماینده مردم کرج، اشتهارد، آسارا و فردیس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دغدغه نمایندگان مجلس در رابطه با اصلاح آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در بخش تقنین مجموعه مجلس بسیار فعال است و کمیسون ها هم فعال عمل می کنند اما در بخش نظارتی مقداری دل‌نگرانی وجود دارد.

این مقام مسؤول افزود: مواد ۲۱۱ و ۲۱۲ آئین‌نامه داخلی در مورد طرح سوال از ریاست جمهوری و مواد ۲۱۴ این آیین نامه راجع به گزارش مسائل و مشکلات موجود در مجلس، دال بر بروز تخلف توسط برخی از دستگاه ها و وزارتخانه ها از جمله مواردی است که باید اصلاح شود و در اولویت قرار گیرد.

وی افزود: از جمله بزرگترین اقداماتی که مجلس می‌تواند انجام دهد و ابزار نظارتی آن را نیز دارد اجرای مواد ۲۳۴ آئین‌نامه داخلی مربوط به موضوع تحقیق و تفحص است، اما مشکلی که در این میان مطرح می‌شود این است که اگر صحن علنی مجلس وارد تحقیق و تفحص شود و خطا و اتفاق را وارد بداند، گزارشی به قوه قضاییه اعلام می‌شود که رسیدگی به آن در دستگاه قضاء به طول می‌انجامد.

کولیوند یادآور شد: خواهش می‌کنیم که در این گزارش یک شوری در هشت ماده آئین‌نامه مجلس اولویت‌بندی‌ها تغییر کند و یکی از بحث‌های مهمتر تعیین تکلیف اولویت‌های مواد ۲۱۱ و ۲۱۲، ۲۱۴ و ۲۳۴ مجلس است که اکنون دغدغه مردم و مجلس نیز به شمار می‌آید.

وی بین کرد: هیأت تحقیق و تفحص باید از حضور کارشناسان دیوان محاسبات بهره‌مند باشند تا گزارشات دقیق‌تر بسته شود. مطلب قابل توجه دیگر این است که قوه قضائیه خارج از نوبت باید این گزارشات را بررسی کند؛ طی سه سالی که از عمر مجلس می‌گذرد، تعداد زیادی از تحقیقاتی که به قوه قضائیه ارسال شده هنوز به نتیجه نرسیده است.

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی در پایان مطرح کرد: از نمایندگان مجلس درخواست می کنم به تغییر اولویت‌ها رأی دهند تا تعدادی از پرونده ها را به سرانجام برسانیم؛ این اتفاق تحولاتی را در جامعه به وجود می‌آورد.

شایان ذکر است طرح فوق تحت عنوان «اصلاح موادی از آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی» که در حیطه تحقیق و تفحص و گزارش‌ کمیسیون‌های مجلس بود با حداکثر آرا تصویب شد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۲۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزبری ۳ میلیارد دلاری خودروهای مونتاژی

 
رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، با اشاره به ارزبری ۳ میلیارد دلاری خودروهای مونتاژی و لزوم داخلی‌سازی در این بخش، گفت که تا یک ماه آینده باید در آیین‌نامه اسقاط خودروهای فرسوده بازنگری شود.

به گزارش ایسنا، نصرالله پژمانفر امروز در حاشیه جلسه وزیر صمت با کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: باتوجه به حجم بالای خودروهای فرسوده، باید برای اسقاط این خودروها برنامه داشته باشیم. در همین راستا مقرر شد در یک ماه آینده وزارت صمت برنامه‌های خود را در رابطه با اسقاط خودروهای فرسوده، ارتقای ایمنی خودروهای تولیدی در پلتفرم‌های جدید، کاهش ارزبری خودروهای مونتاژی و حمایت از ناوگان حمل و نقل داخلی را به این کمیسیون ارائه کند.

دیگر خبرها

  • طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی اصلاح شد/ آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی
  • بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
  • تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در دستورکار امروز مجلس
  • ارزبری ۳ میلیارد دلاری خودروهای مونتاژی
  • اصلاح سیاست‌های ارزی در بانک مرکزی/ التهابات کاهش خواهد یافت
  • قالیباف فرا رسیدن سالروز تأسیس «سپاه» را تبریک گفت/ آغاز جلسه علنی مجلس شورای اسلامی
  • اصلاح سیاست‌های ارزی در بانک مرکزی/ التهابات ارزی کاهش خواهد یافت
  • بررسی طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه در دستور کار مجلس قرار گرفت
  • طرح اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه در دستورکار امروز مجلس
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی طرح اصلاح قانون مجازات قاچاق اسلحه