Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه آمریکا از تحریم شماری از نظامیان ارشد میانمار از جمله فرمانده ارتش این کشور خبر داد.به گزارش بلاغ،آمریکا فرمانده ارتش و شماری از سران نظامی میانمار را تحریم کرد.

بنابر گزارش روزنامه انگلیسی «گاردین»، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا از اعمال تحریم علیه «مین آنگ هلینگ» فرمانده ارتش میانمار خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«سو وین» معاون فرمانده ارتش و دو نفر دیگر از فرماندهان و خانواده‌های آنان دیگر افرادی هستند که در فهرست تحریمی آمریکا قرار دارند. این اقدام شدیدترین اقدام واشنگتن در پاسخ به کشتار روهینگیا در میانمار (برمه) محسوب می‌شود.

این تحریم به دلیل کشتار اقلیت مسلمان روهینگیا بدون روند دادرسی اعمال می‌شود و به این ترتیب این افراد نمی‌توانند وارد خاک ایالات متحده آمریکا شوند.

پامپئو در بیانیه‌ای به این منظور اعلام کرد: «ما از این نگرانیم که دولت برمه هیچ اقدامی را در زمینه پذیرش مسئولیت در برابر نقض حقوق‌بشر و آزارهای صورت گرفته انجام نداده است و همچنان گزارش‌هایی درباره نقض حقوق‌بشر به وسیله نظامیان برمه‌ای و آزارو اذیت در این کشور منتشر می‌شود.»

وی گفت که اقدام اخیر مین آنگ هلینگ مبنی بر فرمان به آزادی سربازانی که در کشتار دهکده «این‌دین» در جریان پاکسازی قومی سال ۲۰۱۷ نقش داشتند، یکی از نمونه‌های فاحش در تداوم چنین وضعیتی و فقدان مسئولیت‌پذیری ارتش و سران ارشد آن است.

پامپئو افزود: «فرمانده ارتش، این افراد را با گذشت چند ماه از زندان آزاد کرد و این در حالی است که روزنامه‌نگارانی که درباره کشتار در این روستا به جهانیان اطلاع دادند، بیش از ۵۰۰ روز زندانی بودند.»

در پی سرکوب‌ها در سال ۲۰۱۷، بیش از ۷۳۰ هزار نفر از مسلمانان روهینگیا به بنگلادش گریختند. بازرسان سازمان ملل گفته‌اند که اقدامات میانمار اعم از کشتار جمعی، تجاوز، آتش‌سوزی گسترده و اعدام با هدف نسل‌کشی صورت گرفته‌ است.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۴۲۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله وزیر نتانیاهو به ارتش رژیم صهیونیستی/ اسموتریچ: فرماندهان مسئولیت شکست را بپذیرند

 روزنامه صهیونیستی «تایمز اسرائیل» گزارش داد، «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) به فرماندهان ارتش این رژیم حمله کرد و آنها را مقصر شکست در عملیات طوفان الاقصی اعلام کرد.

وی با اشاره به استعفای «آهارون هالیوا» رئیس بخش اطلاعات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی، گفت: هالیوا در استعفانامه خود زیاده‌گویی کرد بدون اینکه مسئولیت شکست را بپذیرد و دلایل این شکست را تشریح کند.

این مقام صهیونیست، درخواست هالیوا برای تشکیل کمیته تحقق درباره دلایل شکست رژیم اشغالگر در عملیات طوفان الاقصی را دخالت نظامیان در امور سیاستمداران دانست و گفت: این موضوع به یک افسر نظامی ارتباطی ندارد.

اسموتریچ به «هرتزی هالوی» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی نیز حمله کرد و گفت: هالوی نمی‌تواند جانشین هالیوا را انتخاب کند، زیرا خودش هم بخشی از این شکست است و در این زمینه باید پاسخگو باشد.

اعضای کابینه نتانیاهو در حالی ارتش را مقصر شکست از مقاومت فلسطین اعلام می‌کنند که احزاب مخالف در حمایت از ارتش، کابینه حاکم را مقصر می‌دانند.

رئیس حزب کارگر رژیم صهیونیستی امروز اعلام کرد: بعد از ۲۰۰ روز جنگ (علیه غزه)، اوضاع بدتر شده و حتی ژنرال «یهودا فوکس» (فرمانده شاخه میانی ارتش رژیم صهیونیستی) نیز قصد استعفا دارد.

«میراو میکائیلی» از کابینه نتانیاهو به خاطر مسئولیت گریزی و دفاع نکردن از ژنرال‌های ارتش، انتقاد و اضافه کرد: ژنرال فاکس نه تنها تحت فشار شهرک نشینان، بلکه تحت فشار رهبری سیاسی است.

این مقام صهیونیست، انتقاد رسانه‌های حامی نتانیاهو از متن استعفانامه ژنرال هالیوا را یادآور شد و هدف از این اقدامات را، از بین بردن اعتبار فرماندهان ارتش و در راستای حفظ قدرت کابینه حاکم اعلام کرد.

میکائیلی، ادامه حضور ائتلاف حاکم به رهبری نتانیاهو در قدرت را موجب در خطر قرار گرفتن موجودیت (جعلی) رژیم اشغالگر دانست و گفت: نتانیاهو و متحدانش نمی‌توانند این جنگ را به نتیجه برسانند و بعد از گذشت ۲۰۰ روز، هیچ نشانه‌ای از فروپاشی حماس دیده نمی‌شود.

وی ادامه داد: وقت تجدیدنظر است و باید جنگ (علیه غزه) برای زمینه سازی آزادی اسرا پایان یابد.

جنگ علیه غزه به مهمترین عامل تشدید تنش بین سران رژیم اشغالگر تبدیل شده و در حالی که نتانیاهو و متحدانش خواهان تداوم جنگ هستند، مخالفان آنها بر آتش بس برای آزادی اسرای صهیونیست تاکید دارند.

بسیاری از کارشناسان، هدف نتانیاهو از اصرار بر تداوم جنگ را، حفظ حیات سیاسی و فرار از تعقیب قضائی می‌دانند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • انصراف آمریکا از تحریم گردان جنایتکار ارتش اسرائیل
  • حمله وزیر نتانیاهو به ارتش رژیم صهیونیستی/ اسموتریچ: فرماندهان مسئولیت شکست را بپذیرند
  • سربازان گردان «نتصح یهودا» که هستند و چرا آمریکا می‌خواهد آنها را تحریم کند؟
  • سربازان گردان «نتسح یهودا» که هستند و چرا آمریکا می‌خواهد آنها را تحریم کند؟
  • مخالفت هرتزوگ با تحریم گردانی در ارتش رژیم صهیونیستی توسط واشنگتن
  • واکنش هرتزوگ با تحریم گردانی در ارتش رژیم صهیونیستی توسط واشنگتن
  • سربازان گردان «نیتسح یهودا» که هستند و چرا آمریکا می‌خواهد آنها را تحریم کند؟
  • پیشنهاد دیواره نگاره شهدای ارتش و نیروی انتظامی
  • امیر محمودی: جوانان ما به تهدیدات پاسخ قاطع خواهند داد/ غزه در مقابل تمام دنیا ایستاده است + فیلم
  • تاکید فرماندهان سپاه تهران و نیروی زمینی ارتش بر تعامل در عرصه‌های مختلف